"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım anlamıştır inşallah..eskisi gibi susmuyorum artık ben..tamam çok iyi bi insan ve annemle yaşıt çok iyi anlaşıyoruz bu ayrı bi konu da...onu da anlıyorum kızı kazansın diye ugraşıyo 5 dk 5 dk durmak istiyor haklı olabilir ama beni de düşünmesi gerek.çok durmak istiyosa yollasın beni dursun..kii bunlar ben girmeden önce 7 dedi mi kapatıyolardı..sabah geç açıyolardı..biliyorum yani...bunlar hem istiyo azcık para versinler,hem istiyolar her iş tam olsun...

ebrarım sabah wcye gırdım bacım dün esım test almıs oda ıkıtane erkenden kalktım tetı yaptım pat baktım kırmızı ulan dedım barı test yapmadan gelseydın test boşa gtmezdı

ah ah bu insanlar hep kendini düşünür .valla benimde ilk hamileliğimde düşük tehlikesi olunca eleman bulmuştum ama inan varya arardım kapat daha durma filan derdim ve hakettiğindende fazla vermiştim.çünkü hak çok önemli bunun bilincinde olmak gerek .anlarlar kıymetinide biraz geç olabilir..aklinialirimsmile

kızlar zaman su gibi geçiyor yaa..bgün bi bakmışık biz de bebişlerimizi kucagımıza almışız...bugün dayımın kızına bi baktım da...daha geçen yıl evlat hasreti çekiyordu bu yıl kucagında:))tosun gibi maaşallah yusufumuz:)kardeşiminki öyle..bu ayın 26 sında 1 yaşını dolduracak kısmetse...oysa daha dün gittik sanki doguma...elalıyı biliyosunuz daha dün söyledi sanki hamile oldugunu ama dogumu oldu bebişi de kaç aylık oldu Allah bilir..

ebrarım sabah wcye gırdım bacım dün esım test almıs oda ıkıtane erkenden kalktım tetı yaptım pat baktım kırmızı ulan dedım barı test yapmadan gelseydın test boşa gtmezdı

ah canım yaa daha dün konuşmuştuk yine olmuş .neyse hayırlısı .banada çok olmuştur.umarım birdahaki adette testte çift görürsün..:Saruboceq:

allah yardımcın olsun derınım
sagol canım benim.

evet canım..işte diyom ya iyiler iyi olmasına da...bayram olayını da biliyon 15 tl için kendi paramla rezil oldum istemek zorunda kaldım..bişeyin hesabını yapmıyolar...hafta içi para istedim bi defa telefonda...ofladı bana canı sıkıldı hemen...ödemelrim var haftasınu dedi..milyarlık ödemesi var ve ben 30 tl istedim düşün:çok üzgünüm: ne alak dimi bahane bal gibi..30 tl mi tamamlıcak ödemeyi.

hayırlsı olsun ebrarım ya hıc umudum yoktu ama dün senle konusunca aldırım dedım ne kaybedrım kısmet degılmız

maşallah yaa gerçekten doğan büyüyo bizde yaşlanıyoruz .:gitme:
bizde ogünleri görücezde artık bu dünyadamı ötekindemi allahım bilir..

evet derinim uykun geldiyse kaç sen .bende kaçarım birazdan zaten çay içiyoruz şimdi .biz atarız yarın sen kalkıp çalışıcaksın akşama kadar..

maşallah yaa gerçekten doğan büyüyo bizde yaşlanıyoruz .:gitme:
bizde ogünleri görücezde artık bu dünyadamı ötekindemi allahım bilir..
ayy öyle deme yaaa.görücez inşallah hiç üzülme canım benimmmm.Şeniz
derınım uykun geldıyse gıt cnm benım yrn ıse gıdıcen

evet derinim uykun geldiyse kaç sen .bende kaçarım birazdan zaten çay içiyoruz şimdi .biz atarız yarın sen kalkıp çalışıcaksın akşama kadar..

ayy ne bilim kızlar sizi bulmuşum bırakamıyom işte((uykum var evet ama olsun..boshayallersmile

riççiiimm deminden beri diicemm aglayan kızı çek canım yaaa pozitif duygular uyandıran bişey koy..sen bilirsin yinede canım benim..makbuşada dedim ben nick degiş diye ama dinlemiyo delü..makber mezar demekmiş de..artık daha olmulu avatarlar nickler olsa daha güzel olur psikolojik olarak etkiler bizi.

..........................

Son düzenleyen: Moderatör:
oyy canım yaa bende öyle duramıyorum sizi görmeden inanki .
derinim hatırlıyomusun geçen yıl yine kışın çok kalabalık olurdu topic .muhabbet süper olurdu .özledim ogünleri yaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…