"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güle cnm makbercim bende geçmişe bakayım dedimm.
ebrarcım napiyim cnm aynı şeyler hamile bir arkadaştan geldik şimdi iç çeke çeke öle işte

güle güle cnm makbercim bende geçmişe bakayım dedimm.
ebrarcım napiyim cnm aynı şeyler hamile bir arkadaştan geldik şimdi iç çeke çeke öle işte

ah canım yaa herşeyin hayırlısı bugün birşey izledim tvde çok etkilendim 14 yıl çocukları olmamış sonra tüpbebekle ikizleri olmuş .kadın sonradan kalpkrizinden ölmüş .tabi bebekler kalmış ortada .yani herşeyin hayırlısı cano.rabbim bilir işini zamanı var .inşallah olucak hiç canını sıkma..

yok ebrarcım ya gelmiyo orayada msnide açmıo ne zamandır bende merak ediyorum?en son bir sorun yoktu ama çalışmalara başladı herhalde son gazz:)

yok ebrarcım ya gelmiyo orayada msnide açmıo ne zamandır bende merak ediyorum?en son bir sorun yoktu ama çalışmalara başladı herhalde son gazz:)

allah allah hayırdır inşallah yaa .sorun yoktu evet adet olmuştu .inşallah iyidir .geldimi kızıcam ona merakta bıraktı bizi...

yok ebrarım ya sıkmıyorum artık nedense gerçekten olursa olur aman buneya kendimizi mafettik bekle bekle olucaksa oluyo işte bikerede yapsan binkerede.zamanı geldimi olucak diyorum rabbim vermiyosa vardır bir hayır öle dices cnm bak ne kötü işte çocuklar ortada daha doyamadan kadın ölmüş

öyle canım yaa rabbim verecekse herşekilde olur .benim biyakınım hap kullanırken kaldı yaa .yani herşey rabbimin izniyle oluyor .inşallah çok beklemeden gelir minişler ...

ebrarcım iyiyim cnm ya moralim çok iyi kırmızıları bekliyorum gelmesse sevinirim ama gelirsede o kadar üzülmem allaha şükür sağlığım yerinde allah başka dert vermesin hiç takmıyorum gün bile hesaplamadım bu ay sizede tavsiye ederim hem size bişey söyliyimmi ben 35 yaşındayım yani benim fazla vaktim yok ama siz daha gençsiniz yanlış anlamayın ama ben kendimi takıyo sanıyodum ama siz benden beter takıyomuşsunuz ablanız olarak tavsiyem takmayın güzellerim benim annem hep derki herşeyin bi vakti vardır o gelmeden çatlasanda bişey olmaz der hep dua ederim allahım hayırlısını ver bana ve bebek bekleyen herkese

tatlım çok haklısın herşeyin vakti saati var .ama biliyomusun çok yaş farkımız yok bende 32ye girdim.vakit olarak benimde yok gibi bişey.dediğin çok doğru aslında takmamak gerek ben kendi adıma takmıyorum ama buara baya bibunalım oldum oda galiba regl öncesi gerginliğiydi.şimdi çok daha iyiyim.seninde inşallah buay gelmez canım...

kızlar ben kaçıyorum .size iyi uykular .vakit baya geç oldu.öpüyorum sizi herşey gönlünüzce olsun..

inşallah tatlım allah hepimize nasip eder

günaydın kızlarr ,ebrarım akşam pc takıldı kaldı cnm kaçtane msj yazdım gelmeden sayfa kapandı hemen gireyim sana yazayım dedim sorun vardı cnm yani iimi yoksa cvp yazmadan çıkmam.

[COLOR="Blackk "]günaydın canlarım iyi haftasonları olsun topik te boş dün kaç defa girdim kimsecikler yoktu bende çıktım ne yapıyımmm ben iraz daha buralarda olucam gelirsiniz inşşşş güzel bi sohbet ederizzz[/COLOR]

hatuşlar haftasonu keyfimi yapıyonuzz yafffff ben kalakaldım neyse bende çıkıyım bari bi ara yine gelirim sohbet için tabi topik boş olmazsaaaa

ebroşum annen daha iyimiş canım çok sevindim bide bende seni özkedimmmmmmmmm
derinim aslında sen artık kan testi yapsan yaaa canım böle idrarlar yanlış çıkıyo hep
masalcım hayırlısı belki erken die çıkmadı kanda döllenme geç oluyo bazen eger adetin geçerse tekrarla canım
makbuşum maşallah canım minik seni şişirmeye başladı desene bide kızlarda gidiyo ohh rahat rahat kocişle vakit geçirin..
zorcum sen nasılsın canım
richhh nerelerde ya gelmez oldu delü karuu özledim onuda
sevoşum inş bugün daa iyisindir tatlım
nuruncum senneler yapıyon gelmedin gezmeye mi gittin delüüüüüüüü:)
semoşşşş kız geldin bak görüşmedik gene yaa neyse herşey yolunda galiba öpüyorum senide
ayşen nerde kızlar ya ebroş sorunca aklıma geldi ugramaz oldu hayrıdır inş
gün neler yapıyo internet giremeyo galiba oda..
zeyncim datluş sen nirdesinnnnnnnn kızınla dışarı gezmeye mi gittin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…