"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

olleyyyyyyy geldim kıslarr açılınnn hastayım ama halayı kaçırmadım bakın:teytey: :teytey: :teytey: ebrarım riçim girdim aranıza hobaaaaaaa:sm_cool:
Masalcımm çokkk ama çok sevindim canım..hamilesin canım degere göre.
Allahım saglıklı ve sorunsuz bir hamilelik versin çok dikkat et kendine:teytey:

ya derinim inanamıyorum biliyorsun cuma günü 1.2 çıkmıştı şimdi 9.2 yaaaa reglyme 3 gün var birde acayip reglı sancım varrr derinim

bende çıkıcam riçimmm iyi degilim hyatım grip beni de buldu..tatilimi iple çekiyorum ama gelin görün ki benimki anasında kalmak istiyo yarın akşamalsanaalsanasmileama hasta oldugumu gördü bilmiyorum üsteler mi offfff...

günümm girebilmişsin bitanem ..çok özlüyorum seni((
evet regl oldum.ve dedigin gibi regl aralıklarım kısaldı iyice..40-45 günde oluyorum demek oluyor artık:teytey:tarihimi de vermemiştim ben gerçi.bu durumda beklenmeyen regl tarihim 11 mart makbuşum yazarsın bitanem.

ya derinim inanamıyorum biliyorsun cuma günü 1.2 çıkmıştı şimdi 9.2 yaaaa reglyme 3 gün var birde acayip reglı sancım varrr derinim

canım erken yaptırdıgın için degerinin böyle olması normal..normalde günü geçince yapılıyo ve 100 üzeri çıkıyor...senin daha yeni tutmuş işte.ama bu sayıya göre 2 haftalık olması gerekmiyo mu?

kızlar ben kacar artık kendınıze ıyı bakın masalcıgım tekrar tebrık ederım cnm allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan

derinim geçmiş olsun kuzum allah şifa versin .dikkat et kendine inşallah kocişin anlayışlı olurda evde olursun izin gününde..

derınım gecmıs olsun tatlım
sagol fıstıgım yaa..sen nerelerdesin bakıyım özlettin yinealsanaalsanasmile
derin canim nasilsin

iyi diyelim be zeynim.bu sabah bogaz acısıyla uyandım..reglim bide...burnum da tıkanmış kol eklemlerim çürük gibi((
senden naber?

ebuşummm datlum sen napıyon kuşum?boshayallersmile

masalcıgım yokmu oralarda nöbetcı doğum doktoru yada tecrübelı bırısı göster bacım ıcın rahat etsın
ferah tut ıcını bebişin senınlea.s.

zeynim bende iyiyim canım yaa aradabir banada geliyolar öyle sırf sen değilsin merak etme..
canım ben tedaviyi nisana kadar düşünmüyorum nedeni 3 bebeğimide buaylarda kaybetmem psikolojik olarak tuhafım yani .oyüzdende bekliycem canım..

richim onlar umutlandırmamak için birşey demiyorlar labilirde olmayabilirde diyolar.ben en ii siz anlarsınız

derinim geçmiş olsun kuzum allah şifa versin .dikkat et kendine inşallah kocişin anlayışlı olurda evde olursun izin gününde..
çok sagol hayatım..valla benimki bişeye taktımı illa olcak...hastayım diyorum ona bahane gibi geliyo galiba...bu annelere gidip gelme konusunda hep takışırız zaten.off neyse uzun konu.sen naptın cnm?
canım test aralığında böyle yazıyor bilmiyorum ki

masalım test aralıgına bende baktım şimdi.5-130 arası 3 hafta diyo..seninki 9larda çıkmış küçücük daha:)))en fazla 2 haftalıktır kesin.

derınım anlatırım fıstıgım bıara okbilmiyorumkismile
kızlar bu sefer ben gercekten kacara.s.
sevıyorum sızı tüm dıledıklerınız gercek olur umarım:1hug:

masalcım endişelenme herkesde oluyormuş sancı .inşallah bişeycik olmaz minişine sıkı sıkı tutunur annesine..
derinim ben napıyım kuzum aynı işte değişiklik yok .pc habire kitleniyo delü oldum ona .oyüzden bende heran kaçabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…