"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar mrb topikte biraz gezinti yaptım bakım dedim ama kimse yok topikte herkese iyi geceler diliyorum öptm

kisme yok muuuuuuuuuuuuuu..
gökçoşş kaçırdım seni delüm napıyosun?
makbuş hanımmmmmm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

neyse kıslarr.dolaştım dolaştım kimsecik gelmedi..ebuşşş gelirsen kaçırmış olcem kuşum ama yatmam gerekk...çok öptüm hepinizi iyi geceler canlarım.

slm canlarim nasilsiniz uzun aradan sonra ben geldim hepinizide cok ozledim bana kizmakta haklisiniz ama inanin hic zaman bulamadim okuldu sinavdi derken bi kac sorunlarla karsilastik halada suruyo hos giremedim ama hep okudum canlarim hamis kalan bildigim kadariyla nazarcim inss tamamina erdiririz canim gozun aydin olsun makbusum nasilsin canom yigenim nasil
derinim ebrarim ricim gokcem gunum sevalim ve aklima gelmeyen butun arkadaslarim
hepinizide cookkk ozledim biz cok iyyiz agirlastik sadece gobek buyudu oturup kalkmak zorlasti yigeniniz kiz olcak sizler gibi teyzesi oldugu icin cok sansli ayrica hepinizi cok optum gelcem artik inss kizlar

ayy aglamacımm bu kadar olur yaa..bugün işyerinde aklıma geldin yeminle..napıyo acaba çok oldu ugramadı dedim kendi kendime.hatta kızlara soracaktım benim bilmedigim bi durum mu var diye..iyi olmana çok sevindim canım..ayy demek kız olacak MAAŞALLAH yaa Allahım nazarlardan saklasın sizi canım...ugra arada böyle.Şeniz

ooo maşallah hanımlar neçok kaynatmışsınız oku oku bitiremedim.alsanaalsanasmile
valla nazar var bu topicde sadece 1 sayfa ilerlemişiz.
neyse ben giremedim misafirim var yatılı .çok yoğundum hiç fırsatım olmadı .daha yeni yatıyorum anlayın yani saat 03;15 .neyse iki gün daha aranızda olamıycam .inşallah çok kaynatırsınızda gözlerim ağrır okumaktan.hepinizi öpüyorum.şimdiden hayırlı sabahlar..

günaydın güzeller erkenciyim yine anneme gidicem yarın kızlar geliyomuş bugünümü de annemde geçiricem..gelebilirsem gelirim öpüldünüz

slm kızlar nasılsınız ben ıyı olmaya calısıyorum desteklerınız ıcın cok sagolun

günaydın güzeller nasılsınız özledim hepinizi rich canım üzme canını tatlım hepimiz aynıyız biliyosun zaman zaman bunalım noktosına geliyoruz ama unutma tatlım sabrın sonu selamet inşlhhh

oy ex aşkumda gelmiş canım maşallah sanada yiğenimede iyi olmanıza çok sevindim..bizde çok iyiyiz canım daha sık gel olurmuopuyorumnanaktan
riçimm iyi olmaya çalışma tatlım iyi ol böyle karamsar olmak sana hiç yakışmıyor

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kimseler yok yine ben gezmedeydim buradan ayrı kalınca aklım burada kalıyor ama bizim bilgisayar yine çöktü anlamadık gitti ya yapılacak yada eşim yenisini alacak bilmiyorum kardeşimden yazıyorum şu an hepinizi allaha emanet ediyorum sizi çok seviyorum...

oyy kıyamam ya Allahım kolaylık versin cano..naapcan işte.arada böyle yorgunluklar oluyoopuyorumnanaktan
canım benim yaaa...üzme canını riçim..bi ara msn de kaynatalım gelebilirsen canım.makbuşun dedigi gibi sana bu karamsarlık yakışmıyo fıstıgım bian önce toparla kendini(
günaydın güzeller nasılsınız özledim hepinizi rich canım üzme canını tatlım hepimiz aynıyız biliyosun zaman zaman bunalım noktosına geliyoruz ama unutma tatlım sabrın sonu selamet inşlhhh
selam ayşencim.hoşgelmişsin.öpüyorum seni tatlımŞeniz

deme kıss şu pc ler sinir ediyo bizi..bizimkide yiyo kafayı arada yaa..inş bi yolunu bulursunuz canım..burdan ayrı klamk zor gerçektende...Şeniz

kızlar bi bakınayım dedim yine dünki manzara..kimseler ugramamış.
bersum da gelmemiş bugün hiç gökçede...
umarım herkeslerin işleri yolundadır..
benim de canım sıkkın biraz..ablişim gidiyo evine bu akşam..işten anneme ugradım görüştük...önceden anlattıgım durumları biliyonuz zaten.eniştem işsiz hala:çok üzgünüm:inşallah ablacıgım gittigi gibi güzelliklerle karşılaşır..enişten iş bulur ablam üzülmez((((

kızlar mrb ben geldim tabi gene kimseler yokk
bugün bende gezmedeydim kızlar öglen bi arkadaşa gittik akşamda başka biarkadaşa anca geldim hepinizi çokkkk öpüyorum görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrr

aaa çıldırıcigimmmmmmmmmmafoldumben ay kızlar topicimizin hali beni etkilemeye başladı yaaa...

gökçemm canım çok özledim seni deli karı msnde de yoksun hiçbi ara toplanalım yaaaa.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…