Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canommmm nasılsınselamm benn geldimmm.
oo çok tatlı olmuşundur şimdi sen maşallah diyim sana..beni hiç sorma 3 buçuk kilo almışımbilmiyorumkismiletatlım ben şu anda 9 kilo aldım...ama biliyosun ben çok zayıftım 47 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum şu anda....zayıflar daha çok alırmış...biraz dikkat ediyorum artık yediklerime.....sen kaç kilo aldın şu anda...?
oo hoşgeldin tatlım valla hayat bildiğin gibi devam ediyor ama doğuma daha 6 ay var nerde az kalmış kız :))heyyyyyyyy.makbuş ne haber?
hayat nasıl gidiyor.hamilelik nasıl gidiyor?az kaldı doğuma herhalde
oo ebuşumm naber canımmmm
gece kuşları toplandıııııııı zemuszemus
bende napam canım eşim vatanı ben kk yı bekliyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canımm
tuğbacım umudunu kesme canım bizim hareketlilik düşün %1 çıkmıştı yani geçen ay nasıl bir ay geçirdik bir allah bilir birde bizzz sıkıntıdan reglim 15 gün geçti
ama çok şkr düzeliyo herşey
dua et canım ,nşlh herşey yoluna girer
ebrarcım hayırlısı olsun sizin içinde inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.....daha önce başka topicimiz vardı evet sonra makbuş buraya geçirdi yide yaptı...ben fazla giremiyorum ö yüzden karşılaşamadık....
evet öle bir sıkıntıki insanın boğazına oturuyor hayırlı bakalım tek korkum aldığım ilaçlar kist yaparsa birde onla uğraşmak zorund kalcam
ne yapim canım bende banyo ettim sonra oturdum saçlarımı fönledim dalgalı saçlarım normalde ama ben düz seviyorum :)))makbuşum hoşbuldum canom .ne olsun yaa bildiğin gibi işte..sen naaptın çektinmi fönünü ?
kaçıyonmu bitanemm iyi geceler sana Allaha emanet olun seni de yiğenimizde çok öpüyorum fırsat buldukça gel özletme kendiniŞeniz:gitme:kızlar ben kaçıyorum....hepinize iyi geceler....gelirim yine arada...çooookkkk öpüyorum herkezi....görüşmek üzere....opuyorumnanaktan
olsun tatlım insanlık hali valla çabukmu geçer bilmiyorum ama tadını çıkarmak niyetindeyim :)) Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..canım ben unutmuşum.senın hamılelığın yeni.doğru ya.olsun 6 ay hemen geçer.sağlığın sıhhatın yerinde olsunda gerisi mühim değil.görüşürüz
evet ebuşum benim iş kolay tabi
rabbim onlara güç kuvvet versinn kazlardan belalardan korusun allahımm :Saruboceq:
datlum yarın gidicem bakalım kısmetse artık doktora hap versin yarında ertelenirse gidicem sağlık ocağına yazdırcam duphastonu aaa yeterr artıkk yahuuu gelcekse gelsinnn alsanaalsanasmile