Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar burda çok fena orda durumlar nasıl?günaydin güzel bayanlar neler yapiyorsunuz dün giremedim bütün gün yattim biraz üsütmüsümde halsizlikten kalkamadim sabah kizi okula yollayinca bir bakayim dedim gecmisi okudum ebrar derin makber gökce ve diger arkadaslar gelmisler coktandir görüsemedik insallah aksamaolumunekankayizsmileguclubacismileopuyorumnanaktan
canım inşallah yaa allahım tez zamanda nasip eder inşallah...ebrar cım bende 30 yaşındayım canmm...inşallah en kısazamanda hamiş oluruz.
nurum karşılaşamadık bugün bol bol kar oynadım süper birgündü inan sen geldin aklıma oynarkende...inşallah izmirede yağarda tadını çıkarırsınız...aaa kimseler yok nerdesiniz yaaaa
ben kaçıyomm..zate kendim çalıp kendim oynuyorum(((herkes ezele daldı bahse girerim:))ben de bakıyom bi yandan.
öptüm hepinizi..
iyi aksamlar güzellerrrrrrropuyorumnanaktan
ay demek aynı anda kaçtık canım bende öpüyorum senide yiğenlerimide kendine iyi bakŞeniztabii canım değmez mii rabbim kk nın bütün güzel kızlarına nasip etsin inşşş canım ben şimdi çıkıyom seni ve yiğenimi kocamannnnnnnn öpüyorum allaha emanet olsunn
sağol ebroşummm ne güzel kar oynadınız demek ya bana izin vermiyorlarohaoldumsmile hoş kendimede güvenemiyorum düşerim Allah korusun :)) yada hasta olurum uzaktan bakmak en iyisi heraldeselam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
makbuşum tahliller iyi çıkmış çok sevindim cano .cinsiyetini görmeye azkaldı inşallah..
semoşum nasılsın bitanem.minişlerinde iyi inşallah...
kızlar bugün giremedim kociş evdeydi bide misafirim var .bugün karın tadını çıkardık şimdide heryerim ağrıyo istanbulda süper birgündü bugün..
derinim yoksun cano.sancıların hafifledi inşallah..
gökcem seninlede karşılaşamadık iyisin değilmi datlum.
sanada iyi akşamlar ablacımmiyi aksamlar güzellerrrrrrropuyorumnanaktan
iyi akşamlar ablam iyisin inşallah..opuyorumnanaktan
ay demek aynı anda kaçtık canım bende öpüyorum senide yiğenlerimide kendine iyi bakŞeniz
sağol ebroşummm ne güzel kar oynadınız demek ya bana izin vermiyorlarohaoldumsmile hoş kendimede güvenemiyorum düşerim Allah korusun :)) yada hasta olurum uzaktan bakmak en iyisi heralde
sanada iyi akşamlar ablacımm