Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fıstıklar sonuçlarımı aldım doktora gösterdim çok şükür bütün değerlerim çokk iyiymiş :Saruboceq:
bidahaki randevum şubatın 20sinde Allahın izniyle cinsiyetinide öğrenicez hemde 3lü testimiz yapılıcak..neyse şimdilik kaçıyorum gelirim yine öpüldünüz
selam fıstıklar sonuçlarımı aldım doktora gösterdim çok şükür bütün değerlerim çokk iyiymiş :Saruboceq:
bidahaki randevum şubatın 20sinde Allahın izniyle cinsiyetinide öğrenicez hemde 3lü testimiz yapılıcak..neyse şimdilik kaçıyorum gelirim yine öpüldünüz
nurr napıyosun kısssŞeniz
nurr napıyosun kısssŞeniz
aminn inşallah canım benimmmopuyorumnanaktanmaşaallah hayırlı olsun inş hiç bi engel çıkmaz karşına makbercim..
amin canım tabii çok heyecanlıyım gerçi sağlıklı olsunda benim için önemli olan o..bu arada seninlede pek konuşamadık canım inşallah seninde meleğin sana gelir hemencik:Saruboceq:ayy negüzel senin adına çok sevindim canmm allah tamamına erdirsin.
heycanlısındır şimdi bebişinin cinsiyetini öğrencen diye...allah hayırlısını versin canmm.
darısı başıma inşallah.:ecrin_bebek:
oyy sağol derinim arıcaktım seni bugün ama unuttum dalgınlığıma geldi :))selam kıslarrrr.
makbuşummm çok sevindim canım benim yaa..20 şubatı iple çekicem şimdikaydirigubbakcemile3
kıslar şimdilik herkese yazamıyorum yemek yapıyorum da bi bakınayım dedim. gelicem yine.tabi bi yandan da ezelimi seyrediyomzemuszemus