"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim ben iyiyim bugün yaa bomba gibiyim.
kızlar bugün rüyamda mikroenjeksiyon yapıyodum.yani bana yapılmıyodu sadece bana gösterdiler böyle yapılıyo filan sonra bende yumoşla spermi birleştirdim.acayip komikti yaa .nerden çıktı bu rüya anlamadım.sabah klktım eşime diyorum ben bugün tüpbebek yapmayı öğrendim artık kendimize uyguluyabilirim kaydirigubbakcemile3adamda şaştı tabi zaten korkuyo kafayı yiycem diye.kaydirigubbakcemile3.neyse ben öğrendim kolay oluyo sizlerede yaparım kızlar kaydirigubbakcemile3

sevalim geç kalmışsın bugün uyudun galiba?iyi yapmışsın dinlendin işte..
bersum ordada hava soğukmu cano?
gökcem ohh vur kafasına kafasına datlum...

göçoşum sen nsılsın kız ev sahibin nereli herkes karı olup misafir ağırlarsa nerde
evet canım az kaldı ne billiyim ya allahun zoruna gitmesin amma artık sanki istemiyom mu desem duygularım karışık 6 gün kaldı

göçoşum sen nsılsın kız ev sahibin nereli herkes karı olup misafir ağırlarsa nerde
evet canım az kaldı ne billiyim ya allahun zoruna gitmesin amma artık sanki istemiyom mu desem duygularım karışık 6 gün kaldı

:oklava::oklava::oklava:
sevalim yok öyle istemiyom filan allahın izniyle olucak.bak ben hemen toparladım kendimi .yakışmıyo bize gerçekten cano..

sevalim ben iyiyim bugün yaa bomba gibiyim.
kızlar bugün rüyamda mikroenjeksiyon yapıyodum.yani bana yapılmıyodu sadece bana gösterdiler böyle yapılıyo filan sonra bende yumoşla spermi birleştirdim.acayip komikti yaa .nerden çıktı bu rüya anlamadım.sabah klktım eşime diyorum ben bugün tüpbebek yapmayı öğrendim artık kendimize uyguluyabilirim kaydirigubbakcemile3adamda şaştı tabi zaten korkuyo kafayı yiycem diye.kaydirigubbakcemile3.neyse ben öğrendim kolay oluyo sizlerede yaparım kızlar kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaaakannehir kız sen bence kendiliginden hamiş kalcan ama arada dr a görünmen gerekecek çatlaatmayı ögretcek sana sonra sende evde durmadan çalışıcan kocişlen gelicek pıtırcıgınkaydirigubbakcemile3
ya bilmiyom ki canım bende millletin dedikoduusunu yapmak istemezdim ama zoruma gitti yaa ben onlar geldigin 5 dk yalnız bırakmak istemedim utfakta olsam yanıma gel die seslendim aman neysee karı olmak zor zanaaatttkaydirigubbakcemile3
selam güzeller nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nasılsın bakim ya sende adet olmuşsun demi yanlış okumaydısam?kafamçokkarıştı

evet ebuşum geldi benim kırmızılar sonunda
bu ay dan çok umutluyum artık eşimin sonuçların yükseldikten sonra çalışma yapamadık malummm boshayallersmile

gökçecim evet canım geldiler sonundaaaaa kaydirigubbakcemile4

öylemi diyon gökcem .kız çok saçmaydı ama çokda anlamlıydı sanki .benim eski tüp yaptığım yerde doktorum gösterdi .buarada orda birsürü hamiş vardı .hele bitanesi küçücüktü diyorumki bu kendi çocuk niye tüp yaptı doktorda diyoki yaşa bakmıyo bu iş..

ebroşum vallahibaşka annele dediğin gibi keşke hep yanımda olsa
evet gökçoşum zor zannat ya

ebuşum rüyab harya gitsin inşlhh canımmmm
valla yorum yapmayı pek beceremem

bende bugün rüyamda eski zamanklara gittim kaydirigubbakcemile3
topuz saçlı kadınlar kadir inanır tipli erkeklerrrr kaydirigubbakcemile3

ayşenim hadi gözünaydın darısı bana .yanlız benimde bugün belim ve kasığım ağrıyo belkide gelicek benimde..
ayşen buarada ateş ölçme yöntemini filan uygula işe yarar bence yaa..

ebuşum rüyab harya gitsin inşlhh canımmmm
valla yorum yapmayı pek beceremem

bende bugün rüyamda eski zamanklara gittim kaydirigubbakcemile3
topuz saçlı kadınlar kadir inanır tipli erkeklerrrr kaydirigubbakcemile3

amin canım zaten yorumluk birüya değildi ..
anlaşılan bugün hepimiz tozutmuşuz.rüya konusunda..

tıkındım geldimmmmm ebroşum HAYIR OLSUN RÜYAN inşallah bu işlemlere gerek olmadan gelecek bebişin mikroenjeksiyonu sadece bilidiğinle kalacaksın ben öyle yordum canım
gökçemmm sinirlenmişin komşuya aman öle çatlaklar oluyo arada boşver
sevalim sende umutsuz konuşma ne olur canım benim allahın izniyle herşey çok güzel olacak
kızlar esma uğradı mı bi daha ayrıntıları anlatmaya merak ettim tedaviyle mi oldu kendiğinen mi

Back
X