güle güle cnm makbercim bende geçmişe bakayım dedimm.
ebrarcım napiyim cnm aynı şeyler hamile bir arkadaştan geldik şimdi iç çeke çeke öle işte
yok ebrarcım ya gelmiyo orayada msnide açmıo ne zamandır bende merak ediyorum?en son bir sorun yoktu ama çalışmalara başladı herhalde son gazz:)
ebrarcım iyiyim cnm ya moralim çok iyi kırmızıları bekliyorum gelmesse sevinirim ama gelirsede o kadar üzülmem allaha şükür sağlığım yerinde allah başka dert vermesin hiç takmıyorum gün bile hesaplamadım bu ay sizede tavsiye ederim hem size bişey söyliyimmi ben 35 yaşındayım yani benim fazla vaktim yok ama siz daha gençsiniz yanlış anlamayın ama ben kendimi takıyo sanıyodum ama siz benden beter takıyomuşsunuz ablanız olarak tavsiyem takmayın güzellerim benim annem hep derki herşeyin bi vakti vardır o gelmeden çatlasanda bişey olmaz der hep dua ederim allahım hayırlısını ver bana ve bebek bekleyen herkese
tatlım çok haklısın herşeyin vakti saati var .ama biliyomusun çok yaş farkımız yok bende 32ye girdim.vakit olarak benimde yok gibi bişey.dediğin çok doğru aslında takmamak gerek ben kendi adıma takmıyorum ama buara baya bibunalım oldum oda galiba regl öncesi gerginliğiydi.şimdi çok daha iyiyim.seninde inşallah buay gelmez canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?