"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi canım inşallah daha iyi olursun.benimde ilk gün baya sancım oldu .uzun süre olmayınca oluyo böyle şeyler..

inşallah canım ya..işyerinde çekilmiyo valla.bide soguk...:sinifsinif:bugün özlem ablam geldi de anneme çıktım zar zor bu kar kışta afedersin wc için:(((çok zor oluyo hastayken çalışmak.hele de benimki gibi işyerinde wc yoksamafoldumben

onlarda öğrendiler herşeyi derinim .adamlarada kafayı yedirdik.kaydirigubbakcemile3
gerçekten hastayken çekilmez hiç bide vc yokken.ben çok sık giderim hastayken yaa ..

cano izninle ben kaçıyorum.çay vericem benimki geç geldi bugün yemek filan derken yeni sıra geldi çaya.neyse öpüyorum seni görüşürüz datlum..

canım hayır olsun neyin var :(( dualarımız seninle inşallah herşey düzelir

semoşş ben geldim sen nerdesin kuşum

sanada iyi akşamlar ablacım iyisindir umarımopuyorumnanaktan

sagol bitanem iyiyim sükür sizlere duaciyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

günaydin güzel bayanlar neler yapiyorsunuz dün giremedim bütün gün yattim biraz üsütmüsümde halsizlikten kalkamadim sabah kizi okula yollayinca bir bakayim dedim gecmisi okudum ebrar derin makber gökce ve diger arkadaslar gelmisler coktandir görüsemedik insallah aksamaolumunekankayizsmileguclubacismileopuyorumnanaktan

günaydın güzeller herkese güzel bir hafta diliyorum..
derinim ebroşum gece uyuyup kalmışım gelemedim :((
zeyncim geçmiş olsun sanada dikkatli ol canım sıcak tut kendini...

kızlar hava acayip soğuk kociş okula çıkarsa bende anneme gidicem yine..gelirim daha sonra öpüldünüz

günaydın güzeller herkese güzel bir hafta diliyorum..
derinim ebroşum gece uyuyup kalmışım gelemedim :((
zeyncim geçmiş olsun sanada dikkatli ol canım sıcak tut kendini...

kızlar hava acayip soğuk kociş okula çıkarsa bende anneme gidicem yine..gelirim daha sonra öpüldünüz

sagol canim sende kendine dikkat et bebisede iyi bak:1hug:opuyorumnanaktan

aaa kızlar nerdesiniz ama zeynle ben dışında gelen olmamış..
neyse hastaneyi aradım sonuçlarım çıkmış akşam selimle gidicez doktor nöbetçi hem başıda rahat olur.inşallah olumsuz bişey yoktur dua edin kızlar

Back
X