"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

rabbim hiç ayırmasın yavrunu senden
olmaması için bi engel varmıydı acaba sizde ...

sevilimmm ay nasıl bir hikaye bu böyle öncelikle Rabbim oğluşuna sağlıklı uzun ömürler versin..bak ne kolay geçmiş doğumun okudummu içim rahatladı seni çok merak etmiştik çok şükür ikinizde iyiymişsiniz.

heralde yazamıyorsun telden tatlım ben kaçıyorum inşallah netin olurda gelirsin tekrar..
nurcum senide öpüyorum yemek yicez şimdi burda olursan görüşürüz sonra

eşim gelir birazdan kalkarım
demek karnın çıktı ha ne güzel iyi beslen annesi...

derinsu merhaba canım nasılsın esma senide tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:1rolleyes:
canım sagol iyiyim sen nasılsın?çıkmıştım senin yazdıgını şimdi gördüm tatlımopuyorumnanaktan
kızlar bende bugün kanda test yaptırdım NEGATİF.bu arada 16ocakta yumurtladım ve 30ocak regly tarihim umarım yanlış çıkmıştır kızlar yaaa.gökçecim günüm geçmedi maalasef
anacımmm delürdün sen:))kız 16 da yumurtlayıp 1 haftada test yaptıran ilk sensindir heral varsada çıkmaz canım benim..döllenme zaten kaç gün sürüyo.o yüzden hiç kale alma bu testi.bekle gününü geçer inşallah da hamilesinir masalım yaa:Saruboceq:
canım ebrarım tekrardan geçmiş olsun diyim canım.
inşallah ebuş yaa.Allah ne yazdıysa artık bakalım.hayırlısı.anam yanlış da olsaa insanın hoşuna gidiyo ikinci tarafta silik çizgi görmek:kedi:
evet canım hemde nasıl.neden bilmiyorum belki gebelik belki başka bişey ama dün gece dedim kocişe uykum geldi daha 10 u 20 geçiyodu:)neee dedi senin bu saatte uykun mu geldi evett dedim...ama gene uyumadım.garip bi hal uykum geliyo ama oturmak için zorluyom kendimi:))ya soguktanda eve girince mayışıyo insan onun da etkisi var cano.
oy oyy güle güle kullan kızz:)))
ay ne güzel evdesiniz yaaa...bende evdeyken çalışmak istiyom çalışıncada evi özlüyorumkaydirigubbakcemile3
deriiin üzülme ama çok heveslenmede cicim o göğüs şikinliği acısı kasık batması bendede oluyordu uyku şişkinlik halsizlik ama umarımki senin bu halin hamileliktendir ....
yok be canım hiç heveslenmiyorum zate...hoşuma gidiyo aksine..kızlar bilir ben biraz test yapma manyagıyım da:))böyle var mı yok mu lar beni heyecanlandırıyo :))
ayy canım benim yaa ne güzel bi hikayeee..kız bide normal yaptın hee..ne güzel.Allahım bizlerede böyle dogum nasip etsin inşallah...Allah ogluşunu eşine ve sana bagışlasın ohhh misler gibidir şimdi tontişş:))
heralde yazamıyorsun telden tatlım ben kaçıyorum inşallah netin olurda gelirsin tekrar..
nurcum senide öpüyorum yemek yicez şimdi burda olursan görüşürüz sonra

nann delü mannakkk nereye gittinnn yemekçiiii iyi doyur oğluşunu:))))

est niye manyak olasın senden bi tanede benim başımda var..
evet insanın evi gibisi yok ne yapalım çalış para kazanki annesi hamile kalınca yiğenime güzel ciciler al..
benimki izin verse bende mesleğimi yapsam ama bu saatten sonra zor olur hadi öğtüm seni kendine dikkat et havalar çok soğudu...

geldim nurum..haklısın çalışmak da iyi tabii.ama bu sogukta sabahları çok zor geliyo valla:))bunada şükür napalım.
ayy inşallah bi kalayım da kısmetse,herşeyini çalıştıgım yerden alıcam:)

zor olmazmı ben evde bulaşık yıkamaya bile eriniyom valla canımya soğukta çekilmez allah yardımcın olsun ev işiniz ne oldu hep soracam kalıyo ertelediniz galiba ???

zor olmazmı ben evde bulaşık yıkamaya bile eriniyom valla canımya soğukta çekilmez allah yardımcın olsun ev işiniz ne oldu hep soracam kalıyo ertelediniz galiba ???

evet canım işleri sorma zaten.bu aralar elim kalkmıyo sabahları zor toparlayıp çıkıyorum hatta hiç yapmayı sevmedigim bişeydir ama bazen yatagı bırakıp çıkıyorumboshayallersmile

ev işini yaza erteledim gibi canım ya.bu havalarda taşınmakda zor olur.hemde birsürü masraf olcak şimdi bulsamda..buldugum ev muhtemelen 50-100 tl daha fazla olucak ve fatura abınelikleri bilmemne derken güzel eve çıkacam diye daha çok masraf olcak.biraz daha bekliyim diyorum.

nan delü yine oğluşunu demişinn seni varya seniiii neyse az sonra geliyorum

hee mahsuscuktan didimolumunekankayizsmilene bilem ya benimde telde konuşurken geçen ebrarım gibi paşan diyesim geldi hep geliyo.Allah söyletiyodur belkimdekaydirigubbakcemile3aman saglıklı olsunda ogluş kızış biri gelsinkaydirigubbakcemile3

demi ama farketmez sağlıklı olsun yeter..
eve nasıl geldin dediğimi yapaydın zahmetsiz gelirdinkaydirigubbakcemile3

iyi madem sende yarına yaparsın olmamııı kaydirigubbakcemile3
aman şaka bi yanada acayip şiştim hee çok kaçırdım heral

iyi madem sende yarına yaparsın olmamııı kaydirigubbakcemile3
aman şaka bi yanada acayip şiştim hee çok kaçırdım heral

delüüü ye ye olsun aç kalma canım...
ay üşüme geldi üstüme kıslar ya ayagımda çetik var ama ayaklarım donuyo resmennnneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…