"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa prensesin teyzesine icim yandi Rabbim yavrularina bagislar Insallah.
ebrarcim ustune de senin haberin 33 yas ayy cok kotu oldum, mekani cennet olsun.

ebrrcım canım başınız sağ olsun ya alalh sabır versin ya çok gençmiş çocuğu eş ivarmı
mekaın cenen t olsun
ya bizim bu halimiz ne olack ya doktor yumurta büyüyo çatlmasına as kalmış baklım bu a olmassa kolaomne başlayacak

evet doğru ya prensescim geçmiş olsun unttum ya kusura bkaam canım nişaşalh bir mucize olurda tekerar hayata döner

yaa prensesin teyzesine icim yandi Rabbim yavrularina bagislar Insallah.
ebrarcim ustune de senin haberin 33 yas ayy cok kotu oldum, mekani cennet olsun.

evet canım yaa bende çok üzülmüştüm şimdide bu haber mahvetti beni .eşim şimdi aradı .allahım genç acısı vermesin kimsenin başına..

bu arada bir gun oncesinde benim kirmizi kart da geldi hanimlar neyse ama ben onuuzdeki aya kollari sivadim simdiden. gokce gelir birazdan senacim her seyi anlatir. cok karizmaymis doktorlari.

canım saol yaaa .evet çocuğu var onlarda 6 sene beklediler olması için .al işte olduda ne oldu .böyle şeyler duyunca inanın çocuk konusundan soğuyorum.allahım eşlerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin .inanın hayat çok boş yaa

amin ebroşum ya alalh kimsenin yüerğin yakmsın bitanem zor ya of of
günüm hayırlısı olsun canım inşlaalh kendiliinden gelecek bir daha ki ay
ya arkadaşalr doktor niye beni çağırıd yumurta büyomuş ilaç gerek duymadı ben istedim kolmeni

bu arada bir gun oncesinde benim kirmizi kart da geldi hanimlar neyse ama ben onuuzdeki aya kollari sivadim simdiden. gokce gelir birazdan senacim her seyi anlatir. cok karizmaymis doktorlari.

canım yaa neyse gelmemesi daha zor oluyo görüyosun halimizi .inşallah gelecek ay diyelim..
sena gökcemin doktoru karizmaymış evet .sanada uğurlu gelir inşallah..

zor sen nasilsin? aslinda cikmam lazim off haberlerle basim dondu daha senaya uzuluyordu genc olum haberleri aldim(
halimizi cok sukur once saglik kizlar ya, Allah sevdiklerimizi bize bagislasin.
yemek hazirlamam lazim esim cakti zaten kacak ineterneti basildi bugun ona( regle oldum die demedi bir sey(

aman alalhım ah canım ya doyamdı daha evladına belki biz kular varya her şeyin hayırlısnı isteimyoz sabır denilen şeyi beceremiyoz alalh eşine anasına basın a sizler sabır güç kuvvvet versin

canım yumurtaların büyüyüp çatlıyosa niye boşuna hormon yükliycen kendine .valla bütün düzeni alt üst ediyo haplar yinede sen bilirsin canım..

senacim ciktin galiba, msnde offline oldugunda bizim mesajlar gelmiyor sena sana, gokcelerde msne yazarsa ulasmaz die yaziyorum. kizlar sonra gelirim yine adam ac ac beni beklior.

günn alemsin yaa demek basıldın .aklinialirimsmile
neyse hadi git eşini kızdırma yemeğini hallet .öpüyorum seni..

ebroşum eşim istedi doktor dedi 2ay bekliyelim eşim hemen hap istedi hemen olcak ya sanki tövbe tövbe
inanın artık doktora gidesim yok gitmesemmi

zorcum sen nasılsın sesin çıkmıyo geçmişi okuyon
günüm güle güle canım kolay gelsin öptüm

yaa ebrar 6 yil sonra olmustu demek, bende hep derim belki benim kaderimde genc yasta gitmek vardir Allah ondan vermiyordur, hayirlisini iste gun derim kendime.
cok uzuldum be ebrarcim Allah yavruyu annesine bagislasin, hepsine sabir versin. inan cok etkilendim.

ahh canım yaa bende duyar duymaz onu düşündüm hem genç olması hemde bu durum beni ayrı üzdü.bazen bende düşünürüm bacım valla.neyse allahım eşine ve annesine dayanma gücü versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…