Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebroş kız ne dicem sana yarın ben hastaneye gidicem ya selimde zilali yukarı yolladı hem istanbuldaki halası çocuklarıyla ordaymış oda istedi diye..neyse gittikten yarım saat sonra kardeşi aradı zilal yaramazlık yapıyor gel al diye benimki bi bozuk attı anlatamam başladı bi benim çocuklarım yük oluyo falan..dedim bi bakıma kendi kulaklarıyla duyması iyi oldu gittim yanına ikna etmeye çalıştım taşınmak için dua edinde aklına sokıyım yaa
arkadaşlar hepinize hayırlı geceler allaha emanetsiniz dualarınıza ihtiyacım var yarınbenim için önemi bi gün aşılama için ilk adımı atıyoruz allahın izniyle
aminnn bitanemm valla ben inanıyorum dahada iyi olucağına yeterki şurdan uzaklaşalımhadi yaa ohh valla iyi olmuş cano duyması anlamıştır seni şimdi .valla tam süper olmuş hadi sen biraz gayret et taşının dahada rahat edersin cano.allah gönlüne göre versin canım.umarım hayallerin gerçek olur..:Saruboceq::lepi:
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir başlangıç olur dualarımda olucaksınopuyorumnanaktanarkadaşlar hepinize hayırlı geceler allaha emanetsiniz dualarınıza ihtiyacım var yarınbenim için önemi bi gün aşılama için ilk adımı atıyoruz allahın izniyle
ya ebuşum yok gelmedii bişi yaaaa sadece bi akıntı gibi çok ama çook az bişi onu gördüm sonrası fosssssss
ya canım sen kan testine baktırıp gitsene bi doktora ne olcak sonumuz yoksaa bu gidişle ben eski halime döndüm evlendiğim ilk aylara 3 ay olmadığımı biliyorummm mafoldumben
çalışmalara başlıyalım cano bir an önce gelsinlerdeee
artık yeni ay yeni umut demek istiyorummm yaaaaaaaaaaa:gitme:
tuğbacım yan etkisi varsa kötü yaaa duphaston beni hiç etkilemiyodu
ben şimdi glokfen kullanıyorum yumurtaları beslemesi ve kilo vermem için mide bulantısı felan yapıyomuş insanlarda ama bende hiç bişi yok çok şükür
aman zaten beni kolay kolay bi ilaç etkilemiyo yaa neseehihoyyyt
canım hayla sıkılıyor çıldırma krizlerine giriyorum kıskançlık krizlerinden dolayıda bunaldım