"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim makbercim atlattim dun o soku bir saate, kasarli gun oldum :smiley-cool:
banka icin cikmam lazim.sonra da temizlik yapacagim gece girmezsem haftasonu ugrarim bizimkinden gizli, komsudan internet buldugumu gorurse engel koyar die korkuom:))))))

selam hanımlar cumanız mübarek olsun rabbim gönlünüzdekileri versin inşallah ..
AYŞEN naaptı acaba umarım sonuçları güzel çıkar yaa .
SEVALıM seninde yumoşlar büyüyomuş ohh maşallah herşey yolunda çok sevindim cano yaa..

kaşarlı haa kız valla bu topicin kaşarlıları olduk .anam millette yanlış anlıycak yaa .yani bebek konusunda diyelimde .neyse böyle arada uğra bizi bırakma sensiz..opuyorumnanaktan

canım bende seni öptümm anneciğinede selam .ana kız gezin bakalım..zemuszemus

iyilik napayım temizlik yapıyomda az ara verdim bakayım dedim...
işte böyle sende ne var ne yok??

sanada hayırlı cumalar canım .ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?temizlikmi yapıyosun ?kız mübarek gün ne temizliği bacım..

ben aynıyım tatlım değişik bidurum yok bugün hava süper dışarı çıkıcam birazdan eşimi bekliyorum cumaya gittide..

napalım nurum insan sıkılıyoya burda komşulukda pek iyi değil .aslında var komşumda biraraya gelince hemen dedikodu kazanı kaynıyo bende çok içlerine girmiyorum oyüzden..

bide hepsi çocuklu kafam kaldırmıyo yaa .insan yanlızlığa alışınca zor geliyo bazı şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…