Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşu kahveye çagırıyo ben kaçar byss
canımm a.s ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi en son ikili testimizi yaptırdık sonucumuz iyi çıktısende minişlerde iyidir inşallah
gökcecim saol canım Allahım inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı güzel bebekler nasip ederayy canım hayırlı olsun kızların saglıkla dünyaya gelsinler inş rabbim bizlerede naip eylesin![]()
canım yaa çok üzüldüm nasip değilmiş canım hayırlısı olsun inşallah .umarım bebişin tedavisiz kendiliğinden süpriz yapar canım.slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm en yakınım dert ortağım sırdaşım eltim vardı sadece oda bugün adanaya taşındı ve benim gebelik negatif yani hamile değilim hiç bişeyde yok iki kötü şey birden yaşadım bügün iki gündür ağlamaktan helak oldum hele bugün gözlerim balon gibi olmuş dr parlodel başladı gebelik olana kadar içecen dedi heralde prolaktinden dolayı olmuyo yoksa çatlamış üç yumurtamda kistte olmamış tertemiz rahim ama bebek yok adet ol gel dedi daha etkili iğneler verecem dedi hayırlısı yeni ay yeni ümitler ama ben tükendim artık psikolojim çok bozuldu berbat bir durumdayım eltimin iki kızı var küçüğü benim herşeyimdi bütün gün onunla avunuyordum benim çocuklarım gibiydiler ama artık yoklar ben nasıl alışacam nasıl dayanacam burası çok küçük bir yer gezecek bir yer yok tanıdığım kimse yok kafayı yiyecem neyse sizinde kafanızı şişirmiyim
ebro şum gökçoşum nurcum derinim riçihm bersucum günüm nasılsınız sizi çok özledim yaa kızlar bnei merak etmişsiniz aamam elimden olmayan nedenlernden dolaıt giremedimhakınızı heleell edin babamların işi dolayısıyla cumaertesi döndük ben iyiyim sizlerde iysiniiz umarım