"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebroş kız ne dicem sana yarın ben hastaneye gidicem ya selimde zilali yukarı yolladı hem istanbuldaki halası çocuklarıyla ordaymış oda istedi diye..neyse gittikten yarım saat sonra kardeşi aradı zilal yaramazlık yapıyor gel al diye benimki bi bozuk attı anlatamam başladı bi benim çocuklarım yük oluyo falan..dedim bi bakıma kendi kulaklarıyla duyması iyi oldu gittim yanına ikna etmeye çalıştım taşınmak için dua edinde aklına sokıyım yaa

ebroş kız ne dicem sana yarın ben hastaneye gidicem ya selimde zilali yukarı yolladı hem istanbuldaki halası çocuklarıyla ordaymış oda istedi diye..neyse gittikten yarım saat sonra kardeşi aradı zilal yaramazlık yapıyor gel al diye benimki bi bozuk attı anlatamam başladı bi benim çocuklarım yük oluyo falan..dedim bi bakıma kendi kulaklarıyla duyması iyi oldu gittim yanına ikna etmeye çalıştım taşınmak için dua edinde aklına sokıyım yaa

hadi yaa ohh valla iyi olmuş cano duyması anlamıştır seni şimdi .valla tam süper olmuş hadi sen biraz gayret et taşının dahada rahat edersin cano.allah gönlüne göre versin canım.umarım hayallerin gerçek olur..:Saruboceq::lepi:

arkadaşlar hepinize hayırlı geceler allaha emanetsiniz dualarınıza ihtiyacım var yarınbenim için önemi bi gün aşılama için ilk adımı atıyoruz allahın izniyle

nurcum hoşgeldin canım.nasılsın yaa ?daha bugün konuştuk derinimle seni.iyisin inşallah tatlım???

arkadaşlar hepinize hayırlı geceler allaha emanetsiniz dualarınıza ihtiyacım var yarınbenim için önemi bi gün aşılama için ilk adımı atıyoruz allahın izniyle

canım sende allaha emanet ol.inşallah herşey yolunda gider sende bebişine kavuşursn.herşey gönlünce olsun..opuyorumnanaktan

hadi yaa ohh valla iyi olmuş cano duyması anlamıştır seni şimdi .valla tam süper olmuş hadi sen biraz gayret et taşının dahada rahat edersin cano.allah gönlüne göre versin canım.umarım hayallerin gerçek olur..:Saruboceq::lepi:
aminnn bitanemm valla ben inanıyorum dahada iyi olucağına yeterki şurdan uzaklaşalım
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir başlangıç olur dualarımda olucaksınopuyorumnanaktan

ya ebuşum yok gelmedii bişi yaaaa sadece bi akıntı gibi çok ama çook az bişi onu gördüm sonrası fosssssss
ya canım sen kan testine baktırıp gitsene bi doktora ne olcak sonumuz yoksaa bu gidişle ben eski halime döndüm evlendiğim ilk aylara 3 ay olmadığımı biliyorummm mafoldumben
çalışmalara başlıyalım cano bir an önce gelsinlerdeee
artık yeni ay yeni umut demek istiyorummm yaaaaaaaaaaa:gitme:

tuğbacım yan etkisi varsa kötü yaaa duphaston beni hiç etkilemiyodu
ben şimdi glokfen kullanıyorum yumurtaları beslemesi ve kilo vermem için mide bulantısı felan yapıyomuş insanlarda ama bende hiç bişi yok çok şükür
aman zaten beni kolay kolay bi ilaç etkilemiyo yaa neseehihoyyyt

ya bu derin nerde kaldı sonra kızıcak bize beklemediniz diye ama benim gözlerim acıyo artık birazdan kaçarım .,
makbuşum sende iyi oturdun cano .uykun gelmedimi?

güzeller bizde müsadenizi isteyelim sabah erkenciyim malesef bide işin kötüsü ultrasona giriceğim için sıkışık olmam lazım 5te kalkıp ayarlamam lazım kendimi yoksam dayanamıyorum :))) neyse öptüm sizleri çok bu gece dualarınıza benide alın inşallah yarın güzel sonuçlar alırım..Allaha emanet olun iyi geceler..
makbuş kaçarrrrkaydirigubbakcemile4

bu aradaaa derin hanım çokk möhim işin uzun sürdü bakıyorumda aklinialirimsmile:jeyyar:annadın sen onuuuu

ebuşum duphaston hem adeti getirtiyo hemde bebiş varsa düşük olmasını engelliyo ben hep bunu kullanmıştım bi kerede farlutal vermişti doktorum

makbuşcum hadi inşlhh taşınırsınızzzzzzz kafan rahat eder canımmm sositososito

ayşenim ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum.valla doktora verdiğim parayla aşılama yaptırırdım.şimdi yine git bibaksın 100 kağıdı bayıl .ondan sonra söktürücüyü verip yollasın .napıyım yaa 9 yıldır bekliyorum birazdaha beklesem neçıkar.

makbuşum hadi güzel haberlerle dönersin inşallah canom.bebişini iyi izle bizede anlat miniş kime benziyo .neyse işin şakası canom hiçmerak etme güzel haberler alıcaksın.öpüyorum seni herzaman dualarımdasın..iyi uykular size...

ya canım valla ben o kadar özele gidiemem e sende git devlete ne olcak sonuçta tedavi etmiycek muayene edip ialç vercek bunun için özele gitme

amann valla bende bıktım kafada sürekli doktor fikri gitcez gittik yok tahlil yok sonuç usandık artık bee yaaaaaaa :delphin:

ya ebuşum yok gelmedii bişi yaaaa sadece bi akıntı gibi çok ama çook az bişi onu gördüm sonrası fosssssss
ya canım sen kan testine baktırıp gitsene bi doktora ne olcak sonumuz yoksaa bu gidişle ben eski halime döndüm evlendiğim ilk aylara 3 ay olmadığımı biliyorummm mafoldumben
çalışmalara başlıyalım cano bir an önce gelsinlerdeee
artık yeni ay yeni umut demek istiyorummm yaaaaaaaaaaa:gitme:

tuğbacım yan etkisi varsa kötü yaaa duphaston beni hiç etkilemiyodu
ben şimdi glokfen kullanıyorum yumurtaları beslemesi ve kilo vermem için mide bulantısı felan yapıyomuş insanlarda ama bende hiç bişi yok çok şükür
aman zaten beni kolay kolay bi ilaç etkilemiyo yaa neseehihoyyyt

aysen zaten dr kontrolünde kullanma riske atma derim bakalım ben 4 gün sonra başlıcaktım ama aşılama tedavisine başlıcaz yarın ilk adım inş bakaılm dr bırakmı der başka ilaçmı verir zaten içim ecza deposuna benzedi artıkkaydirigubbakcemile3 arkadaşlar güzel dilekleriniz için saolun allah hepinizin gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip etsin bekletmeden inş ii geceler

ayşenim ben hiç kullanmadım duphaston.hep farlutal içmişimdir .aslında iyiymiş yaa riski yok.ama kaldırılmış baksana..

canım yok zaten kafama göre almam tabiki e doktor ne verirse onu kullanıyozz valla hormon ala ala hormpnlu çıktık kaldı zati kaydirigubbakcemile3
hadi iiyi geceler canım inşlh yarın ii haberler duyarsınızzzz
hepimizzz iyi haberler duyalım inşlhhhhhhhhhhhh :1hug:

tuğba sanada iyi geceler..
ayşen çok güzel diyosun haklısın canım ama ben çok yoruldum doktor doktor gezmekten size anlatsam anlamazsınız.sürekli kurcalanıyosun.o bişey diyo öbürü bişey .işimiz zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

ya canoo anlamammı yaaa anlamam habire yat göster biri normal derken biri bi sorun bulur
amannnnnnnnn rabbimm hakkımızda hayırlı olanı versin ne yapak mafoldumben

Back
X