"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol nurcum inşalahhhhh ya heycanlandım sen regil olmadın demi kız niye acaba brenim regilime 17 gün kaldı berabwer olurduk senle

herkese iyi haftasonları hanımlar..akşam baya kaynatmışsınız bende saat 11 gibi acık dinleniyim diye uzandım ama uyumuş kalmışım dün annemle baya gezdik dolaştık yorulmuşum..ayrıca riçim yazdığı için diyorum gerçi beni kastetmemiş ama genelde çoğu kez geliyorum topic boş oluyor.gelmediğim zamanlarda ise uyuyor oluyorum çok erken yatıyorum..yoksa elimden geldiğince aranızdayım..
şimdilik çıkıyorum evi toparlıyıp dışarı çıkıcaz hava çok güzel akşam gelirim..
sevalim nurum sizide çok öptümmm

makboşum canım nasılsın karşılaşamıyoz umarım isindir canım iyi gezmeler tadını çıkar

selam hanımlar güzel birhaftasonu diliyorum.
makbuşum nasılsın tatlışkom?miniş nasıl ?
sevalim doktora gidiyomuşsun hayırlı haberlerle dön inşallah cano.öptüm seni..
nurr kız meraklı karu önemli bişey değil merak etme yani..sen nasılsın ?misafirin var galiba kolay gelsin.öptümm
GÜNÜMM canım yaa hayırdır inşallah niye öyle hissettin acep .neyse hayır olur inşallah .ben bu tedaviden sonuç alamazsam aşılama düşünüyorum .tabi nasip olursa.öptümm bitanem..
derinim test yapıcam söz hala gelen giden yok birazdan dışarı çıkıcam alırım inşallah.buarada saol canım arkadaşım datlum kıymatlumm.öptümm
gökcemm nerdesin sen yaa uğramamışsın inşallah sorun yoktur .özledim seni delüüüü.
BERSUMM uğramaz oldun özledik seni yaa .msnde açmıyosun yani göremiyorum .iyisin inşallah..
senamm nasılsın canım ?test yapmadın galiba olsa haberimiz olurdu .inşallah minişin seninle canım.öptüm senide..
ayşenim nerelerdesin sen merak ettim .sonuçların iyi çıkmıştır inşallah.
zeynomm dikişler alınmış tekrardan geçmiş olsun canım yaa allahım birdaha yaşatmasın .öpüyorum tatlım..
rich uykucu kesin uyuyosun tatlım.öptüm senide..
ceyloş sen nasılsın uğramıyosun hiç özledim canım.öptümmm
semoşum sende yoksun ortalarda minişler ve sen iyisinizdir inşallah..
yellowum seninde işler yoğun galiba .uğramıyosun .öptüm canım..
zorr canım sende iyisin inşallah .öptümm canım..

kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum .bugün bebek görmeye gidicez oyüzden dışarı çıkıp hediye alıcam .görüşmek üzere..

ebroşum teşekür ederim canım benim inşalalh sende en yljun zmanda beişni kucağına alırsın
sanda iiy gezmlar gün gele inşalalh kend ibeişin e kıyafet almkai çin alışverişe çıkasın

kizlar cok ilerlemis sayfalar okuyamacagim, bir olay vukuat kacirmadim umarim sengözlerimebaksanab
ebrarcim testi sabah yap yarin, en azindan daha emin oluruz simdi yaparsin cikmaz varsa yok saniriz. ah canim sen bir haileyim de degil topigi tum kadinlarkulubunu ayaga kaldirazsam bana da gun demesinler :smiley-cool:
richim dun msnde yazmissin bana merhaba die ama bugun gordum komsuda piser bizede duser ama internet bir saat var diger saat yok, sansima gore yakaliom:)))
hepinizi optum benimki gelir birazdan basilmayayim internette:)))))))))))

ya kızlar benim aşılama olmadı bu sefee biz tüp bebeğe karar verdik çok yıprandık çünkü benim semaya ulaşmam lazım nasıl ulaşırım

aaa kimse yok nedenki sevalvcim doktordan geldinmi inşallah hayırl haberle gel ..
ebrar ben lafın gelişi öyle söyledim canım...
gün sen nasılsın moralin düzelmiştir umarım bu olmadı isede bir dahaki denemede tutacak merak etme..
misafirlerim geldi ve gittti 10 sene olmuş görüşmeyeli ne kadar uzun bi süre konuş konuş bitmedi 2 tane bebe bi kız bi oğlan.. 2 küçük çocuk bi kız bi oğlan bide bizim koca sıpa anaaam başım şişti ama eski dost gibisi yokmuş...
benden bu kadar hadi gelin laflayalım..

sağol nurcum....

gökçecim sana da ulaşmam lazım

canım sen alındınmı yoksam .eğer öyleyse çok üzülürüm .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımsın yaa keşke öyle bişey olsa testi aldım yarın sabah yapıcam ama olmadığını biliyorum .yinede güzel dileklerin için çok saol canım arkadaşım.inşallah hepimize nasip olur kkyı ayağa kaldırmak.
buarada değişik bişey yok .öptüm seni..

selam hanımlar benim moralim çok bozuk eşimin kuzeni veft etti daha 33 yaşında kalp krizi geçirdi .mafoldumben
allahım sabır versin herkese .eşimde çok kötü .off neyse neyazacağımı bile bilmiyorum ..

evet ebrarım negatif...değerim 1.25 çıkmış yani 2 bile olmaz mı ya.........değer bak...herşeyden bıktım..

senacım canım geçmiş olsun gerçekten ne diyeceğinmi bilmiyom inşallah kendiliğnden gelir

evet ebrarım negatif...değerim 1.25 çıkmış yani 2 bile olmaz mı ya.........değer bak...herşeyden bıktım..

canım yaa lütfen üzülme geç döllenme olamazmı ?yani aşılamadan sonra çalıştınızmı?0 çıkmamışya ondan soruyorum.
off canım çok zor farkındayım ama lütfen kendini bırakma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…