Sağol canım allah razı olsun allah herkeze yasatsın bu duyguyu bu kadar kolay bir doğumuallah analı babalı sağlıklı büyütsün hayırlı bi evlay olsun canım..
ay bende çok heveslendim şimdi rabbim o duyguyu bizlerede yaşatsın inşallah..
canım sagol iyiyim sen nasılsın?çıkmıştım senin yazdıgını şimdi gördüm tatlımopuyorumnanaktanderinsu merhaba canım nasılsın esma senide tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın:1rolleyes:
anacımmm delürdün sen:))kız 16 da yumurtlayıp 1 haftada test yaptıran ilk sensindir heral varsada çıkmaz canım benim..döllenme zaten kaç gün sürüyo.o yüzden hiç kale alma bu testi.bekle gününü geçer inşallah da hamilesinir masalım yaa:Saruboceq:kızlar bende bugün kanda test yaptırdım NEGATİF.bu arada 16ocakta yumurtladım ve 30ocak regly tarihim umarım yanlış çıkmıştır kızlar yaaa.gökçecim günüm geçmedi maalasef
canım ebrarım tekrardan geçmiş olsun diyim canım.selam hanımlar yeni geldim eve hepinize teşekkür ediyorum annem biraz daha iyi çok şükür.gerçi aklım onda kaldı.rabbim bütün hastalara şifa versin...
ESMACIM tekrardan tebrik ederim tatlım .hayırlısıyla minişin kalp atışınıda duyarsın inşallah.duaların için çok saol canım .öptümmm..
GÖKCEMM kaynananmı geliyo kuzum oyy benim datlum yorulmuş kıyamam .görüşemedik hiç yaa .öptümm..
DERİNİM testler yine mannaklık yapıyo haa .cano inşallah bidahaki testin çift gösterirde coşarız topic olarak.belirtiler baya çok hadi hayırlısı inşallah...
SEVALİM seninde keyfin yokmuş hayırdır bitanem .inşallah çok önemli bişey değildir .üzülme tatlım kıyamam yaa..
MAKBUŞUM sen nasılsın canım.yiğenimizde iyi dimi .öpüyorum senide..
NURCUM sen nasılsın canım .seninde pek keyfin yok galiba .üzülme cano enyakın zamanda gelicek inşallah minişin..
SEDACIM sen nasılsın canım ?herşey yolundadır inşallah...öpüyorum senide..
MASALCIM progesteron iyi çıkmış hadi gözünaydın canım belkide minişin seninle .öpüyorum senide herşey gönlünce olsun bitanem...
kızlar yine kaçırdım sizleri bide karşılaşsak yaa.:gitme:
oy oyy güle güle kullan kızz:)))yaa bu arada sevalim yok nerdeki gelmemiş sanırsam canı sıkkındı anlatmak istemedi ama inş çözülmeyecek bişey değildir..
gökçe bu havada ne temizliği anam izmir donuyor resmen o kadar soğukki anlatamam.
benim bu gün misafirim geldi evi temizledim ikram falan derken akşam oldu..
bide bana porselen bi tencere hediye getirmişler çoook sevindiim çocuk gibi :lepi: hediye getiren misafirleri çook seviyorum
yok be canım hiç heveslenmiyorum zate...hoşuma gidiyo aksine..kızlar bilir ben biraz test yapma manyagıyım da:))böyle var mı yok mu lar beni heyecanlandırıyo :))deriiin üzülme ama çok heveslenmede cicim o göğüs şikinliği acısı kasık batması bendede oluyordu uyku şişkinlik halsizlik ama umarımki senin bu halin hamileliktendir ....
ayy canım benim yaa ne güzel bi hikayeee..kız bide normal yaptın hee..ne güzel.Allahım bizlerede böyle dogum nasip etsin inşallah...Allah ogluşunu eşine ve sana bagışlasın ohhh misler gibidir şimdi tontişş:))herhalde bir bakalım su kıza dediler saat bire çeyrek var muayene etti 8 cm olmus 10 dk sonra doguma alıyoruz dedi ben telaslandım bırseyım yok diye saat bire 5 kala sedyeye alıp goturduler doğum sandalyesine yattim saat bir ebe ne yapmami anlattı agrı gelince ıkın dedi 1. Olmadı agzimi açık bırakmısım :) ikinciyi yaptım çok az kaldı bir daha dedi ve 17 kasım saat 1i 12 gece oğlum geldi 12 dk 2 ıkınma ile agrı çekmeden yani çok hıssetmeden doyurdum kızlar canı çok kıymetli olan ben çok korkan ben normal doğum yaptım
heralde yazamıyorsun telden tatlım ben kaçıyorum inşallah netin olurda gelirsin tekrar..
nurcum senide öpüyorum yemek yicez şimdi burda olursan görüşürüz sonra
zor olmazmı ben evde bulaşık yıkamaya bile eriniyom valla canımya soğukta çekilmez allah yardımcın olsun ev işiniz ne oldu hep soracam kalıyo ertelediniz galiba ???
nan delü yine oğluşunu demişinn seni varya seniiii neyse az sonra geliyorum
demi ama farketmez sağlıklı olsun yeter..
eve nasıl geldin dediğimi yapaydın zahmetsiz gelirdinkaydirigubbakcemile3
iyi madem sende yarına yaparsın olmamııı kaydirigubbakcemile3
aman şaka bi yanada acayip şiştim hee çok kaçırdım heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?