"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay canım kusura bakma ya dedim ya bi evi topluyom bi yazıyom atlamışım inş hakkınızda hayırlısı bu ay bu iş olacak sen gör..

canım bende öğle oluyom netten kalksınnm olmuyo yarınmı ah canım yorulacan kendini fazla torma canım

nurcun örica ederim bazen insan göeremiyo bended oluo canım inşşalah ya işalah sende hamişsin

ya geçen hafta tüllerimi falan yıkadım cam sildim ama onlar gelemedi
eee camlarım yine battı ama silemem sadece genel temizlik yapacam o kadar 10 sene olacak görüşmeyeli özlemişim ya bide biri 1 öteki 3 aylık bebek gelecek değmeyin keyfime bayanssulusmile

nurun dun sonucu yazdim buraya herkes kac defa alinti yapti bir sey demedin. acikcasi cok alindim!!

güüüün benmi aaa valla yazdım canım yemin ederim öyle şeymi olur ama benim pc bazen kapanıyo inan dün sen der demex yazdım ama kapandı sonra ben gitti diye biliyorum aşk olsun canım ya hiç öyle şey olurmu aşılamanın tutmasını ne kadar çok istiyordum valla bak çok üzüldüğümü ve moralini bozmamanı dile getirdim çok özür dilerim..

iyi madem gunahini almisim. kusura bakma.

yok ya yemin etme tamam ben gunahini almisim asil, kusura bakma. ben de diyorum niye gore gore yazmiyor ondan demek. bosver azicik da aliganim sonuc sonrasinda ondan.
ozele yazmissin cevapladim boyle nurun ama gelmiyor cevabim ondan buraya yazdim yine.

yok ne kusuru aslı sen benim kusuruma bakma dediğim gibi yazdım pc takılıyo ve kapanımyo zor açılıyo kaç kere reset atıyom ama geçmişe bakmalıydım ian çook üzüldüm senin acına üzüntüne nasıl ortak olmam ???

güncüm canımm benim sen ne yapıyon netin oldumu
nurcum kolay gelsin hava nasıl ora camsiliyon

seval geçen hafta cuma sildim ama gene battı yağmurdan bu günde silmeyecem napayım ama belli olmaz bana tek odamı silerim..
hava bu gün çook güzel güneşli ama hailyle soğuk..

kışın silimyo cam yağmur yağmasa yie silinirde evet dediğin gibi soğuk
güncüm giitinm canooooooo

neyse canım ben çıkayım oturmakla olmuyo sana hayırlı günler hayırlı işler..

sevalcim merhaba sagol canim iyiyim kizlar dun de dedigim gb kasarlanmisim negatif sonuclar konusunda cabuk kendime geliyorum cok sukur.
kismet baska aya:))
net hala komsudan kacak aslinda kaynanamin internetini kacak kullaniyorum galiba:))) yabanci degil yani:))

kizlar ben asilama topigindeyim orda bir arkadsin sonucunu bekliyoruz destek olmak icin yaziyoruz cok heyacanli hakli olarak.

günüm hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya kendiğinden gelir günüüm
canım kmşuluktur bir şey olmaz canım
,nşallah güzel haberlerini alırsıbız günüm ya

merhaba güzeller hepinizin cuması mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere nasip etsin,dualarınız kabul olsun inşallahhh..
sabahtan anneme geldim dışarı çıkıcaz beraber şimdilik kaçıyorum gelmeye çalışırım yine öpüldünüz kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…