nur niye sesin çıkmıyo datlum?
kızlarmoralim bozuk.bugün beta hacg yaptırdım 11,3çıktı.reglyme 2 gün var doktorum çok anlamlı değil dedi.2 kat artması lazımmış benimki sadece 2 sayı arttı.ne yapacağım gerçi her ihtimale karşı kimseye söylememiştim.kızlar böyle ılanınız varmııı
çok sagol canım benim...içtim sıcak bişeyler merak etme..bitki çayımı içiyorum günde iki defa..regl için de iyi oluyor işte...sen naptın canım iyisin inşallah?canım yaa gerçektende hiç karşılaşamaz olduk özledim muhabbetini yaa .iyisin inşallah fıstığım .öpüyorum seni...
oyy kıtamam hastamı oldun cano çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.inşallah çabuk atlatırsın yaa.hava acayip soğuk bide kar geri geldi .canım allahtan yarın evdesin bol bol dinlen ve sıcak şeyler tüket.öpüyorum kuzu görüşürüz...
sagol gökçem benim..valla napiyim cano ev,iş bide hastalık yordu beni bugünlerde.atlatıcam inşallah.ben geldim
semoşum gelmişsin cano karşılaşamadık neyse iisin inş canım kib öptm
derinim oy kıyamam sana cano yaa çok yoruluyosun sen bakim dikkat et kendine datlum
sagol bitanem...derinimm geçmiş olsun bitanem Rabbim şifa versin sana..
güzellerim iyi geceler dilemeye geldim bu saatten sonra gelmem daha leptobu annemde bırakıyorum nasılsa yarın sabahta burdayım :))) hepinizi öpüyorum iyi geceler
kızlarmoralim bozuk.bugün beta hacg yaptırdım 11,3çıktı.reglyme 2 gün var doktorum çok anlamlı değil dedi.2 kat artması lazımmış benimki sadece 2 sayı arttı.ne yapacağım gerçi her ihtimale karşı kimseye söylememiştim.kızlar böyle ılanınız varmııı
slm hanımlarr
mrb kızlar.....derinim güzel bir isim nisa inşallah koymak nasip olur tez zamanda....ben de yarın aşılamamı yaptırıyorum dua edin bana....sonra memlekete gideceğiz....umarım güzel haberlerle dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?