"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hımmm tabi daha 4 hafta ise erken bulantılar için umarım aşır bulantın olmdan rahat bi hamilelik gecirirsin ya bende tam belirtinoldumu die sorcaktım sen yazmışsın bilem:)

hımmm tabi daha 4 hafta ise erken bulantılar için umarım aşır bulantın olmdan rahat bi hamilelik gecirirsin ya bende tam belirtinoldumu die sorcaktım sen yazmışsın bilem:)

inşallah canım
benim göğüslerim adet olacağım zaman bile pek ağrımazdı ama bu sefer adete 10 gün kala göğüs ağrısı başladı ve hiç geçmedi bide böyle mavi damarlar çıktı

yok canım eşimi osmaniyeye gönderiyorum ben annemlerde kalacam
annemlerde kaynananmlardan çok daha rahat ederim

heeee öyle yapacam gerçi kociş bensiz gidecek diye üzülüyo ama sağolsun o da anlayış gösterdi bana
sen naptın canım görüşemediğimiz zaman içinde

napıyım canım yaa sıkıntılar bitmiyo bu seferde kan pıhtılaşması çıktı hücrelerde bozukluk çıktı onun haricinde biliyon rahim tersligi guatr prl var eşimde sperm sorun hepsi bi araya geldi tüp bebek yaptım oda olmadı şimdi kan pıht için ilaç kullanıyorum iki ay sonra gitcem bakalım ne diycek dr efendi şuan bu kadar sorun çıkmasına ragmen acaip iyi hissediyorum kendimi mutluyum huzuruyum şuan bebek kafamda yok bakalım rabbim ne zaman göndercek:)

oyyyy kıyamam sana canım benim sıkma tatlı canını inan bebeği kafandan çıkarınca oluyo bu iş kendimden biliyorum ilk defa bu ay bebeği hiç düşünmedim ve hiç bebek için ilişkiye girmedim
sadece şu ayrıntıyı söyliyim bu ay çatlatma iğnesini yaptırdıktan bi gün sonra ilişki olacaktı arkadaşların ısrarıyla sütün buharına oturdum ama gerçekten gırgır olsun diye
kendimle nasıl dalga geçtim şeyime süt banyosu yaptırdım diyerek...
ve bu ay hamile kaldım acaba onun bi kerameti olmuşmudurki sen de bi dene istersen:1hug:

esmacım ben çıkıcam canım kociş meyve istiyo daha sonra gelirsen rastlaşırsak görüşüürüz canım kib aeo öptm

yaaa bilmem ki bikaç daha bekliyicem böyle onuda bi denerim artık sagol canım söyledigin için artık eskisi kadar takmıyorum desem yalan olmaz bide kpss ye kafayı taktım girmek istiyorum memur olmak istiyorummmmmmmmmm bakalım hayırlısı inş canım
neyse hadi kaçtım ben canım bysss :)olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ay tam ben geldim gökçem gitmiş
esmacım neediyon canım..ay biliyo musun benim de göğüsler kaç gündür şiş ve acıyor.adete yakında böyle oluyo ama bu kadar uzun sürmüyodu hayırlısı artık..bide dedigin gibi maiv kalın damarlar belirdi çok:)))
gökçemm sorma testleri canom...heveslendiriyo ama olsaydı hemen çıkardı.

kızlar gitmeden bi bilgide ben veriyim unuttum bugün yazmayı dün ablama kuran kursu hocası çocugu olmayanlar için bişey demiş şöyle yazıyım:) 3 tane sarı elma alıp bunun üzerine nisa suresinden bi ayet yazıyosunuz adetin 13 günü bitanesini ortadan bölüp kocişle yiyonuz 14 günü gene bi elmayı bölüp yiyonuz 15 günü gene bölüp elmayı yiyosunuz 3 elmayada nisa suresinden herhangi bi ayeti yazıp arapca olarak eger yaptıgınız ay olmazsa iki ay daha deneyin allah ın izni ile olur inş demiş canlarım ...

aa süpermiş gökçem..Allah vesile kılsın yapacak olanlara inşallah.ne güzel bi tavsiye.opuyorumnanaktan

iyiyim tatlım inşallaaaaaah sende de vardır bişeyler kız belli mi olur
ayrıca idrar testlerine güvenme hemen kanda baktır benim de idrarda çıkmadı kanda öğrendim üstelik adet tarihimden 1 gün önceydi
adetim 8 gündür geçiyo 2 gün önce kocişle merak ettik hele bi daha idrarda bakalım dedik ancak çıktı yani yine de diğer çizgiye göre daha az görünüyodu

evet canım ben güvenmiyorum testlere artık hemen çıkmadıgı sürece..bu bi acaip oldu yani.şuanda silik pembe ama yinede güvenmiyorum çünkü hemen çıkmadı 1 saati geçti öyle yaniboshayallersmile

14 gün geçti esmam..ama hatırlarsan benim hep geçer pko varya bende...sogan küründen sonra çok aşırı gecikme olmamıştı ama hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…