"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrar cım bende 30 yaşındayım canmm...inşallah en kısazamanda hamiş oluruz.

kızlar mrb gene kimseyi yakalayamadım yaa neyse akşma görüşürüz inş geçmişe bakamadım kociş gelcek yemege gitcem byss

slm kızlar nasılsınız
ben 15 gun sogan kuru denedım
sımdı ıncır yapıyorum
bılıyormusun eger bebegım dusmeseydı
sımdı ya dogurmus yada dogdu dogacak olacaktı :(

seval nerde yaaa uğramamış canım ne olduki??? acaba..
yellov sana ne oldu canım yaaa merak ettim bende bu gün gezmeye gittim bi kız bi oğlan meleğini öpüp kokladım ayyyy ne güzel bi duyguuu kız üstüme kustu ama olsun işte böyleee hadin gelin ya..

selam fıstıklar sonuçlarımı aldım doktora gösterdim çok şükür bütün değerlerim çokk iyiymiş :Saruboceq:
bidahaki randevum şubatın 20sinde Allahın izniyle cinsiyetinide öğrenicez hemde 3lü testimiz yapılıcak..neyse şimdilik kaçıyorum gelirim yine öpüldünüz

selam fıstıklar sonuçlarımı aldım doktora gösterdim çok şükür bütün değerlerim çokk iyiymiş :Saruboceq:
bidahaki randevum şubatın 20sinde Allahın izniyle cinsiyetinide öğrenicez hemde 3lü testimiz yapılıcak..neyse şimdilik kaçıyorum gelirim yine öpüldünüz

maşaallah hayırlı olsun inş hiç bi engel çıkmaz karşına makbercim..

ayy negüzel senin adına çok sevindim canmm allah tamamına erdirsin.
heycanlısındır şimdi bebişinin cinsiyetini öğrencen diye...allah hayırlısını versin canmm.
darısı başıma inşallah.:ecrin_bebek:

selam kıslarrrr.
makbuşummm çok sevindim canım benim yaa..20 şubatı iple çekicem şimdikaydirigubbakcemile3

kıslar şimdilik herkese yazamıyorum yemek yapıyorum da bi bakınayım dedim. gelicem yine.tabi bi yandan da ezelimi seyrediyomzemuszemus

ben kaçıyomm..zate kendim çalıp kendim oynuyorum:((((herkes ezele daldı bahse girerim:))ben de bakıyom bi yandan.
öptüm hepinizi..

Son düzenleme:
maşaallah hayırlı olsun inş hiç bi engel çıkmaz karşına makbercim..
aminn inşallah canım benimmmopuyorumnanaktan
ayy negüzel senin adına çok sevindim canmm allah tamamına erdirsin.
heycanlısındır şimdi bebişinin cinsiyetini öğrencen diye...allah hayırlısını versin canmm.
darısı başıma inşallah.:ecrin_bebek:
amin canım tabii çok heyecanlıyım gerçi sağlıklı olsunda benim için önemli olan o..bu arada seninlede pek konuşamadık canım inşallah seninde meleğin sana gelir hemencik:Saruboceq:
selam kıslarrrr.
makbuşummm çok sevindim canım benim yaa..20 şubatı iple çekicem şimdikaydirigubbakcemile3

kıslar şimdilik herkese yazamıyorum yemek yapıyorum da bi bakınayım dedim. gelicem yine.tabi bi yandan da ezelimi seyrediyomzemuszemus
oyy sağol derinim arıcaktım seni bugün ama unuttum dalgınlığıma geldi :))

makbuşum mininğin iyiymiş herşey yolundaymışşş ohhhh çok sevindim ya herşey yolunda gider inşş
bende sevalimi merak ettim en son morali iyi değildi bebek fikrinide erteledim diyodu nerde acaba sevalimmmmmm nerdesin kuşum

Back
X