ya kızlar benim aşılama olmadı bu sefee biz tüp bebeğe karar verdik çok yıprandık çünkü benim semaya ulaşmam lazım nasıl ulaşırım
aaa kimse yok nedenki sevalvcim doktordan geldinmi inşallah hayırl haberle gel ..
ebrar ben lafın gelişi öyle söyledim canım...
gün sen nasılsın moralin düzelmiştir umarım bu olmadı isede bir dahaki denemede tutacak merak etme..
misafirlerim geldi ve gittti 10 sene olmuş görüşmeyeli ne kadar uzun bi süre konuş konuş bitmedi 2 tane bebe bi kız bi oğlan.. 2 küçük çocuk bi kız bi oğlan bide bizim koca sıpa anaaam başım şişti ama eski dost gibisi yokmuş...
benden bu kadar hadi gelin laflayalım..
ya kızlar benim aşılama olmadı bu sefee biz tüp bebeğe karar verdik çok yıprandık çünkü benim semaya ulaşmam lazım nasıl ulaşırım
kizlar cok ilerlemis sayfalar okuyamacagim, bir olay vukuat kacirmadim umarim sengözlerimebaksanab
ebrarcim testi sabah yap yarin, en azindan daha emin oluruz simdi yaparsin cikmaz varsa yok saniriz. ah canim sen bir haileyim de degil topigi tum kadinlarkulubunu ayaga kaldirazsam bana da gun demesinler :smiley-cool:
richim dun msnde yazmissin bana merhaba die ama bugun gordum komsuda piser bizede duser ama internet bir saat var diger saat yok, sansima gore yakaliom:)))
hepinizi optum benimki gelir birazdan basilmayayim internette:)))))))))))
evet ebrarım negatif...değerim 1.25 çıkmış yani 2 bile olmaz mı ya.........değer bak...herşeyden bıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?