"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gelıyodu ebrarım tabıkı ınsanın elı gıdıyo süreklı bagımlılık halıne geldı hep burda hamıle oldugumun haberını vermek umuduyla avutuyorum kendımı

nurun kocası kızmıstır kacmıstır belkımdeeyvahedigeldismile

kızlar ben çay koyup geliyorum ..
ohh afiyet olsun..bende isterim kısss:içelim:
derınım senın ısler nasıl gıdıyo alısabıldınmı

evet canım alıştım valla kendi dükkanım gibi hemde:))
ama teyzeyi çok sevsemde her kapatacagımızda sinirlendiriyo beni..geç kapamak için bahaneler üretiyo..kapama saatim gelmiş diyo fırına gider misin..yok hikaye buluyo anlatıyo bişeyler sacma sacma...kalkıyorum dükkanı toplayım yavaş yavaş diyorum..hee diyo önce.sonrada diyo işten çıkanlar oluyo bekleyelim az daha..gelde delirme..verdigi üç kuruş para ..şükür tabiki ama duraayım desem kaça kadar tutar.

bana yalan söyledıler bana yalan söyledıler kaderden bahsetmedıler of ulennnnnnn
mafoldumbenbenneyaptımki:1no2::içelim::içelim:

richim inanki bende hep ogünün hayalini kuruyorum.allah nasip eder inşallah..
derinim gel bacım ayıp ediyosun çay nedirki..
nurr kaçtı galiba ?

derinim takma yaa patronlar hep aynıdır nekadar koparabilirsem kar hesabı.napıcan budevirde çok zor..
richim afiyet olsun sanada..

bana yalan söyledıler bana yalan söyledıler kaderden bahsetmedıler of ulennnnnnn
mafoldumbenbenneyaptımki:1no2::içelim::içelim:
nooluyon kıss efkar mı bastı fıstıkımmmmŞeniz
iy<i geceler güzellerim mutluluklar sizinle olsun hayirli sabahlarboshayallersmileopuyorumnanaktan
iyi geceler canım ablammmŞeniz
derınım teyze kım kız ıkı kısımısınız

yaa dükkanın sahibinin annesi yakın oturuyo da.akşamları yanıma geliyo bazen..bazen hiç gelmiyo..bazen çogunlukla daha dogrusu ögleden sonra geliyo bende yemege çıkıyorum anneme...

off sancı başladı yaa kırmızılar kapıda .aslında insan hem olmak istiyo hemde olmadıkca ümitleniyo .neyse hayırlısı kist filan çıkmasında ..

öyle de ebrarım göz göre göre enayi gibi bekliyoruzzcadde öyle işlek bi yer degil ki..6 oldu mu insan kalmıyo..bu bekliyo kapılarda..elemanı düşünen yokk.gene gün kapatacagım sıra müşteri geldi diye kaparken diyo ki müşteri gittikten sonra,demekki daha durmak lazım...bende dedim bi müşteri gelcek diye o saate kadar duramam dedim...işim oluyo evde...bugün de dedim aşagıdaki abla 7 de kapıyormuş dedim..patronu duruyodur dedi o gidince..yooo dedim kız kapayıp gidiyomuş:))inşallah anlamıştır bişeyler.

off sancı başladı yaa kırmızılar kapıda .aslında insan hem olmak istiyo hemde olmadıkca ümitleniyo .neyse hayırlısı kist filan çıkmasında ..

ayy bişey içme kıss sakınnn...biliyo musun şuanda yazarken sag yumurtalıgım bi segiriyor anlatamam bide tam ortaya sancı giriyo arada..demekki bende adetlencem yakında:)

haklısın derinim yaa .iş olmazki osaatten sonra .hadi yaz olsa neyse bende dükkanım varken kışın 6 da kapatırdım .yazın 8 e kadar dururdum..allahım sabır versin sana .biraz tavrını belli etmende iyi olmuş bence..

ayy bişey içme kıss sakınnn...biliyo musun şuanda yazarken sag yumurtalıgım bi segiriyor anlatamam bide tam ortaya sancı giriyo arada..demekki bende adetlencem yakında:)

yok canım yaa bu veletler yüzünden ilaçda içemiyoruzki valla hasta oldum ıhlamurla meyve suyuyla atlattım.insan bazen çıldırıyo başı ağrısa içemiyo bişey..
canım olmuycan belki nebiliyosun.hayırlısı gülümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…