iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok çevremde o kadar dengesiz çirkef insanlar varki beni nasıl sinir ettiler bilemezsiniz yine bebek konusu ve hava satan kendini bilmez kişiliksizler..
dün bizim yöreye ait bi yemek vardır kardeşim yapmıştı çok severim yedim ama sonra miğdem ağrıdı msnde dayımın kızıyla hamile ya şehzade doğuracakkonuşurken dediki neden ağrıyo dedim fazla yedim .... ama valla art niyetim yoktu çünki o bana hep sorar ne pişirdin ne yaptın diye söylemeyincede ısrar eder bende gayri ihtiyari .... yedim dedim nerden bileyim çok sevdiğini ve o anda canının çekeceğini ....
ay canım istedi dedi bende eve gidince yap dediim ya yapamamda sen yap getir tamamda benim kocam geç geliyor o saatte hadi şu yemeği safiyeye götürelim d3sem kızar yorgun yorgun nasıl diyeyim kendisi olsa umru olmaz neyse..
zaten öyle etli metli bi yemek değil zorda değil çalışıyor canının her istediğinide alabilir ama pintiler paraları gitmesin başkalarından beklerler karı olda otur yap..
neyse özür diledim bi gün gel yapalım dedim konu kapandı eve gidecem dedi...
bu günde msnyi açar açmaz demekki açmamı bekliyordu bana neler diyor -..
sen bana kasıtlımı yaptın hamile kadına denirmi canım çok çekti çok ayıp ettin diyor tepem attı çünkü büyütülcek bişey değil ama bana saldırıyor bende..
bi hamile sen değilsin benim çevremde o kadar hamile arkadaşım var o kadar konuşuruz onlarla ama senin gibi art niyet arayanı yok dedim..
ben gavurmuyum düşmanmıyım sanki onun canı istesin diye ..... yedik diyeyim bide dedimki eğer ben sana kasıt yapıyorsam benle konuşma çok zoruma gitti dedim ve engelledim msnde..
işte böyle valla kasıtlı yapmadım ağzımdan kaçtı ama bu memleket meselesi yaptı nerlere çekti kendi 3 ayda hemen hamile kaldı ya bana caka satıyor sinirden ellerim titriyor bunları yazarken anasınada anlatır dedikoducu anasıda yayarda yayar ama ben akraba demicem tepkimi yine göstercem..
ne bu ya hamilesen hamilesin her seferinde bana bunu yapsana getirsene canım çekti teyzesi bebeğim 3 aylık oldu hey yarabbim allah bağışlasın ama bi insanın zaafıyla neden uğraşıyorlarki ..
şimdi ezanlar okunuyor RABBİM sen her şeyi gören bilensin...
dilediğini dilediğine verensin bizleri nerde varsa bu özlem ile imtihan etme, sabrımızı arttır çevremizdeki bu insanların bizi üzmesine izin verme ( amin) uzattım ama eşimede annemede anlatsam kızacaklar bana niye onlarla muhatap oluyon diye bi tek bura var içimi açabileceğim hepiniz allha emanet olun...
ah nurcum kelimelerin bittiği yerdeyim şuan bu insanlar ne kadar çirkefleşmiş yaa sen cevabını vermekle çok iyi etmişsin bunlar alışmış istediğini söyle aşağla sonra saygı bekle..seni bilen biliyor ne söylerlerse söylesinler umursama.Rabbim elbette sabrının selametini vericek sana ben yürekten inanıyorumŞeniz
canım benim Allah razı olsun senden dualarını kabul etsin sizlerde sürekli benim dualarımdasınız..bu aralar baya iyiyimcanım nasılsın hamileliğin keyfini sürüyomusun?bebişimizin cinsiyeti belli oldumu valla sana hep dua ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
canım benim Allah razı olsun senden dualarını kabul etsin sizlerde sürekli benim dualarımdasınız..bu aralar baya iyiyimbulantılarım falan kesildi ara ara baş dönmem oluyor oda normalmiş zaten cinsiyetini daha öğrenemedik minişimizin şubatın 20 sinde hayırlısıyla hem 3lü testimiz yapılıcak hemde öğrenicez..
sen nasılsın hayat nasıl gidiyor
belli olmaz bitanem belki ilkinde tutar ama dediğin gibi acele etme sen bekle bakalım daha yolun başındasın
aslında bende aynıyım :))) ama yinede bekle canım hakkında hayırlısı olur inşallahh
hayırlısı olsun canım..ben bu ay çalışmalara başladım günümü bekliyorum 7 şubat valla test aldım yapmamak için tutuyorum kendimi korkuyorum negatif çıkar diye( çok aceleciyim ilk denemede sonuç çok zor onuda biliyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?