"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla bende öyle canım yemekteyiz izliyorum biyandanda burdayım .sevali gördüm sevindim yaa .çok şükür iyiymiş..

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm en yakınım dert ortağım sırdaşım eltim vardı sadece oda bugün adanaya taşındı ve benim gebelik negatif yani hamile değilim hiç bişeyde yok iki kötü şey birden yaşadım bügün iki gündür ağlamaktan helak oldum hele bugün gözlerim balon gibi olmuş dr parlodel başladı gebelik olana kadar içecen dedi heralde prolaktinden dolayı olmuyo yoksa çatlamış üç yumurtamda kistte olmamış tertemiz rahim ama bebek yok adet ol gel dedi daha etkili iğneler verecem dedi hayırlısı yeni ay yeni ümitler ama ben tükendim artık psikolojim çok bozuldu berbat bir durumdayım eltimin iki kızı var küçüğü benim herşeyimdi bütün gün onunla avunuyordum benim çocuklarım gibiydiler ama artık yoklar ben nasıl alışacam nasıl dayanacam burası çok küçük bir yer gezecek bir yer yok tanıdığım kimse yok kafayı yiyecem neyse sizinde kafanızı şişirmiyim
ay bitanemm üzülme ne olur inşallah senin meleğin biran önce gelirde yalnızlıktan kurtulursun:teselli:
kızlar merhba uzun zamandır sizilerimerakta bıraktım ben dyrbkrdayım şu an anemlerdeyim iyyim dükkanı da akpattım beni meral etmeyin sileri çok özledim
sevalimm kız nasıl özledik seni yaa aman iyi olda gerisi önemli değil sık sık uğramaya çalış cnım opuyorumnanaktan

slm hanımlarr...bugün nihayet adet oldum. kürtajdan sonraki il adetimi oldum şimdi şubatın 27 beklicem.

hatuşlar ben kaçıyorum gerçi kimse yok ama .canım ailem başladı uzun ara vermişti izleyim yaa özlemişim..

masalcım tebrik ederim canımmmmm allah tamamına erdirsin darısı bütünkk nın başınaaa
sevalim iyi olmana sevndim dükkanıda kapatmışın neyse sğlık olsun
günüm çokk özledim seni yaaa iyi dileklerin için çoook sağol canım mayıs ayına kadar hamiş olursun inşşş allahım gönlüne göre versinnnnnn
derinim bütün erkekler öyleler ailesine gidince yağ giibi eriyolar bizim ailemize gidince dikenlerinüzerinde oturuyolar neylers düzen böyleee

ya kızlar hep tekim buralarda sohbet edemez oldum kimseciklerle gökçemmm ve ebroşş bi türlü karşılaşamadıkk

herkese selamlar canlarım:sinifsinif: off çok hastayım kıslar merak etmeyin diye girdim yazayım dedim.yatıyorum..işten eve zor attım kendimi:(((bide kayıyo heryer kaç kere düşme tehlikesi atlattım:çok üzgünüm:

nurum sagol canım geçmiş olsun dileklerin için..sen nasılsın canım karşılaşamıyoruz hiç:a015:
sevalimm loçkam diyarbakırda mısın?ya annen yeni sendeydi kız ailede bi sorun oyk umarım ya eşinle falan:(( dükkanıda kapamışsın..hayırlısı herşeyin cnm iyi bak kendine.Şeniz

makbuşum bitanem sen nasılsın ?canım bana kalırsa bu aralar eve çıkma konusunda çok üzerine gitme kocişin..çıkacagı da varsa inat etmesin bu sefer...hergün annene de gitmek zorunda degilsin canom.anlıyorum seni kızgınsın kaynanaya ama onlarla görüşmezsin olur biter.bu soguklarda hergün çıkıyosun bak dikkat et kendine..beni de yanlış anlama bitanem seni düşündügümden öyle diyorum...biliyom o karı neler dedi sana..yenilir yutulur gibi degil ama nereye kadar böyle hergün çıkıcan kocişle..zor bitanem Allahım bi çıkar oyl gösterir inşallah..öpüyom seni çokŞeniz

prensesimm ay üzülme canım ya.alışkanlık oldugu için şimdi boşluk olmuştur..hayatını bu şekilde karartma be canım.herşey insanlar için..gün gelir yanlız kalırız gün gelir istediklerimiz olmaz..yeterki saglam duralım.Allah büyük..inşallah makbuşun dedigi gibi minişin gleir de yanlızlıgın da biter canım benimŞeniz

ebrarımmm sen napıyon kuşum?ay çok özlüyom hepinizi ya.gündüz burda olsamda konuşsak bol bol:çok üzgünüm:

gökçem oh kahve içmeleri falann sefan olsun kısss:))))benim için de iç komşularla kahve..gerçi ben içiyom tükkanımda ama:))

ay kızlar başım çatlıyo resmen..burnum tıkanık genizlerim acıyooo bogazlarım şiş.bide üstüne adetim de devam tabi.agrılarım da var off offf.
neyse şimdi çıkıyom kıslar iyi bakın kendinize.yarın izinliyim.gece iyi olursam ugrarım.dizilerimi izliyim yattıgım yerden..öptüm hepinizi.
yazmadıgım atladıgım olduysa özür dilerim kızlar.hepinizi öpüyorum.

semoşum aynen öyle canım benim..gitmedim ama..kaynanamı aradım gündüz belki geliriz diye iyi olursam dedim..aslında orada vakit güzel geçiyor sıkıntı olmuyo pek benim için..ama ben sigara içmiyom kuşum orada herkes içiyor..kaçabilecegim bi oda da yok..boguluyom resmen..ee şimdi zaten hastayım zor duruyorum ayakta.yatamam da orada yat diyolar ama yyatamıyom işte...iyi olsaydım yinede giderdim.

geçmiş olsun derininim dikkat etmedin kendine üşüttün işte ay kıyamam yaaa makbuşum sen i geldinnn tatlı hamişş

ya kızlar hep tekim buralarda sohbet edemez oldum kimseciklerle gökçemmm ve ebroşş bi türlü karşılaşamadıkk
canım yaa gerçektende hiç karşılaşamaz olduk özledim muhabbetini yaa .iyisin inşallah fıstığım .öpüyorum seni...
herkese selamlar canlarım:sinifsinif: off çok hastayım kıslar merak etmeyin diye girdim yazayım dedim.yatıyorum..işten eve zor attım kendimi:(((bide kayıyo heryer kaç kere düşme tehlikesi atlattım:çok üzgünüm:

nurum sagol canım geçmiş olsun dileklerin için..sen nasılsın canım karşılaşamıyoruz hiç:a015:
sevalimm loçkam diyarbakırda mısın?ya annen yeni sendeydi kız ailede bi sorun oyk umarım ya eşinle falan:(( dükkanıda kapamışsın..hayırlısı herşeyin cnm iyi bak kendine.Şeniz

makbuşum bitanem sen nasılsın ?canım bana kalırsa bu aralar eve çıkma konusunda çok üzerine gitme kocişin..çıkacagı da varsa inat etmesin bu sefer...hergün annene de gitmek zorunda degilsin canom.anlıyorum seni kızgınsın kaynanaya ama onlarla görüşmezsin olur biter.bu soguklarda hergün çıkıyosun bak dikkat et kendine..beni de yanlış anlama bitanem seni düşündügümden öyle diyorum...biliyom o karı neler dedi sana..yenilir yutulur gibi degil ama nereye kadar böyle hergün çıkıcan kocişle..zor bitanem Allahım bi çıkar oyl gösterir inşallah..öpüyom seni çokŞeniz

prensesimm ay üzülme canım ya.alışkanlık oldugu için şimdi boşluk olmuştur..hayatını bu şekilde karartma be canım.herşey insanlar için..gün gelir yanlız kalırız gün gelir istediklerimiz olmaz..yeterki saglam duralım.Allah büyük..inşallah makbuşun dedigi gibi minişin gleir de yanlızlıgın da biter canım benimŞeniz

ebrarımmm sen napıyon kuşum?ay çok özlüyom hepinizi ya.gündüz burda olsamda konuşsak bol bol:çok üzgünüm:

gökçem oh kahve içmeleri falann sefan olsun kısss:))))benim için de iç komşularla kahve..gerçi ben içiyom tükkanımda ama:))

ay kızlar başım çatlıyo resmen..burnum tıkanık genizlerim acıyooo bogazlarım şiş.bide üstüne adetim de devam tabi.agrılarım da var off offf.
neyse şimdi çıkıyom kıslar iyi bakın kendinize.yarın izinliyim.gece iyi olursam ugrarım.dizilerimi izliyim yattıgım yerden..öptüm hepinizi.
yazmadıgım atladıgım olduysa özür dilerim kızlar.hepinizi öpüyorum.

oyy kıtamam hastamı oldun cano çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.inşallah çabuk atlatırsın yaa.hava acayip soğuk bide kar geri geldi .canım allahtan yarın evdesin bol bol dinlen ve sıcak şeyler tüket.öpüyorum kuzu görüşürüz...

Back
X