"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebroşum hoşgeldin datlum iyiyim ben ama kahve içmeye çagırdılar yaa 1 saate inersen gelirim kk ya olurmu canom

anaa neler olmuş massal hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kuağına alasın inşallah..
derincim hastaymışsın geçmiş olsun gitme sende kaynana hastayım de evinde dinlen sempatiksalakcinni beni kızdırmasınlar..
ebrar geçmişe baktım kaçırdım sizi..
gökçe afiyet olsun canım banada buyur gel :)
makber canım ya insanın kendi evi olsun küçük olsun ne diyeyim RABBıM kocanın kalbini çevirsin inşallah..
bana gelirse işte dengesiz dengesiz hareketler ALLAH sonumuzu hayretsin ne diyeyim seval bu günde gelmdi çok merak ettim numarasını bilen varmı aranızda bi arasak...

canımm a.s ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi en son ikili testimizi yaptırdık sonucumuz iyi çıktı:nazar:sende minişlerde iyidir inşallah

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah herşey yolunda yani maşallah bebeğine . biz de çok şükür iyiyiz kızlarımız olucak inşallah

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm en yakınım dert ortağım sırdaşım eltim vardı sadece oda bugün adanaya taşındı ve benim gebelik negatif yani hamile değilim hiç bişeyde yok iki kötü şey birden yaşadım bügün iki gündür ağlamaktan helak oldum hele bugün gözlerim balon gibi olmuş dr parlodel başladı gebelik olana kadar içecen dedi heralde prolaktinden dolayı olmuyo yoksa çatlamış üç yumurtamda kistte olmamış tertemiz rahim ama bebek yok adet ol gel dedi daha etkili iğneler verecem dedi hayırlısı yeni ay yeni ümitler ama ben tükendim artık psikolojim çok bozuldu berbat bir durumdayım eltimin iki kızı var küçüğü benim herşeyimdi bütün gün onunla avunuyordum benim çocuklarım gibiydiler ama artık yoklar ben nasıl alışacam nasıl dayanacam burası çok küçük bir yer gezecek bir yer yok tanıdığım kimse yok kafayı yiyecem neyse sizinde kafanızı şişirmiyim

kızlar gonal-f iğne kullanan varmı fiyatları nasıl işallah çok pahalı değildir

prenses üzülme ya alışırsın zamanla ilaç hakkında bi bilgim yok umarım etkili olurda kendi çocuklarını seversin...

kızlar merhba uzun zamandır sizilerimerakta bıraktım ben dyrbkrdayım şu an anemlerdeyim iyyim dükkanı da akpattım beni meral etmeyin sileri çok özledim

ebro şum gökçoşum nurcum derinim riçihm bersucum günüm nasılsınız sizi çok özledim yaa kızlar bnei merak etmişsiniz aamam elimden olmayan nedenlernden dolaıt giremedimhakınızı heleell edin babamların işi dolayısıyla cumaertesi döndük ben iyiyim sizlerde iysiniiz umarım

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm en yakınım dert ortağım sırdaşım eltim vardı sadece oda bugün adanaya taşındı ve benim gebelik negatif yani hamile değilim hiç bişeyde yok iki kötü şey birden yaşadım bügün iki gündür ağlamaktan helak oldum hele bugün gözlerim balon gibi olmuş dr parlodel başladı gebelik olana kadar içecen dedi heralde prolaktinden dolayı olmuyo yoksa çatlamış üç yumurtamda kistte olmamış tertemiz rahim ama bebek yok adet ol gel dedi daha etkili iğneler verecem dedi hayırlısı yeni ay yeni ümitler ama ben tükendim artık psikolojim çok bozuldu berbat bir durumdayım eltimin iki kızı var küçüğü benim herşeyimdi bütün gün onunla avunuyordum benim çocuklarım gibiydiler ama artık yoklar ben nasıl alışacam nasıl dayanacam burası çok küçük bir yer gezecek bir yer yok tanıdığım kimse yok kafayı yiyecem neyse sizinde kafanızı şişirmiyim
canım yaa çok üzüldüm nasip değilmiş canım hayırlısı olsun inşallah .umarım bebişin tedavisiz kendiliğinden süpriz yapar canım.
buarada allah kavuştursun çok zor sevdiğin insanların uzaklarda olması .alışırsın zamanla canım..
ebro şum gökçoşum nurcum derinim riçihm bersucum günüm nasılsınız sizi çok özledim yaa kızlar bnei merak etmişsiniz aamam elimden olmayan nedenlernden dolaıt giremedimhakınızı heleell edin babamların işi dolayısıyla cumaertesi döndük ben iyiyim sizlerde iysiniiz umarım

sevoşşş canım çok şükür iyisin yaa çok merak ettim seni .neyse burdasın çok şükür.
ben iyiyim canım aynı bildiğin gibi işte.sende annenlerdesin ohh negüzel düşünüyodun nasıl gidecek diye demek sende gittin onunla .

Back
X