"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk derincim sen nasılsıl fazla internete giremiyorum migrenim var başım tutunca geçmek bilmiyo giriyorum anca okuyabiliyorum ama burayı da yokluyorum kim hamiş kim değil diye. aklım burda yani

canım ya unutmuyosun bizi ne güzel:)kızçelerde büyüyo maaşallah :nazar:
amanınn o migren bela bişey Allah vermesin.dikkat et girme tabi iyi ediyon tatlım.

eylülcüm maşallah yaa demek prenseslerin olacak.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım..:nazar::nazar:

amin canım inşallah sorunsuz atlatırız. ama aklınızda olsun hamile kalınca sorunlar bitmiyomus bebek kesesi gözükcek mi sonra kalp atşı duyulcak mı yok ilk 3 ayı atlatalım yok testler şunlar bunlar zaman aynı eskisi gibi yani bi değişiklik yok

oyy sulugözler sizi .yaa bende öyleyim derinim hele doğumanı acayip heyecanlı ve duygusal oluyo rabbim bizlerede nasip etsin..tuniş cicilerini güle güle giysin inşallah..
derinim valla osorunları biz aştık çok şükür ama birbirimizi yediğimiz çok günler oldu .ee artık 9 yıllık olduk bişeyleri aşmak gerekiyo yoksa insan huzursuz oluyo .onlarda haklı bizde aslında .bviliyomusun ben herşeyi oluruna bıraktım ve değiştirmeye çabalamadım.böylece sorun halloldu.inşallah sizdede hallolur bazı şeyler cano..

canım ya unutmuyosun bizi ne güzel:)kızçelerde büyüyo maaşallah :nazar:
amanınn o migren bela bişey Allah vermesin.dikkat et girme tabi iyi ediyon tatlım.

yok canım unutur muyum hiç arada giriyorum bakıyorum ama pek göremiyorum sizleri yeni arkadaşlar oluyo . az girdiğim için karşılaşamadık. sen de çalışıyosun herşeyden haberim var kaçırmıyorumkaydirigubbakcemile3

eylülcüm haklısın canım ostres hiçbitmiyo..ama sorunsuz geçirirsin bugünleri inşallah tatlım
buarada ben kaçıyorum hanımlar .belim ağrıdıyaa .anlamadım neden?
zeynim,derinim,eylülüm,masalcım hepinize iyi geceler .allaha emanet olun.öpüyorum sizi..

ya buarada ben ciddi ciddi sevali merak ediyorum umarım herşey yolundadır dün annesi gidecekti .haber verse yarın çok iyi olucak..

eylülcüm haklısın canım ostres hiçbitmiyo..ama sorunsuz geçirirsin bugünleri inşallah tatlım
zeynim,derinim,eylülüm,masalcım hepinize iyi geceler .allaha emanet olun.öpüyorum sizi..

sana daiyi geceler canım

oyy sulugözler sizi .yaa bende öyleyim derinim hele doğumanı acayip heyecanlı ve duygusal oluyo rabbim bizlerede nasip etsin..tuniş cicilerini güle güle giysin inşallah..
derinim valla osorunları biz aştık çok şükür ama birbirimizi yediğimiz çok günler oldu .ee artık 9 yıllık olduk bişeyleri aşmak gerekiyo yoksa insan huzursuz oluyo .onlarda haklı bizde aslında .bviliyomusun ben herşeyi oluruna bıraktım ve değiştirmeye çabalamadım.böylece sorun halloldu.inşallah sizdede hallolur bazı şeyler cano..
canım ya..o dogumalrı bizede nasip etsin rabbim inşallah.
ay sorma yaa.ben aştık sanıyoum ama bazen öyle bi oluyo ki off ...aman neyse ya uzun konu.yatıyosun cano bende kaçıyom.Allaha emanet ol öptüm seniŞeniz
yok canım unutur muyum hiç arada giriyorum bakıyorum ama pek göremiyorum sizleri yeni arkadaşlar oluyo . az girdiğim için karşılaşamadık. sen de çalışıyosun herşeyden haberim var kaçırmıyorumkaydirigubbakcemile3
yaa maaşallah kıss kaçırmamışın vallaopuyorumnanaktangir böyle arada çok durma tabii:)

kizlar ben cikiyorum gene görüsürüz insallah hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

kıslar bende kaçıyon izninizle iyi geceler hepinize.çok öptümbayanssulusmileopuyorumnanaktan

masalcım giderken yazamamıştım çok tebrik ederim tekrardan...allahım sonuna kadar gitmek nasip etsin öptüm:nazar:

Kızlar hemen cevaplayın reglyme 3gün var.beta hcg 9.2 çıktı.bu değere göre 3-4haftalık diyoooo.bu arada 16ocak yumurtlama zamanımdı.acil cevap kızlarrrr
canımm gözün aydın hamilesin :teytey::teytey::teytey::teytey:kızların dediği gibi testi erken yaptırdığın için değerin öyle çıkmış 2 gün sonra tekrarla sen yine inşallah artar opuyorumnanaktan
merhaba kızlar benim sizlere bir sorum olacaktı......
en son 26 aralıkta regl oldum. ve şuanda 4 hafta 2 günlük gebeyim.... ama sanki yolunda gitmiyor:(
bana yardımcı olursanız sevinirim.......
24 ocakta ilk kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç bana göre biraz düşüktü 101.19 du doktor 2 gün sonra tekrarla 2 ye yakın katlaması gerekiyo dedi . 2 gün sonra yani bugün tekrar kan testi yaptırdım ve sadece 133.3 olmuş. yalnız bu sefer başka bir yerde yaptırmıştım. doktora sordum az değil mi bu değer diye oda normalde 200 civarı olmalıydı ama farklı yerlerde yaptırdığın için makinelerin hassasiyetleri de farklı olabilir dedi. ama bence bukadar fark olmazdı yine....
sizlerin 4-5 haftadaki kan değerleriniz neydi? acaba dış gebelik yada düşük olma ihtimali nedir? ağrım,kanamam falan yok. korkuyorum kızlar bebişimi kaybetmekten..
bilgisi olan bilgilendirise çok sevinirim....
canım öncelikle gözün aydın değerler konusunda doktor haklı olabilir her yerin ki birbirinden farklı sen her zaman aynı yerde yaptır inşallah sorunsuzca artar değerlerin
derincim makber nasıl hamilelik nasıl gidiyor benden de çok selam söyle konuşunca
canımm a.s ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi en son ikili testimizi yaptırdık sonucumuz iyi çıktı:nazar:sende minişlerde iyidir inşallah

günaydın hanımlar gece baya kaynatmışsınız ben katılamadım kocişle konuşmayı denedim ama malesef :sm_confused:kabul etmiyor neyse o evden çıkmayı kabul etmiyorsa her sabah benide yanında taşımak zorunda

Kızlar hemen cevaplayın reglyme 3gün var.beta hcg 9.2 çıktı.bu değere göre 3-4haftalık diyoooo.bu arada 16ocak yumurtlama zamanımdı.acil cevap kızlarrrr
canım tebrik ederim saglıkla kucaklamak nasip olur inşallah:teytey::teytey::teytey::nazar: çok seindim darısı bana ve isteyen herkese inş
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugün fırsatım olmadı giremedim hiç.
günüm uğramışsın tüpe karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
richim hele şükür nerelerdesin datlum yaa özledim seni..
makbuşum inşallah kocişini razı edersin cano herşey gönlünce olsun ..
derinim nerelerde girmemiş galiba bugün??
gökcem senlede karşılaşamadık iyisin değilmi canom...
nurcum selam canım senin niye moralin bozuk hayırdır?sorun yok inşallah ...
sevalimi merak etmeye başladım inşallah herşey yolundadır ve iyidir...
cano iyiyim çok şükür dün yemege davetliydik geç geldim ide yorgundum die girmedim fıstıgım sende iyisin inş canım
sağol canım çok şükür iyiyiz geçen hafta öğrendik iki tane kızımız geliyo kısmetse. Allahım inlşallah en hayırlı zamanda sizlere de nasip eder dualarım sizinle canım
ayy canım hayırlı olsun kızların saglıkla dünyaya gelsinler inş rabbim bizlerede naip eylesin:nazar::nazar:
makbuş kocişle karar aldınız mı inş hakkınızda hayırlısı olur canım gönlüne göre verir rabbim
richim ben görmedim cano seni yaa başka yerde gibi göründün die bende çıktım canım görüşürüz inş
derin cano bitti mi adetin başladınız mı çalışmalarasempatiksalakcinni
günüm tüpe karar vermisin hayırlı olsunrabbişm çok bekletmesin inş
senam naptı tüp tedavisini inş herşey yolundadır..
nuruncum sen napıyon kuşummmmmmmmmmmm
sevoşum kaç gündür gelmiyo inş iyiydir yaaa özledim delüyüü:teselli:
zeyncim sen nasılsın bitanem senle de kkarşılaşamıyoruz bi türlü kib öp
esmammmm canım hastaydın nasıl oldun kuşum inş daha iyisindir datluş

Back
X