"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende iyiyim betycim saol.beklemedeyiz işte .seninle tanışmak nasip olmadı kısmet bugüneymiş .bizim biraraya gelmemize sen vesile oldun diğer topici açmakla saol canım ..

oo ebuşumm naber canımmmm
gece kuşları toplandıııııııı zemuszemus
bende napam canım eşim vatanı ben kk yı bekliyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımm

tuğbacım umudunu kesme canım bizim hareketlilik düşün %1 çıkmıştı yani geçen ay nasıl bir ay geçirdik bir allah bilir birde bizzz sıkıntıdan reglim 15 gün geçti
ama çok şkr düzeliyo herşey
dua et canım ,nşlh herşey yoluna girer

inşallah hayırlı gelsin benden önce uzun zamandır o özlemi çekenlere allah versin hayırlısından arı sütü polen ve propolis karışımı çiriyorum birde klomen içyo sayı ve değeri artırıyomuş bakalım

ebrarcım hayırlısı olsun sizin içinde inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.....daha önce başka topicimiz vardı evet sonra makbuş buraya geçirdi yide yaptı...ben fazla giremiyorum ö yüzden karşılaşamadık....

selamm benn geldimmm.
hoşgeldin canommmm nasılsın
tatlım ben şu anda 9 kilo aldım...ama biliyosun ben çok zayıftım 47 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum şu anda....zayıflar daha çok alırmış...biraz dikkat ediyorum artık yediklerime.....sen kaç kilo aldın şu anda...?
oo çok tatlı olmuşundur şimdi sen maşallah diyim sana..beni hiç sorma 3 buçuk kilo almışımbilmiyorumkismile
heyyyyyyyy.makbuş ne haber?
hayat nasıl gidiyor.hamilelik nasıl gidiyor?az kaldı doğuma herhalde
oo hoşgeldin tatlım valla hayat bildiğin gibi devam ediyor ama doğuma daha 6 ay var nerde az kalmış kız :))

oo ebuşumm naber canımmmm
gece kuşları toplandıııııııı zemuszemus
bende napam canım eşim vatanı ben kk yı bekliyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımm

tuğbacım umudunu kesme canım bizim hareketlilik düşün %1 çıkmıştı yani geçen ay nasıl bir ay geçirdik bir allah bilir birde bizzz sıkıntıdan reglim 15 gün geçti
ama çok şkr düzeliyo herşey
dua et canım ,nşlh herşey yoluna girer

datlum hoşbuldum yaa .ne olsun bende kocişi yedirdim içirdim bibakıyım dedim..
senin işin eşinin işinden daha kolay cano allah kolaylık versin hepsine..

ebrarcım hayırlısı olsun sizin içinde inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.....daha önce başka topicimiz vardı evet sonra makbuş buraya geçirdi yide yaptı...ben fazla giremiyorum ö yüzden karşılaşamadık....

saol canım inşallah yaa .evet şimdi burdayız topic makbuşa uğurlu geldi darısı bize inşallah canım.
haklısın girememekle hem çalış hem ev işleri hemde hamişlik kolay değil .

evet öle bir sıkıntıki insanın boğazına oturuyor hayırlı bakalım tek korkum aldığım ilaçlar kist yaparsa birde onla uğraşmak zorund kalcam

kızlar ben kaçıyorum....hepinize iyi geceler....gelirim yine arada...çooookkkk öpüyorum herkezi....görüşmek üzere....:emir_bebek: opuyorumnanaktan

evet öle bir sıkıntıki insanın boğazına oturuyor hayırlı bakalım tek korkum aldığım ilaçlar kist yaparsa birde onla uğraşmak zorund kalcam

canım çatlatma iğnesi olucaksın yaa kist olmaz ozaman endişe etme iyi düşün iyi olsun inşallah..

evet ebuşum benim iş kolay tabi
rabbim onlara güç kuvvet versinn kazlardan belalardan korusun allahımm :Saruboceq:

datlum yarın gidicem bakalım kısmetse artık doktora hap versin yarında ertelenirse gidicem sağlık ocağına yazdırcam duphastonu aaa yeterr artıkk yahuuu gelcekse gelsinnn alsanaalsanasmile

canım ben unutmuşum.senın hamılelığın yeni.doğru ya.olsun 6 ay hemen geçer.sağlığın sıhhatın yerinde olsunda gerisi mühim değil.görüşürüz

duphaston kaldırılmış bende kullanıyodum onun yerine şimdi progestan verdi bana dr farklı illerede sordurdum ama piyasadan kaldırılmış

makbuşum hoşbuldum canom .ne olsun yaa bildiğin gibi işte..sen naaptın çektinmi fönünü ?
ne yapim canım bende banyo ettim sonra oturdum saçlarımı fönledim dalgalı saçlarım normalde ama ben düz seviyorum :)))
kızlar ben kaçıyorum....hepinize iyi geceler....gelirim yine arada...çooookkkk öpüyorum herkezi....görüşmek üzere....:emir_bebek: opuyorumnanaktan
kaçıyonmu bitanemm iyi geceler sana Allaha emanet olun seni de yiğenimizde çok öpüyorum fırsat buldukça gel özletme kendiniŞeniz:gitme:

allah allah ben 3 ay önce almıştım sorunsuz bi şekilde
kaldırıldığını hiç duymamıştım
acaba progestanıda sabah akşam 10 gün reglinin 15 günümü başlıyosun???

canım ben unutmuşum.senın hamılelığın yeni.doğru ya.olsun 6 ay hemen geçer.sağlığın sıhhatın yerinde olsunda gerisi mühim değil.görüşürüz
olsun tatlım insanlık hali valla çabukmu geçer bilmiyorum ama tadını çıkarmak niyetindeyim :)) Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..

evet ebuşum benim iş kolay tabi
rabbim onlara güç kuvvet versinn kazlardan belalardan korusun allahımm :Saruboceq:

datlum yarın gidicem bakalım kısmetse artık doktora hap versin yarında ertelenirse gidicem sağlık ocağına yazdırcam duphastonu aaa yeterr artıkk yahuuu gelcekse gelsinnn alsanaalsanasmile

evet ayşenim rabbim korusun inşallah..
ya cano inan bende düşünüyorum gidip farlutal alıyım olsun bitsin diyorum.sonrada korkuyorum .kararsız birhalde bekliyorum anlıyacağın.yarın güzel haberler alırsın umarım.pembe akıntı geldi demiştin devam etmedimi?

evet 15.gün ama bunda dozu artırıyolar günde üç kez alınıyomuş bende 4 gün sonra başlıcam bu ilacın yorumlarını okudumda netten uyku sersemlik yapıyomuş prospektüstede öle yazıyo zaten

Back
X