olleyyyyyyy geldim kıslarr açılınnn hastayım ama halayı kaçırmadım bakın:teytey: :teytey: :teytey: ebrarım riçim girdim aranıza hobaaaaaaa:sm_cool:
Masalcımm çokkk ama çok sevindim canım..hamilesin canım degere göre.
Allahım saglıklı ve sorunsuz bir hamilelik versin çok dikkat et kendine:teytey:
bende çıkıcam riçimmm iyi degilim hyatım grip beni de buldu..tatilimi iple çekiyorum ama gelin görün ki benimki anasında kalmak istiyo yarın akşamalsanaalsanasmileama hasta oldugumu gördü bilmiyorum üsteler mi offfff...
günümm girebilmişsin bitanem ..çok özlüyorum seni((
evet regl oldum.ve dedigin gibi regl aralıklarım kısaldı iyice..40-45 günde oluyorum demek oluyor artık:teytey:tarihimi de vermemiştim ben gerçi.bu durumda beklenmeyen regl tarihim 11 mart makbuşum yazarsın bitanem.
canım erken yaptırdıgın için degerinin böyle olması normal..normalde günü geçince yapılıyo ve 100 üzeri çıkıyor...senin daha yeni tutmuş işte.ama bu sayıya göre 2 haftalık olması gerekmiyo mu?
zeynim bende iyiyim canım yaa aradabir banada geliyolar öyle sırf sen değilsin merak etme..
canım ben tedaviyi nisana kadar düşünmüyorum nedeni 3 bebeğimide buaylarda kaybetmem psikolojik olarak tuhafım yani .oyüzdende bekliycem canım..
çok sagol hayatım..valla benimki bişeye taktımı illa olcak...hastayım diyorum ona bahane gibi geliyo galiba...bu annelere gidip gelme konusunda hep takışırız zaten.off neyse uzun konu.sen naptın cnm?
derınım anlatırım fıstıgım bıara okbilmiyorumkismile
kızlar bu sefer ben gercekten kacara.s.
sevıyorum sızı tüm dıledıklerınız gercek olur umarım:1hug:
masalcım endişelenme herkesde oluyormuş sancı .inşallah bişeycik olmaz minişine sıkı sıkı tutunur annesine..
derinim ben napıyım kuzum aynı işte değişiklik yok .pc habire kitleniyo delü oldum ona .oyüzden bende heran kaçabilirim..