haklısın derinim yaa .iş olmazki osaatten sonra .hadi yaz olsa neyse bende dükkanım varken kışın 6 da kapatırdım .yazın 8 e kadar dururdum..allahım sabır versin sana .biraz tavrını belli etmende iyi olmuş bence..
evet canım anlamıştır inşallah..eskisi gibi susmuyorum artık ben..tamam çok iyi bi insan ve annemle yaşıt çok iyi anlaşıyoruz bu ayrı bi konu da...onu da anlıyorum kızı kazansın diye ugraşıyo 5 dk 5 dk durmak istiyor haklı olabilir ama beni de düşünmesi gerek.çok durmak istiyosa yollasın beni dursun..kii bunlar ben girmeden önce 7 dedi mi kapatıyolardı..sabah geç açıyolardı..biliyorum yani...bunlar hem istiyo azcık para versinler,hem istiyolar her iş tam olsun...
ebrarım sabah wcye gırdım bacım dün esım test almıs oda ıkıtane erkenden kalktım tetı yaptım pat baktım kırmızı ulan dedım barı test yapmadan gelseydın test boşa gtmezdı
sagol canım benim.allah yardımcın olsun derınım
ah ah bu insanlar hep kendini düşünür .valla benimde ilk hamileliğimde düşük tehlikesi olunca eleman bulmuştum ama inan varya arardım kapat daha durma filan derdim ve hakettiğindende fazla vermiştim.çünkü hak çok önemli bunun bilincinde olmak gerek .anlarlar kıymetinide biraz geç olabilir..aklinialirimsmile
kızlar beyazı ızleyın klıp cekmısler cok hos
kızlar zaman su gibi geçiyor yaa..bgün bi bakmışık biz de bebişlerimizi kucagımıza almışız...bugün dayımın kızına bi baktım da...daha geçen yıl evlat hasreti çekiyordu bu yıl kucagında:))tosun gibi maaşallah yusufumuz:)kardeşiminki öyle..bu ayın 26 sında 1 yaşını dolduracak kısmetse...oysa daha dün gittik sanki doguma...elalıyı biliyosunuz daha dün söyledi sanki hamile oldugunu ama dogumu oldu bebişi de kaç aylık oldu Allah bilir..
ayy öyle deme yaaa.görücez inşallah hiç üzülme canım benimmmm.Şenizmaşallah yaa gerçekten doğan büyüyo bizde yaşlanıyoruz .:gitme:
bizde ogünleri görücezde artık bu dünyadamı ötekindemi allahım bilir..
derınım uykun geldıyse gıt cnm benım yrn ıse gıdıcen
evet derinim uykun geldiyse kaç sen .bende kaçarım birazdan zaten çay içiyoruz şimdi .biz atarız yarın sen kalkıp çalışıcaksın akşama kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?