makbercim yanlış anlamam tatlım doğru söylüyorsun bakalım bu ay deneyelim.iyiyim derincim senden nhb hafta sonu ablamın düğünü var onunla uğraşıyoruz canımcım.
canım sizdede yokmuş elektrik .fırtınadan dolayı galiba fena esiyoyaa.eyvahedigeldismile
neyse derinim hadi kaçalım birlikte bende yatıyım ...
merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza
canım ya güle güle kullan aldıklarını..gerçekten biz kadınların moralini alışveriş yapmak önemli ölçüde düzeltiyor hele incik boncuk olunca:lepi:yaa ama haksızlık bu gece kaynatın gündüz ortalarda olmayın
demek istanbulda kar kıyamet öylemi burdada yağmur kesti ama hava azda olsa yumuşadı güneç açtı yinede soğuk..
eşime dün olanları anlattım çenem durmazki hep evdesin çık gez dedi bende onun lafını dinldim kardeşimi yiğenimi aldım vurdum kendimi yollara hani incik boncuk satan yerler olurya tah..... işte oraya girdik ayy ne güzel şeyler var dayanamadım yatak odama ve mutfağıma çok güzel lambalar aldım yatak odasına mor tüylü kelebekli bişey , mutfağada cam ama üzerinde kırmızı benekler var çok ucuzuma geldi lazımdıda aldım bide kırmızı sosluklar aldım :) kocacıma anlattım şunu şunu aldım diye herif şok oldu sen en iyisi evde otur ve moralini bozacak kimselerle görüşme diyor
napayım canım çekti görünceişte böyle özledim sizleri ama yoksunuz umarım hepinğz iyisinizdir aeo..
merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?