merhaba kizlar nuruncum sormussun beni sagol iyiyim canim, internetim yok artik kaynanama yukari cikip giriyorum artik. hep de gelinmiyor kaynana ne de olsa, surekli gormek cekilmez:)))))))))
cep telefonundan hotmail ve facebooka bakabiliyorum esim bir seyler yapti anlamadim nedir giriliyor cepten ikisine bazen. hamilemiz olursa haber verin hantunlar hotmailden, ayni gun ogrenir damlarim buraya halaya:))
prensesin durumu ne oldu kizlar?? regle olmamisti hani, Insallah hamiledir.
makbercim test sonuclarin iyi cikmis, Masallah korkma saglikla gelicek bebisin vaktinde hayirla Insallah.
derincim sende regle olmussun ama farkettimki artik sadece on gunluk gecikmeler oluyor ki hep on gun gecikiyorsa o gecikme degildir senin regle surecin uzundur, bunlar cok cok iyiye isaret, yakindir Insallah guzel gunler.
semacim buyutmussun bebisleri eminim zordur artik iki tane bicirik tasimak kolay mi
sen ev kusu ol artik sakin stres yapma benim ikize hamile arkadasima doktoru eger erken dogumdan korkarsan sinyal verirsin vucuduna Allah korusun, dogumu tetikler erkenlestirir demisti, lutfen rahat ol bu arada o arkadasim 38ince haftada aldi evlatlarini kucagina daha da duruyorlardi bebislerde sezeryanla doktor aldi
inan son iki ay cok rahatti doktoru hakli cikti rahat oldu ve bebisler gununu bekledi guzelce.
kizlar ben internetsiz hayattan acayip mutlu kaldim tek kotu yani sizleri ozluyorum.
ama kendime geldim bilgiayar basinda surekli durmak kotuymus meger.
mayista
tup bebek yapicaz gb gorunuyor doktorum mart basi sosyal guvenlige karsilamasi icin basvuralim demis esime. bizimde cebimizden 600 euro gb para cikicakmis ama gerisini devlet oduyormus. ben yuzde yuz oduyorlar diye biliyordum aslinda oyle de ama ozel hastaneye gonderecekmis doktorum ondan bizde odeyecegiz biraz.
ilki olmazsa 4 ay ara verip ikincisi yapiliyormus.
boyle haberlerim, mayisa kadar bir mucize olsa keske.
bu arada gecen mayis hamile kalmistim acaba ben kedi gb baharda mi ureme kabiliyeti gosterebiliyorum sadece:))
hepinizi opuyorum yakinda gorusmek uzere.