"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende dün adet oldum kürtajdan sonraki ilk adetim çok karnım ağrıdı yaaa...
daha şubat ayı var sonra tekrar bebek çalışmalarına başlıcam allah kısmet ederse.
dr.2ay süre verdi az mı sizce arkadaşlar?

selam hanımlar bakıyorum derinimden başka kimsecikler uğramamış..
derinim daha iyisin inşallah canım .yine kaynanaya gittiniz haa .kıyamam bide hasta hasta duman koklamışsın.seni görmedim ben canım bide eşim geldi çıkmak zorundaydım .yemekten sonrada misafir geldi yeni gittiler bende mutfağımı toplayıp koştum buraya ama yine kimse yok...

mrb kızlar.....derinim güzel bir isim nisa inşallah koymak nasip olur tez zamanda....ben de yarın aşılamamı yaptırıyorum dua edin bana....sonra memlekete gideceğiz....umarım güzel haberlerle dönerim...
senam aşılaman hayırlı olur inşallah canım .busefer minişin sıkı sıkı tutunur umarım.herşey gönlünce olsun tatlım.öpüyorum seni...
İyı aksamlar kızlar moralım hala bozuk.testı ıs olayı ıçın yaptım kızlar.bu normalmı sızce ya
masalcım dur hemen moralini bozma belli olmaz belkide biranda yükselicek .şuadet günün bigeçsin bakalım tatlım..

azizecim kürtajdan sonra bende çok sancılı olmuştum içerdeki birikimi atıyosun.umarım şubattan sonra tekrardan hamiş olursun..

masalcım bak ne anlatıcam sana .sena arkadaşımız aşılamayla hamile kalmıştı sonra değerleri katlamıyodu hatta doktoru çok korkutmuştu sonra biranda değer yükseldi ve üçüz hamile olduğu ortaya çıktı .yani belli olmuyo daha çok yeni moralini yüksek tut ve dua et tatlım..rabbimin mucizeleri bitmez..

Ya ebrarcim sabredebilsem olmuyorki,böyle olupta hamile kalan varmiki acaba?

canım bak anlattımya yukarda inşallah normal birgebeliktik ve değerin hayırlısıyla yükselir.sonuçta hiç yükselmemiş değil .olabiliyo bence endişelenme..

ebrarım ben geldim canım bi bakıp çıkıcam napıyosun kuşum?
masalcım cevap veriyoz canım görmedin sanırım..bak çok moralini bozuyosun.hamilersin cnm benim ilkten degerlerde öyle olabiliyor..ama anladıgım kadarıyla senin deger iyi katlamış yinede canım ya.

arkadaşlar merhaba,

biz bu ay korunmayı bıraktık 8 ocakta adet oldum en son ortalama 30 günde bir oluyorum.3-4 gündür kasıklarımda adet oluyomuş gibi sızı var belimde ağrıyo 2 gündür hamile olabilirmiyim?bukadar çabuk belirti olurmu?benim pek umudum yok psikolojikde olamaz uff kafam çok karıştı(((

integrlcim ve azize regl olmuşsunuz hayırlısı kızlar moral bozmak yok Allah tez zamanda yavrunuza kavuşturur inşallah.

napıyım yaa benimde karıkomşu geldi karı koca bide ufaklık .oturduk onlarla .benimde boğazım yanıyo biraz yaa .hasta olucam sanki..

canım hoşgeldin nerelerdesn?
adetine daha var o halde tatlım.ama kasık batması falan belirtiler arasında oldugu halde yinede belli olmuyo canım.bende bu ay çok belirti yaşadım ama olmadı.kasıklarım batıyodu hep..ama inşallah senin bebiştendir.

canım hayırlısı inşallah yaa adetine daha baya var bukadar erken belirti olurmuki hiç bilemiycem canım.ama inşallah hamişsindir..

napıyım yaa benimde karıkomşu geldi karı koca bide ufaklık .oturduk onlarla .benimde boğazım yanıyo biraz yaa .hasta olucam sanki..
ya canım benim dikkat et bitanem ya.hasta olma.çok zor..Allah başka hastalıklardan korusun gerçi grip ne ki dimi ama.
canım geçmiş olsun neyin var?ben çok sık gelemiyorum tabi kaçırdım herşeyi:1no2:

aşkmeşkim grip oldum tatlım ya sorma...bugün izinliydim Allahtan.dinlendim biraz.
bu arada ebuşum evet sigara dumanı mahvetti gene beni:çok üzgünüm:

ay bilmiyorum canım ya daha bu ilk ay olmaz diyorum ben ama eğilip kalkınca yada biyerlere uzanınca ağrı yapıyo.

senin neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…