"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya bu taşınma işi vardı yaa selimle konuştuk dün akşam tayin istemeye karar vermiş ama il dışına aydın yada muğlaya ben hazırmıyım bu duruma bilemiyorum ne yaparım 3 çocukla offf

ya bu taşınma işi vardı yaa selimle konuştuk dün akşam tayin istemeye karar vermiş ama il dışına aydın yada muğlaya ben hazırmıyım bu duruma bilemiyorum ne yaparım 3 çocukla offf

hadi yaa ciddimi peki?

makbuşum bişey diyimmi bence daha iyi olur sizin için .içimden öyle geçiyo valla .daha huzurlu olursunuz emin ol..tabi ailenden uzak olucaksın ama bilmiyorum ben öyle hissettim cano yaa

makbuşum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah bakarsın hiçde düşündüğün gibi olmaz .kızlar büyüdü zaten bide miniş gelicek .sonuçta tatillerde gelirsin yine .nebiliyim endoğru kararı siz verirsiniz allahım gönlüne göre versin..

valla çok ciddi canım yaa hatta ben sormadan kendi anlattı evden çıkmak istemeyişinin tek sebebi babasıymış benden başkası hiç bişey yapmaz bu adama diyor ( bende dedim madem öyle düşünüyorsun ayrı bir eve çıkalım sen dilediğin an gel görüş diyorum yok diyor tam yemin edicekti kapadım ağzını konuyu kapattırdım biraz zaman geçsin konuşucam yeniden.

amin sağol ebroşum bende kararsız kaldım açıkçası hangisi daha iyi olur karar veremiyorum:çok üzgünüm:

makbuşum yaa oda haklı aslında nebiliyim babası ,ailesi .zor bir durum valla .sende çok haklısın .gitmek çözümmü onuda eniyi sen bilirsin cano .kendine güveniyomusun şuanda seninde ailene ençok ihtiyacın olduğu dönem.miniş doğunca birinin yardımına ihtiyacın olcak.gerçi anneciğin yine gelirde uzakda olmak daha farklı .biraz zaman ver bakalım eşine inşallah doğru kararı verirsiniz..

haklısın canım herşeyin ilacıdır zaman inşallah hayırlısı olur...
eee sen neler yaptın anneciğine gitmişsin

öyle canım inşallah sizin için hayırlısı olur..
ya ben evdeyim gitmedim .aslında bugün kociş arabasız gitti garajdan çıkaramadı arabayı halen kar var buralarda .neyse bugün biraz eridi ben çıkıyım dedim arabayla oda arasokaklar hala karlı çıkma istersen dedi bende kaldım malesef.vakit geç olmuştu gidip dönmek mesele .öyle işte evdeyim yemek yapıcam daha .bugün avare avare dolandım evde..

galiba biraz karışık anlatmışım neyse idare et makbuşumbayanssulusmile
derinim nasıl oldu acaba ?uğramadı hiç.konuştunmu sen?

olsun anladım ben canım burda da çatılar duruyor hala sıcak gibi ama dışarı çıktım yanaklarım burnum buz tuttu :))) aman aslında hava bunaltıyor insanı bende öyleyim

kızlar bende hamileyim bölümünde biarkadaş konu açmış okudunuzmu .pko varmış ve okadar uğraşmalardan sonra kendiliğinden kalmış hemde 1 ay sonra öğrenmiş hamiş olduğunu..

evet makbuşum havada bunaltıyo bahar gelse artık demi içimiz kıpır kıpır olur....aslında kışıda çok seviyorum ama baharın tadı başka..

yok ben görmedim ebroşum..canım kusura bakmazsan ben kaçııyorum gece geç uyudum sabahta erken kalkınca uyku bastırdı selim gelmeden uyuklıyım yoksa kızıyor bana :))) öptüm seni çok görüşürüz akşam tatlım

slm kızlar nasılsınız yemek yapmadan bı bakım dedım
makbusum hakkınıza hayırlısı cnm senın ıcın ne ıyıyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…