Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.
hadi hayırlısı derinim .bana ilginç geldi yaa .demekki çokda güvenmemek gerekiyo otestlere.inşallah tam gününü tutturursun cano.
valla yoruldum yaa çok yoğundum bugün.yeni eve geldik .öyle işte.,
sen neler yaptın tatlım?
arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.
derinim hiç belli olmaz datlum bakarsın büyümeye başlamıştır yumoşlar .allahım çok büyük burda ne mucizeler okuduk .enson pko lu birarkadaş hamiş kalmıştı .çok sevindim yaa..rabbim bizede nasip eder inşallah..
seleam arkadaşlar bende bebk hasreti çekiyorum 4,5 senedir tedavi görüyorum ama kavuşamadım bebğime allahım her isteyene en kısa zamnda nasip etsin çok zor bi durum
canım hoşgeldin aramıza inşallah topicimiz sana uğurlu gelir..dilediğin an gelip istediğini paylaşabilirsinopuyorumnanaktanseleam arkadaşlar bende bebk hasreti çekiyorum 4,5 senedir tedavi görüyorum ama kavuşamadım bebğime allahım her isteyene en kısa zamnda nasip etsin çok zor bi durum
datlum hoşbuldum sende hoşgeldin.yatmadan son kez bakıyım dedim ebroşum derinim hoşgelmişsiniz canlarım..
ayrıca yine bizi hazmedemeyenler olmuş bizim muhabbetimiz kimi ilgilendiriyorsa artık..ben bu topici böyle münasebetsizlerin girmesi için açmadım sevgili kazenin bilgisi doğrultusunda açtım ve bu güne kadar muhabbetimiz hakkında tek kelimede söylenmedi hoş bebeği leylekler getirdi hikayesi mazide kaldı.her neyse uzatmak istemiyorum bir kez daha aynı şekilde yorum yapılırsa direk yetkiliye bildiricem
ohhh ne güzel yaa .tam süpriz işte .benim arkadaşta öyle olmuştu.ilaç bile içti söktürücü ama sonuçta hamiş çıktı..belki de canım yaa herşey olabilir..
geçen magazaya bi bayan geldi..geçen demiştim ya daha yeni ögrenmiş 1 aylık hamile diye..onunla yavaş yavaş sohbeti koyulaştırdık..ilki dış gebelik olmuş..ikincisini de doktor muayenede görmemiş düşün ve ilaç vermiş üstüne..emin olamamış kızda başka doktora gitmiş ki bi bakmış hamile...
seleam arkadaşlar bende bebk hasreti çekiyorum 4,5 senedir tedavi görüyorum ama kavuşamadım bebğime allahım her isteyene en kısa zamnda nasip etsin çok zor bi durum