sanrım burda sorulara pek fazla cvp verilmiyor helede yeni arkadaşlara pekte dert ortağı olunmuyor sanırım neyse olsun mutlaka birileri yardımcı olur
canım benim sen üzülme yeterki biz hep yanındayız rahat ol kendini sıkma olurmu canım istedigin zaman anlat bize:.gökçoşum hhoşeldin canım gidiyonmu ah canım alalh yardımcın olsun canım benim anlatarım size
canım kaynanatör gelicekde tam kesin degil onbeş tatilde gelirim demişti osmaniyede canım bakalım bende tedbir olsun die önceden temizligimi yapıyım dedim aslında evim temiz ama olsun güzel koksun:)seval anladım
sıkma canını ne diyeyim inş tez zamanda sıkıntın çözülür..
gökçe kayganan geliyo öylemi yakınmı uzakmı yatıyamı geliyo ayyy benimkide bize kalmaya gelecek ama kurban olduğum allah bi engel çıkarıyo yorma kendini boş verrrr ...
saolcanım sanada hayırlı cumalar olsun inş sen nasılsın konuşmaaz olduk yaa özledim seni de:)hayirli cumalar güzellerolumunekankayizsmileboshayallersmilebayanssulusmile
canım testini çok erken yapmışsın daha döllenme bile tam olmamıştır istersen adete bikaç gün kala tekrar dene umarım hamilesindir ayrıca cevap yazmamışlar demişsinde canım bak senden sonra arkadaşlar hep cevap yazmışlar yani burda eski yeni ayrımı yapmıyoruz herzaman gelebilirsin şeker..:)bende 9 aylık evliyim.7 ay boyunca korunduk kızlar ama 2 aydır bir bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ay pek fazla bi uğraşmadık ama bu ay iyice bir uğraştık.otomatik hesaplayıcılardan şansımızın en yüksek olduğu günleri hesaplattım ve ogünlerde denedik denedikten sonra: sonra belimin altına yastık koyduk saatlerce bekledim 2 aydır folik asit kullanıyorum.bugün idrar testi yaptım fakat negatif çıktı ama adet günümede 11 gün var daha.acaba çokmu erken yaptım testi oyüzdenmi negatif çıktı yoksa hamile değilmiyim.kan tahlilinde kesin çıkar diyorlar.biraz dahamı beklemeliyim.kızlar bu ay hamile kalmayı çok istiyorum lütfen bana yardımcı olun:çok üzgünüm:
cano çok üzüldüm geçmiş olsun annecigine inş çok mühim degildir yaaa kib öp umarım hemen iyleşir canımselam hanımlar .hepiniz iyisinizdir umarım..
bugün annem rahatsız onunla ilgileniyorm doktora götürdüm şimdi istirahat ediyo.haber veriyim dedim.geçmişi okuyamadım vaktim yok .hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
oyy oyy eltim yaa gelmişsin kaçırdım seni duan için saol datluş inş rabbim bizede yaşatır o duyguyu sende saglıkla kucaklarsın ya cinsiyeti belli oldumu bide tedavi mi yaptın gelde anlat yaaaaaaaaaaaaslm canlar
benim için halay çeken tebrik eden iyi dileklerde bulunan tümmmm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Allah ım tatlı eltime derinime sevalime ebroşuma adını aklıma getiremediğim tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat
makberim sen de hamişsin galiba canım yeni öğrendim en az kendim kadar sevindim canım bu halay da senin için:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artık daha sık görüşürüz canlarım öpüyorum sizleri
canlar test sonucum progesteron 11,67 çıktı.nasıl sizce doktorum çok ii olduğunu yumurtladığımı söyledi ohaoldumsmile derinim sen nasılsın hala ses seda yokmu makbuşum iyi beslen bak bir kadın doğum hemşiresi olarak kızarım sana:):) ebrarcım çok geçmiş olsun canım acil şifalar.kızlar işteyim çok geçmişi okuyamadım öptüm hepinizi geleceğin güze anneleri:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?