"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy canım okudum evet
aslında şu oturma banyosunu kafama yattı baya canım ama banyo suyu derken neyi kastettmiş acaba
hani süt buharına felan duruluyomuş onun gibimi acaba

ayy canım okudum evet
aslında şu oturma banyosunu kafama yattı baya canım ama banyo suyu derken neyi kastettmiş acaba
hani süt buharına felan duruluyomuş onun gibimi acaba

evet canım benim anladıgım öyle..iki avuç atılıyomuş suya öyle yazıyodu dimi..sonra buharına oturuluyomuş...aman içmek daha iyi ben beceremem onu yakarım kendimi:roflol:

kıs bende süt buharını merak ediyom aslında denemek istiyorumm:))))
yakmam herhalde bacaklarım uzun biraz ondan kazanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben yatıyorum artık bu gece kırmızılarda geldi şöle rahat bi uyku çekem gerçi şurda 5 saatlik uykumm kalmış ama olsun huzurlu bi uyku olur sositososito
hadi canım öpüyorum seni
tatlı rüyalar
allaha emanet oll opuyorumnanaktan

kıs bende süt buharını merak ediyom aslında denemek istiyorumm:))))
yakmam herhalde bacaklarım uzun biraz ondan kazanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben yatıyorum artık bu gece kırmızılarda geldi şöle rahat bi uyku çekem gerçi şurda 5 saatlik uykumm kalmış ama olsun huzurlu bi uyku olur sositososito
hadi canım öpüyorum seni
tatlı rüyalar
allaha emanet oll opuyorumnanaktan

tamam ayşencim bende yatıcam az sonra..yarın izinliyim de kk nın tadını çıkaram dedim biraz:)))hadi uyu sen Allah rahatlık versin..bol bebişli rüyalar versinŞeniz:CüvCüv:

yaaaa
akşam
kaynatın
sabahkalkamayın....
ben
geldiiim
ohhhh
ne
özlemişim
kimseikler
yok
ben
bakınayım
bari
siteye...

günaydın kızlarr derin test yapıcaktık bugün dimi varmı hbr?güzel bir hbr alalım lütfenn
makbercim benimde gecikmeli olarak geldide yeni terihim 16 şubat cnm yazabilirsen sevinirimm

günaydın güzeller ben geldimm ya başıma neler geldi bilseniz sabah 9buçukta hastanedeydim danışmada işlem yapılamadı neymiş selim öğretmen ya emekliği sandığına bağlı 15 ocakta SGKye girmiş oda gidip milli eğitimde tc kimlik nomu onaylatması lazımmışşş o gitti halletti saat 10 buçuktu doktorun yanına çıktım bu seferde o yok odasında 15 dakika sonra gelicek dediler gelmedi sonra ameliyata girdi öğleden sonra dendi guclubacismileee araya yemek saatide giriyo dedim bekleyemem hiç çıktım eve geldim minibüsle acıkta yağmurdan nasibimi aldım..şimdi öğleden sonramı giderim yoksa yarınmı giderim bilemiyorum duruma göre haber veririm sizlere.şimdilik kaçtım öpüldünüz kocaman

selam hanımlar gününüz güzel geçsin...
makbuşum,richim,sevalim,zorum altta görünüyosunuz hepiniz iyisinizdir inşallah..

günaydın güzeller ben geldimm ya başıma neler geldi bilseniz sabah 9buçukta hastanedeydim danışmada işlem yapılamadı neymiş selim öğretmen ya emekliği sandığına bağlı 15 ocakta SGKye girmiş oda gidip milli eğitimde tc kimlik nomu onaylatması lazımmışşş o gitti halletti saat 10 buçuktu doktorun yanına çıktım bu seferde o yok odasında 15 dakika sonra gelicek dediler gelmedi sonra ameliyata girdi öğleden sonra dendi guclubacismileee araya yemek saatide giriyo dedim bekleyemem hiç çıktım eve geldim minibüsle acıkta yağmurdan nasibimi aldım..şimdi öğleden sonramı giderim yoksa yarınmı giderim bilemiyorum duruma göre haber veririm sizlere.şimdilik kaçtım öpüldünüz kocaman

makbuşum terslik olmuş neyse sağlık olsun inşallah.yarın gidersin minişi görmeye .zaten bu hastane işleri kolay olsa şşar kalırım.neyse öptüm cano..

iiyim ebrarım sen napıosun cnm ?adet geldi yine ağrılarla uğraşıyorumm off off yanii

günaydın kızlarr derin test yapıcaktık bugün dimi varmı hbr?güzel bir hbr alalım lütfenn
makbercim benimde gecikmeli olarak geldide yeni terihim 16 şubat cnm yazabilirsen sevinirimm

zorum olmuşsun hayırlısı olsun bozma sakın moralini enazından çok bekletmeden geldi.ümitler gelecek aya inşallah..

saol makbercim hastaneler artık iyileşme yeri değil hasta olma yeri gidip hemen çıkmak mümkün değil bence sen dinlen makbercim yarın git yağmurda varmış aman dikkat et bebişinee

inşallah ebrarım ama insanız işte 3 gün geçtimi tmm hemen başlıyorum hemen ay varmı die umutlar bitmiyo işte napıcaz gerçi artık olmucak die düşnüyorum bazen ama nasip napalım senin geldimicnm kırmızılar test yapmştın çıkmamıştı dimi?

kızlar bende iyiyim çok şükür işlere başlamadan bakıyım dedim..
zorum allah kolaylık versin zordur adet sancısı..
makbuşum sinirlenme datlum.napıcan geç olunda güç olmasın..hadi git dinlen sen..

inşallah ebrarım ama insanız işte 3 gün geçtimi tmm hemen başlıyorum hemen ay varmı die umutlar bitmiyo işte napıcaz gerçi artık olmucak die düşnüyorum bazen ama nasip napalım senin geldimicnm kırmızılar test yapmştın çıkmamıştı dimi?

öyle canım çok iyi anlıyorum seni.
valla benim gelmedide ümitte yok .sıkıldım test yapmaktan biran önce gelsin diye dua ediyorum canım yaa.
ne olcak bizim halimiz bilmem .bilmiyorumkismile

ayşeninde gelmiş kırmızılar .sevindim yaa .darısı başıma inşallah..
kızlar herkes kaçtımı yaa .??

Back
X