hoşgeldin gökçecim.hayırdır derin neden az duracaksın yaaaakonuşalım biraz stresliyim zaten
hoşbulduk canım ben tüp bebek tedavisine başladım iğnemin ikinci günündeyim ve canım çok sıkılıyor
yaa hayırlı olsun aleynacım inşallah minişin seninledir..canın neden sıkkın peki
ayy inşallah yaaa hastanede herkes hamilesin diyooo.eşimin daha hiçbirşeyden haberi yok garibimin.olmazsa çok üzülür çünküü
daha transfer olmadı iğnemin ikinci günü bugün
tatlım ben tüp bebek konusunda pek bişey bilmiyorum ama sana sadece stres yapmamanı öneririm Rabbim eğer zamanı geldiyse göndermiştir meleğini sana test yaptıracağın güne kadar başka şeylere yoğunlaş olurmu..şimdiye kadar tüp bebek yaptıran bir çok topik dolaştım az sayıda tutan var eşimde sorun yor sadece morfoloji %6 bende sol taraf tüp kapalı ve rahmim ters bir sefer aşılama yaptırdık tutmadı tüpe geçtik sizce tutma şansı ne kadar
canım eşine söylememekle iyi etmişsin tamamen öğren de sonra kutlarsınızaklinialirimsmileayy inşallah yaaa hastanede herkes hamilesin diyooo.eşimin daha hiçbirşeyden haberi yok garibimin.olmazsa çok üzülür çünküü
tatlım ben tüp bebek konusunda pek bişey bilmiyorum ama sana sadece stres yapmamanı öneririm Rabbim eğer zamanı geldiyse göndermiştir meleğini sana test yaptıracağın güne kadar başka şeylere yoğunlaş olurmu..
teşekkür ederim sağolun
canım pazartesi diğer iş yerine net sonucu bildirmem lazım.hamileysem eğer işten çıkmayacağım değilsem başka iş yerine geçeceğim orasıda 2 sene çocuk olmasın diyooo
teşekkür ederim sağolun
a.slm canım öpüyorum çok seni yarın görüşürüz inşallah iyi gecelerhoşbulduk kızlar sagolun :)
aleynacım başladın mı yaa tüp için hadi gzün aydın olsun datlum
makbuşum slm ını ilettim canım ablamda slm söledi :)
hadi ben kaçıyom acaip kafam yorgun yaa yarın görüşürüz inş fıstıklar öptm görüşmek üzre
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dualarımda olucaksın Rabbim yüzünü güldürsün
hoşbulduk kızlar sagolun :)
aleynacım başladın mı yaa tüp için hadi gzün aydın olsun datlum
makbuşum slm ını ilettim canım ablamda slm söledi :)
hadi ben kaçıyom acaip kafam yorgun yaa yarın görüşürüz inş fıstıklar öptm görüşmek üzre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?