"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

olurmu nurcugum gecıkmıcekler bak gör cnm bızden sonrakılere verıcez sırayı artık ıcını rahat tut

sempatiksalakcinnibu ıfadede cok tatlıymıs yahu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
buaralar cevremde olan dengesız ınsanlara benzıyokaydirigubbakcemile3

makber hamılemısın bılıyorsun 3 aya yaklasti girmiyorum canım gozumuz aydın melegın geldi oylemı allah kucağına almaya nasip etsin çok sevindim bak sabredınce oluyormus

makber hamılemısın bılıyorsun 3 aya yaklasti girmiyorum canım gozumuz aydın melegın geldi oylemı allah kucağına almaya nasip etsin çok sevindim bak sabredınce oluyormus

sempatiksalakcinnibuda senın etrafındakı dengesızlere olsun nurcugum:tomato:

neyse kımsecıkler kalmamıs nurda kacmıs bende kacar gece gelırım ebros derın makbus gökcem ve dıger kızlar sızde gelın klava::asigim:

aaa gökcem gıtmıssın ya baska yerlerde degıldım cnm ya mafoldumben

iyi aksamlar kızlar
Makbercım Ewet profıldekı oğlum ama yeni doğduğu zaman

ayy maşallah yiğenime çokta yakışıklıymış annesii
evet tatlım hamileyim şükürler olsun beklemediğim anda sürpriz yaptı meleğim..inşallah dediğin gibi sağ salim kucağıma almakta nasip olur:Saruboceq:

huu kızlar belkim birinizle karşılaşırım diye geldim ama kimseler yok bu gece kocişle dertleşme günü ilan ettim inşallah aklına sokabilirim bazı şeyleri..neyse kaçtım ben hayırlı geceler :gitme:

huu kızlar belkim birinizle karşılaşırım diye geldim ama kimseler yok bu gece kocişle dertleşme günü ilan ettim inşallah aklına sokabilirim bazı şeyleri..neyse kaçtım ben hayırlı geceler :gitme:

makber umarım işe yarar..
bende çok sinirliyim şu an bazen çok konuşmakda işe yaramıyor allah yardımcımız olsun..

inşallah nurcum yaa inan bunalım geçiriyorum artık 2 haftadır evde durmuyorum ailesinden kimseyle tek kelime etmiyorum hoş beni çok sevdiğini idda eden babası bile yüzüme bakmıyor tüm suçlu ben oldum ( istediğim tek şey bu evden çıkmak..hatta ev bile buldum 400 lira kiraya sıfır daire 3 oda 1 salon doğalgazlı adamla görüşse 350ye dahi iner kira.ama hala inat ediyor ya herşeyden vazgeçtim bişeyde istemiyorum diyorum yok işte( ya böyle hergün benide anneme bırakıcak yada kabul edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…