"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

masalcım rahat ol tatlım...kan degerine göre hamilesin işte...sabırsız karu:))))günün geçmeden test yaptırdın ama iyi de oldu bak..iki gün sonra yaptırıcak olsan 36.5 gibi bişey çıkar..hergün ikiye katlıyo deger çünkü.aayyy çok güzel yaa maaşallahhh.Allahım bizlerede nasip etsin.

derınım anlatırım fıstıgım bıara okbilmiyorumkismile
kızlar bu sefer ben gercekten kacara.s.
sevıyorum sızı tüm dıledıklerınız gercek olur umarım:1hug:
hmm tamam fıstıkım çok öptüm seni iyi bak kendine güzel arkadasım artisimbayanssulusmile
tamam cano ...boşver pc yi sinirlenme yatarız birazdan zaten kuşum.
derin canim cok gecmis olsun kendine dikkat et

çok sagol zeynim...valla birazdan dacivanperçemini içicem yine grip için de iyimiş..inan şuanda aygımda çetiklerle bile ayaklarım donuyo bi ısınamıyorum.:gitme:

ınŞallah darısı sızlere derınım.hıÇ beklemıyordum ya sonuca ınanamıyorum.Çok saĞolun kızlar.ÖptÜm hepınızı.

ebrarcim sende haklisin canim gönlün ne diyorsa onu yap insallah bu sefer hersey yolunda gider galiba sende pihtilasma varmis benim komsumdada ayni promler var oda üc bebegini kaybetti simdi hamile bir haftasi kaldi oda hergün igne yapiyor heralde seninde yapman lazim bebek icin herseye katlaniliyor dimi bende az igneler yemedim

derinim valla kaç sefer kitlendi kaç sefer açıp kapadım yaa .asıl sinirim kocişe diğerini kaptı beni hem soğuk odada bıraktı hemde bu uyuz pcye..alsanaalsanasmile

derinim iznin yarınmı senin ben bugün sanıyodum cano

izinim perşembe bitanem...bu hastalıklada zor bekleniyo offf.kociş de uzattı izini bu hafta.ne güzel bugün dinlenicektim..ama yokkk taktı şimdi..yarın annesinde kalıcaz kardşeinle işi varmış kredi çekmek istiyo bi miktar.orda kalıcakmışız sabah gidiceklermiş sanki buluşamazlar sabah.bu akşam tuananın dogum günüydü..bi kahvemi afedersin neremden içtigimi anlamadım bakıp duruyo hadi diye.ama onlara gidince salıyo kendini yok play sataiton yok bilmemnee..saat gece 1 oluyo kalkmak bilimyo.bizimkilere gidince böyle olmuyo ama.off ne doluyum yaaaaaa.:çok üzgünüm:

eylülcüm hoşgeldin tatlım nasılsın minişler nasıl cinsiyetleri belli oldu değilmi?
zeynim evet canım pıhtılaşma var şuanda coraspin kullanıyorum hamile kalıncada iğne hergün.napalım olsunda sağlıkla herşeye katlanıyo insan.maşallah arkadaşınada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize..

derinim çok iyi anlıyorum seni buerkekler hep aynı aslında bizlerdede var oo .onun ailesine gittikmi bizde sıkılıp kalkmak istiyoruz bu hiç değişmez yaa .sıkma canını datlum.buarada nice yıllara tunişin doğum günü kutlu olsun maşallah büyüdü miniş yaa..

canım benim dedigin gibi saglık olsun da..benim bi tanıdıgım da pıhtılaşma sorunu vardı senin igib.hamileyken hergün ignesi vardı...dimi ki çaresi var hiç korkma cano.bak minişini de aldı kucagına misler gibi..bizimde böyle olacak en sonunda.geçen sana patronumu demiştim 10 sene olmasın falan diye şakalştı dedim ya..bugün gönlümü aldı gibi..geldi oturduk..bebek tedavi hakkında falan konustuk...dedim bu ay heyecanlandım falan ama olmadı dedim..olsun dedi inşallah öbür aya görürsün çift çizgiyi:))

eylülcümmm tatlı hamiş hoşgeldin nasılsın?

sağol canım çok şükür iyiyiz geçen hafta öğrendik iki tane kızımız geliyo kısmetse. Allahım inlşallah en hayırlı zamanda sizlere de nasip eder dualarım sizinle canım

iyi derinim anlamış hatasını enazından ettiği laf hoş değildi senin kadar bebek isteyen birine..inşallah hepimiz görücez cano çift çizgiyi..
valla böyle şeyleri duymak güzel oluyo ümit oluyo.

valla canım bizlerde de var az çok ama yinede oflasakta puflasakda oturuyoruz öyle degil mi..ama yokk onlar kalk dedi mi kalkıcaz yoksa eve gelince kıyamet kopuyo..bu bizde ciddi bi sorun halini almaya başladı ebrarım.çok canımı sıkıyo bu konu artık..
sagol canım yaa..ablamda burada ben çalıştıgım için görüşemiyoz çok:çok üzgünüm:dün akşam saatleri aglamışlar hep zeynoyla..biz çok duygusal bir aileyiz:))yani aglama nedenleri de geçen yıl bu saatlerde doguma alınmıştın falan diye..ve aynı saatlerde bende bi acaip oldum gözlerim doldu dükkanda..ne gündü ya canım kardeşim benim...ayy cicilerini gör bide..bende eşofman takım aldım cix bişey:)))

eylülcüm maşallah yaa demek prenseslerin olacak.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım..

hoşbulduk derincim sen nasılsıl fazla internete giremiyorum migrenim var başım tutunca geçmek bilmiyo giriyorum anca okuyabiliyorum ama burayı da yokluyorum kim hamiş kim değil diye. aklım burda yani

iyi derinim anlamış hatasını enazından ettiği laf hoş değildi senin kadar bebek isteyen birine..inşallah hepimiz görücez cano çift çizgiyi..
valla böyle şeyleri duymak güzel oluyo ümit oluyo.

evet canım.zaten o maksatla demedigi belliydi ama o anda bozuluyo insan...
görücez tabi cano yaa.Allahım büyük..o gün yakın inşallah.rabbim çok bekletmesin hiçbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…