"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşallah canım yaaa...
bizde ne zamandır gezmiyoduk..dayımın kızını da alcaz gezdirelim biraz.
şu askerlik işleriyle ugraşmaktan oraya buraya koşmaktan hiç bişey anlamadık izinlerden...

tabi canım yaa sizin için değişiklik olur bide balık ekmek yersiniz ohhh

anammm 2 yi geçti saat kıslarr..kalkamıcam sabah:)))
kaçıyom ben izninizle...çok öptüm ikinizide..Allahıma emanet olun...bugün inşallah sürprizlerle dolu çok harika birgün olur:Saruboceq:ebrarım senden bi istegim olacak canım...yani sen bilirsin tabi ...ama yarın bi test yap be canım..içimden geldii...ya şimdi diyeceksin çıkmayınca üzülüyo insan boşa yapmıyım diye düşnceksin biliyorum...üstelemek de istemiyorum ama ne bilim yaa sen iblirsin yinede bitanem...Şeniz

canımsın derinim inanki kafayı yedim testten daha ikigün önce yaptım ama eğer yarında olmazsam test alıp pazar günü yaparım senimi kırıcam yaa .hadi iyi geceler canım .öpüyorum seni...

tmm ebrarım bende kacım ozaman cnmıyıgeceler cnm kib güzel bı geceydıopuyorumnanaktan

günaydın kızlar saat 2:20 acılıs benden olsun ama sız bunu okurken ben uyuyor olucamolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

tamam ebrarımm dedigim gibi zorlama kendini ben istedigim için..bekle az daha dedigin gibi pazar yaparsın..öptüm canım inşallah sürprizler bizi bulur:)))
iyi geceler kıslarr.

kızlar günaydın mşalalh gece ne çok akynatmışsınız fıstıklar
riçhim loçakm sağolun iyi dileklderde bulunmuşsunuz inşalah hepinzde çko yakn zaamnda hamiş aklırsını
nurcum nasılsın

loçkam canım benim toiçime gelmişsin çok mutlu ettin beni aalalh gönlündeki ne muradın varsa sana verisn canm teşekür ederim seni çok öptüm

seval iyiyim sen nasılsın hayırlı işler canımm
derin richi ebrar evet dün gece buradaydım ya eşim bazen gece izin veriyo bazen vermiyo dün izin verdi :) ama benim kılavye tutuluyo kalıyo bişey yamıy bazen uğraştım ama olmadı sinirden çatladım şükür şimdi düzeldi adam kırk yılda bi izn verdi kılavye takıldı sanji sözleşmişler gibi neyse iyi kaynatmışınız şimdi uyuyun bakalım ....

ebrar richi derin bu arada ne yazıp sildiğinizi çok merak etmiş bulunmaktayım meraklı bi kız olaraktan eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…