"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hayırlı geceler herkese kıslaropuyorumnanaktan

aşkmeşkcim ay büyük ihtimalle hamile olabilirsin canım..günün geçsin de bi ayy inşallah vardır gerçekten yaaaa:Saruboceq:

ayşencim yoktum bu akşam canım.kayınvalidemlere gittik..sen neler yaptın?Şeniz
ebuşumm canım benim iyimmi be datluşş..göya ben çagırmıştım ama kısmet olmadı gelmeleri..teyzesinin eşi almaya gelicekmiş haber bekliyolardı..teyze de aradı beni siz gelin isterseniz ben şimdi çocuklarla ugraşmıyım zor olucak ddi..enişten almaya gelicek hem burdan hazırlanır gideriz dedi..bizde görüşmeye gittik..babaeskide oturuyolar da..öyle yani cano..sen nasılsın bitanem?

makbuşumm özledim seni bugün konuşmadık da delüm naparsınalsanaalsanasmileŞeniz:CüvCüv:

neyse bende bi bakayım birini yakalarım belkim dedim ama yok...sabah kısmetse ilk ovulasyon takibime gidiyorum kızlar..inşallah yumurtlama vardır..bu gece yani demin ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ama ikincisi biraz açık renk digerinden.öyle oldugunda tam yumurtlama olmuyomuş ..ama yumurtlama başlamış yani bu durumda..ay ovulasyon testinde de olsa çizginin hemen belirmesi ne güzelmiş yaa:)))))bana şans dileyin kıslar..ay ben tam günlerimde yumurtlayabildigimi düşünmezdim hiç.çift çizgi çıkınca şaşırdım valla.demekki sandıgım gibi geç yumurtlamıyorum ben yaa:)
ebrarım sen de kullan canım ovulasyon testlerinden...belki sende sandıgın gibi geç yumurtlamıyosundur canomŞenizinşallah bu ay yakalarız kızlar yaa:)
neyse kaçtım ben kıslar geç oldu valla öptüm hepiciginizi Allaha emanet olunŞenizŞenizaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hadi öptüm

slm kızlar nasılsınız ben annemın yanındayım özledım sızı gece gırıcem kaynatırız bol bol

hayırlı geceler herkese kıslaropuyorumnanaktan

aşkmeşkcim ay büyük ihtimalle hamile olabilirsin canım..günün geçsin de bi ayy inşallah vardır gerçekten yaaaa:Saruboceq:

ayşencim yoktum bu akşam canım.kayınvalidemlere gittik..sen neler yaptın?Şeniz
ebuşumm canım benim iyimmi be datluşş..göya ben çagırmıştım ama kısmet olmadı gelmeleri..teyzesinin eşi almaya gelicekmiş haber bekliyolardı..teyze de aradı beni siz gelin isterseniz ben şimdi çocuklarla ugraşmıyım zor olucak ddi..enişten almaya gelicek hem burdan hazırlanır gideriz dedi..bizde görüşmeye gittik..babaeskide oturuyolar da..öyle yani cano..sen nasılsın bitanem?

makbuşumm özledim seni bugün konuşmadık da delüm naparsınalsanaalsanasmileŞeniz:CüvCüv:

neyse bende bi bakayım birini yakalarım belkim dedim ama yok...sabah kısmetse ilk ovulasyon takibime gidiyorum kızlar..inşallah yumurtlama vardır..bu gece yani demin ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ama ikincisi biraz açık renk digerinden.öyle oldugunda tam yumurtlama olmuyomuş ..ama yumurtlama başlamış yani bu durumda..ay ovulasyon testinde de olsa çizginin hemen belirmesi ne güzelmiş yaa:)))))bana şans dileyin kıslar..ay ben tam günlerimde yumurtlayabildigimi düşünmezdim hiç.çift çizgi çıkınca şaşırdım valla.demekki sandıgım gibi geç yumurtlamıyorum ben yaa:)
ebrarım sen de kullan canım ovulasyon testlerinden...belki sende sandıgın gibi geç yumurtlamıyosundur canomŞenizinşallah bu ay yakalarız kızlar yaa:)
neyse kaçtım ben kıslar geç oldu valla öptüm hepiciginizi Allaha emanet olunŞenizŞenizaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hadi öptüm
canım çok sevindim yaa hadi hayırlısı inşallah .yumurtlama testide olsa insan çift görünce mutlu olur elbette.allahım gönlüne göre versin tatlım.ben artık oluruna bıraktım derinim enazından birkaç ay .konuşmuştuk daha önce hatırlarsan ama bende düşünmüyo değilim ovalasyon testini.cano benim dert yumurtlama oluyoda çatlamıyo işte .neyse hayırlısı diyim..inşallah senin için çekeriz halayı..
günaydın kıslar opuyorumnanaktan
iyi hafta sonları olumunekankayizsmile
günaydın datlum..
slm kızlar nasılsınız ben annemın yanındayım özledım sızı gece gırıcem kaynatırız bol bol
canım demek anneciğinlesin .güzel günler geçirirsin inşallah .özledim seni inşallah görüşürüz akşama..
günaydın güzeller hepinize güzel haftasonları diliyorumopuyorumnanaktan

günaydın datlum..sanada güzel birhaftasonu diliyorum..

hepinize günaydın arkadaşlar .
bugün hava süper burda birazdan dışarı çıkıcam .gitmden bakıyım dedim .yine kimse yok ama.
bu akşam arkadaşa gidicez yeni ev aldılar hayırlı olsuna.neyse öpüyorum datluşlar..
gökcemm nerdesin sen yaa .özledim muhabbet etmeyi...olumunekankayizsmile

herkese iyi günler iyi hafta sonları derincim hadi hayırlısı cicim be bu ay umarım bi gelişme olur..

herkese güzel bir hafa sonu diliyorum geçmişe bakındım biraz bu ümitsizlikevte neyin nesi kızlarr bi düşünün hayatta herşey çocuk mu mutlu olmak sadace bebekle mi olucak hayır
kendinize gelin hanımlar eşleriniz yanınızda sizi seviyolar çocuk olmuyo diye eski kafalılar gibi sizi aşağılamıyolar herşeyin hayırlısını isteyin ne analar babalar gördüm evlatlarınından dertli keşke olmasaydı diyenler sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır zorda olsa sabredilecek zorda olsa hayılısı istenecek belki bileniniz vardır hz.zekeriya 50 veya 60 yaşlarındaymış ve hiç çocukları olmamış eşide aynı yaştaymış ve bunlar kısırmış allaha bıkmadan usanmadan hergün dua etmiş ve rabim duasını kabul etmiş bi evlat vermişş sabreetmiş ve mükafatını görmüş üzülün ama kendinizi yıpratmayın içlenin ama isyan noktasına gitmeyin dertlenin ama eşlerinizi derdinizle üzmeyin onlar daha hassaslar
elaleme gelinece duymamayı öğrenin artık kim ne derse desin bi kulaktan girsin ötekinden çıksınn boşboğaz insan çoook çevremizde elağzıda çuval değil ki büzelim
son bi şey daha sölim hz.eyüp erabbim 11 tane evlat vermiş ve 11 evladın canını aynı anda alarak imtihan etmiş biz peygamber değiliz doğru ama en azından onları kendimize örnek alalım ümitsizlik yok karamsarlık yok cevrenize bi bakın bakalım şükretmek için ne kadar çok nimete sahibiz
bedenimiz sağlıklı elimiz ayağımız düzgün işimiz var altında oturacağımız bi çatımız var en önemlisi ise eşlerimiz yanımızda ve bizlere destek
kendinizi çocuk diye yıpratmayın elin lafını duymayın ve herzaman dua eddin rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin
biraz başınızı ağrıttım kızlar kusura bakmayın senin tuzunn kuru diye kızmayın 6 yıl aynı şeyleri yaşadım bende ne yapayım sizin üzülmenize dayanamıyorum hergün aklıma geldikçe isimlerinizi vererek rabbime dua ediyom dualarımız bir gün kabul olunur inşş allaha emanet olun hepiniziiii çokkk seviyommmm

semoşum ne güzel yazmışsın canım yaa yüreğine sağlık..
nasılsın bakalım yiğenlerim nasıl

Back
X