"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

off topic bomboş yine derinimm girdiydim bi araama o sırada selim kalkalım diyince yazamadım..
uykusuzluktan ölüyorum sanki 2 gün uyumamışım hiç :)))
kızlar yarın haftasonu artık toplaşırız inşallah hepinizi çok öpüyorum iyi geceler

iyi geceler güzeller dualarim sizinle hayirli cumalar
theyawntz1.jpg

iyi geceler bitoş ablacım.Allah razı olsun..inşallah o koydugun gibi tatlı bebişlerimiz olur:))
sanada hayırlı cumalar...
kısslarr herkese hayırlı cumalar..Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah..en yakın zamanda meleklerimizi kucagımıza almak dilegimle...

günaydın güzeller cumanız mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

496ds5.jpg

cumanız mübarek olsun cnm arkadaslarım umarım tüm dualarınız kabul olur bu mübarek günde:Saruboceq:opuyorumnanaktan

offf kimseler yok yine kızlar yaa topic böyle ıssız olunca çok üzülüyorum :çok üzgünüm: eskisi gibi 10 sayfa geçmiş okumayada raızıyım :(( bu akşam toplaşırız inşallah

kızlar kafam çok karışık adetime daha 3 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı 4 te yine yaptım dahada silik çıktı hamile olabilirmiyim?2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ve uykum var gibi hep.bugün midem baya bulandı hatta afedersiniz çıkardım üstüne bide kasıklarım ağrıyo.ayy 2-3 gün daha beklemek zor deliricem. eyvahedigeldismile

kıslar nerelerdesiniz hepicinizi özledim yahuuuu

derinim makbuşum ve ebuşummm nerelerdesiniz denk gelmiyoruz hiçbilmiyorumkismile

oyy kıyamam ya Allahım kolaylık versin cano..naapcan işte.arada böyle yorgunluklar oluyoopuyorumnanaktan

canım benim yaaa...üzme canını riçim..bi ara msn de kaynatalım gelebilirsen canım.makbuşun dedigi gibi sana bu karamsarlık yakışmıyo fıstıgım bian önce toparla kendini:((

selam ayşencim.hoşgelmişsin.öpüyorum seni tatlımŞeniz

deme kıss şu pc ler sinir ediyo bizi..bizimkide yiyo kafayı arada yaa..inş bi yolunu bulursunuz canım..burdan ayrı klamk zor gerçektende...Şeniz

kızlar bi bakınayım dedim yine dünki manzara..kimseler ugramamış.
bersum da gelmemiş bugün hiç gökçede...
umarım herkeslerin işleri yolundadır..
benim de canım sıkkın biraz..ablişim gidiyo evine bu akşam..işten anneme ugradım görüştük...önceden anlattıgım durumları biliyonuz zaten.eniştem işsiz hala:çok üzgünüm:inşallah ablacıgım gittigi gibi güzelliklerle karşılaşır..enişten iş bulur ablam üzülmez:(((((

canımm saol baya yoruldum ama atlattık çok şükür .misafirlerim gitti bende bakıyım dedim ama seninde dediğin gibi topic bomboş ve çok üzüldüm.neoluyo anlıyamıyorum yaa.
buarada bersu ailesine gidecekti ondan giremiyodur .salı günü msnde konuşmuştuk .öyle söylemişti.
sen nasılsın datlum?halin keyfin yerindemi?

selam hanımlar ben geldim yine kimsecikler yok.nerelerdesiniz bakıyım?
benim misafirler gitti .baya yorgunum .ama güzel vakit geçirdik...

kızlar kafam çok karışık adetime daha 3 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı 4 te yine yaptım dahada silik çıktı hamile olabilirmiyim?2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ve uykum var gibi hep.bugün midem baya bulandı hatta afedersiniz çıkardım üstüne bide kasıklarım ağrıyo.ayy 2-3 gün daha beklemek zor deliricem. eyvahedigeldismile

canım yaa sen hamişsin büyük ihtimalle .hadi hayırlısı inşallah .valla çok heyecanlandım .umarım herşey gönlünce olur...

ebroşumm hoşgeldin canım yaa bende dolandım öyle topiclerde sonra sayfa açık kalmış nasılsın canom

iyiyim canım çok şükür valla miniş yaramazlık yapmıyor :))) ara ara kasıklarım ağrıyor yine daha görmeme de 2 hafta var içim hiç rahat değil yaa

makbuşum biyandanda fear factora bakıyorum.ay nekadar iğrenç şeyler .nasıl yapıyolar anlamıyorum..

canım yaa haklısın bütün hamilelerde oluyor bu korku .hep huzursuz oluyolar sende öylesindir ama sen minişi allaha emanet et gerisini düşünme.rabbimin izniyle sorunsuz geçicek.kasık ağrılarıda normal galiba karnın büyüdükce geriliyo oda ağrı yapıyodur.

haklısın ebroşum rahat olmam lazım ama arada geliyorlar böyle işte..ya karın dedin de benimki maşallah baya çıktı :)))

Back
X