"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ahh bu erkekler hep aynı bitanem yaa .benimkide farklı değil .sıkılma boşver olur böyle şeyler .benimki sanki duvara konuşuyorum hiç duymaz bazen insan çıldırıyoda napıcaksın idare hepp.sende sıkılma ..
ebroşum ben gıttım doktora bunun ıcın gelınırmı dıye benı payladı delü karualsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3

niye paylıyomuş mannak doktor .işi ney bakıcak hayret yaa.valla işini hakkıyla yapan görmedim dha..

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ohh hadi hayırlısı minişmi geliyo yoksam .:Saruboceq::Saruboceq:
bilmem kiii:)))herşey olabilirr umudum var nedense yaa..zor bekliyom günler geçsin de test yapiyim diye:)))
derınım benımkıde öyle ınsan nasıl bozuluyo özellıkle kurtlar vadısını ızlerken resmen baska dünyada gıbı

kız nur ses ver bacım

evet kızlar yaa.yemek yerkendi işte..bide yemegide yarıda kesiyo benimki dikiyo gözlerii...klava:

derinn zaten küstünmü hemen barışmak için yer ararlar sonuda bizim açımızdan hep kötü olur kaydirigubbakcemile3
neyse hatasını anlamasıda güzel.

nurr hoşgeldin tatlım nasılsın?

delü ıste neolcak ebrarım
derın en ıyısı cnm ben hıc uzatama küslüğü ben sırnasmasam o sırnasır rahat edemem

derinn zaten küstünmü hemen barışmak için yer ararlar sonuda bizim açımızdan hep kötü olur kaydirigubbakcemile3
neyse hatasını anlamasıda güzel.

nurr hoşgeldin tatlım nasılsın?

evet hatasını o anda anlıyo daa neysee sinir şeyalsanaalsanasmile

nurrr hoşgeldin kıssss:)

bilmem kiii:)))herşey olabilirr umudum var nedense yaa..zor bekliyom günler geçsin de test yapiyim diye:)))

evet kızlar yaa.yemek yerkendi işte..bide yemegide yarıda kesiyo benimki dikiyo gözlerii...klava:

ay cano inşallah yaa umutlar boşa çıkmaz inanmak çok önemli .sen yine testleri depo et .
buara ben öyleydim test manyağı oldum sıra sende kaydirigubbakcemile2

delü ıste neolcak ebrarım
derın en ıyısı cnm ben hıc uzatama küslüğü ben sırnasmasam o sırnasır rahat edemem

evet uzamaz bizimki çok yaa...barıştık hemen işte:)
ama çok bagrışıyoruz baze..duyanda birbirini kescekler der..sonrada hayatım bebegimmmkaydirigubbakcemile3 şarkılar türkülerr:)))

kız derın benımkıde öylekaydirigubbakcemile3
öyle hızlı yıyokı kendınden gecıyo bende yavas yerım böyle konusa konusa o hemen yer kalkar
benıde dınlemez alıskanlık ıste neyapalım

richim ağlamak yok canım gülücez inşallah.
ben avatarda artık bebiş istemiyorum hamiş kalasıya aman kafayı sıyırdık beee..

ay cano inşallah yaa umutlar boşa çıkmaz inanmak çok önemli .sen yine testleri depo et .
buara ben öyleydim test manyağı oldum sıra sende kaydirigubbakcemile2

heee kız biliyosun bende test manyagıyım:))ama iki aydır yara yüzünden çalışmada olmadı yumurtlama günlerinde...zaten doktora gittim hep yok bişey yani..illaki varsada 31 aralıktandır:kedi::asigim:

burası hep hatırlatıyor ama ebrarım aslında bazen bende uzaklassammmı dıyorum kkdan yapamıyorum

evet uzamaz bizimki çok yaa...barıştık hemen işte:)
ama çok bagrışıyoruz baze..duyanda birbirini kescekler der..sonrada hayatım bebegimmmkaydirigubbakcemile3 şarkılar türkülerr:)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
engüzeli cano küslük iyi değil zaten .bizde hiç küs kalamayız .valla bazen bende çok bağırırım benimki kavga arasında derki dur herkes duyucak .bende daha gıcık olurumkaydirigubbakcemile3

kız derın benımkıde öylekaydirigubbakcemile3
öyle hızlı yıyokı kendınden gecıyo bende yavas yerım böyle konusa konusa o hemen yer kalkar
benıde dınlemez alıskanlık ıste neyapalım

beyaz show var sansımdan bgn ohaklinialirimsmile

evet yaaa..bide ne dedimm :)))) şöyle ben bişey derken dinlemiyosun tv ye dalıyon suratına bi tane çakasım geliyo hayatım dedim:roflol: çaaakkk diyo bide.bilmiyorumkismile

he beyazım var..nilüfer konuk severim o karıyı:)

heee kız biliyosun bende test manyagıyım:))ama iki aydır yara yüzünden çalışmada olmadı yumurtlama günlerinde...zaten doktora gittim hep yok bişey yani..illaki varsada 31 aralıktandır:kedi::asigim:
ohh hadi tekrardan başlasın umutlu olmalar test mannaklıkları .obile güzel derinim yaa .
burası hep hatırlatıyor ama ebrarım aslında bazen bende uzaklassammmı dıyorum kkdan yapamıyorum

yok yaa richim ben düşünmüyorum hiç çıksakda unutulmazki .sende bizi bırakıp gidemezsin.düşün taşındığın sırada kk yoktu aklına gelmiyomuydu..

yaa uzaklaşma sakınnn..bak günüm de uzaklaşcam dedi ama kopamıyo o da:))biz birbirimize bagımlıyızŞeniz sonuçta buraya girsekte girmesekte aklımıza yer etti artık...düşünmemeye çalışarak dahada stres olunacagını düşünüyorum ben.

evet canım küs kalamıyoruz biz çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…