"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim senin msn açılıyomu .ya benimki açılmıyo genel bisorunmu yoksa bendemi bişey varyaaa.gıcık oldum..

canım abrarım bende özledim loo:)))
valla cano demekki tam ovulasyon olmadı daha..başlamadım çalışmalara:asigim:
merak etme bu akşam gebelik testi de yaptım onda da hafif pembe çıktı anlam veremedim.demekki ovulasyon dönemlerinde yapıyoruz bazen ve gebelik testleri bu yüzden gölge veriyo olabilir diye düşünüyorum:)hamile degilimdir canım benim adetimi olmuştum biliyosun.ee bu ay da yumurtlama hala yok o yüzden bişiy olamass.
napıyosun canım yorulmuşsun kıyamam.

aa canım bizim açılıyo niye öyle oldu acaba...
sorma bende zorla aldım yaa..aynen bende çok kalamıcam canım seni görmek iyi oldu..keşke msn açılsaydı:((

arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.

gebelikle ilgili sorularınızın cevabı sadece bizim topicte yok koskoca sitede cevap alacak biryer bulamıyorsanız bize saldırmanız anlamsız...nasıl konuşacagımızı kimseye soracak degiliz sanırım...topicimize bu şekilde rahatsızlık vermezseniz seviniriz.

hadi hayırlısı derinim .bana ilginç geldi yaa .demekki çokda güvenmemek gerekiyo otestlere.inşallah tam gününü tutturursun cano.
valla yoruldum yaa çok yoğundum bugün.yeni eve geldik .öyle işte.,
sen neler yaptın tatlım?

hadi hayırlısı derinim .bana ilginç geldi yaa .demekki çokda güvenmemek gerekiyo otestlere.inşallah tam gününü tutturursun cano.
valla yoruldum yaa çok yoğundum bugün.yeni eve geldik .öyle işte.,
sen neler yaptın tatlım?

evet canım ya..ovulasyon testinin hemen kıpkırmızı olması gerekiyomuş tam yumurtlama anlaşılması için...çarşamba yine yapıcam doktora gitmeden:)))

arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.

sorunuz varsa alalım yoksa gereksiz tartışmaya girmek istemiyoruz .zaten bebek konusundan yeterince üzgünüz bide böyle şeylerle uğraşmaya niyetimiz yok .neden böyle birşey yazma gereği duyduğunuda ayrıca merak ettim?

yaa AllahAllah yaa neden acaba..olsun cano böyle idare ederiz...üzülme sen canım benim.
ya çarşamba doktora gidicem gitmesine de yumurtlama yine yoktur yaa çok geç oluyo sanırım.

derinim hiç belli olmaz datlum bakarsın büyümeye başlamıştır yumoşlar .allahım çok büyük burda ne mucizeler okuduk .enson pko lu birarkadaş hamiş kalmıştı .çok sevindim yaa..rabbim bizede nasip eder inşallah..

ooo makbuşumz da geldiii tatlı hamişşşşşşşşşŞeniznapıyon canım benim iyi misin?fazla konuşamadık bugün.

yatmadan son kez bakıyım dedim ebroşum derinim hoşgelmişsiniz canlarım..
ayrıca yine bizi hazmedemeyenler olmuş bizim muhabbetimiz kimi ilgilendiriyorsa artık..ben bu topici böyle münasebetsizlerin girmesi için açmadım sevgili kazenin bilgisi doğrultusunda açtım ve bu güne kadar muhabbetimiz hakkında tek kelimede söylenmedi hoş bebeği leylekler getirdi hikayesi mazide kaldı.her neyse uzatmak istemiyorum bir kez daha aynı şekilde yorum yapılırsa direk yetkiliye bildiricem

derinim hiç belli olmaz datlum bakarsın büyümeye başlamıştır yumoşlar .allahım çok büyük burda ne mucizeler okuduk .enson pko lu birarkadaş hamiş kalmıştı .çok sevindim yaa..rabbim bizede nasip eder inşallah..

belki de canım yaa herşey olabilir..
geçen magazaya bi bayan geldi..geçen demiştim ya daha yeni ögrenmiş 1 aylık hamile diye..onunla yavaş yavaş sohbeti koyulaştırdık..ilki dış gebelik olmuş..ikincisini de doktor muayenede görmemiş düşün ve ilaç vermiş üstüne..emin olamamış kızda başka doktora gitmiş ki bi bakmış hamile...

seleam arkadaşlar bende bebk hasreti çekiyorum 4,5 senedir tedavi görüyorum ama kavuşamadım bebğime allahım her isteyene en kısa zamnda nasip etsin çok zor bi durum

boşver makbuşum boş yere yorma kendini canım benim..
bende yatıcam birazdan kıslar yaa..yarın iş var...salı izinliyim yarın gece kısmetse bol bol kaynatırız..
ebroş keşke msn açılsaydı kuşum ya:(((daha hızlı muhabbet ederdik tüh.

seleam arkadaşlar bende bebk hasreti çekiyorum 4,5 senedir tedavi görüyorum ama kavuşamadım bebğime allahım her isteyene en kısa zamnda nasip etsin çok zor bi durum

canım merhaba hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanbende 4 yıllık evliyim..bi düşük oldu 2 yıl önce:(2 yıldırda olmuyo işte pko var bende de..hoşgeldin tekrardan.Allah herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq:

canım hoşgeldin aramıza inşallah topicimiz sana uğurlu gelir..dilediğin an gelip istediğini paylaşabilirsinopuyorumnanaktan

makbuşummm yeni tarihimi yazmamışın delümm...11 mart canım.aslında 25 şubat ama biliyosun geç oluyorum 15 gün falan geçiyo ortalama bi tarih verdim ben canım..
ebrarım kıss nerdesin yazmıyosun canım.

yatmadan son kez bakıyım dedim ebroşum derinim hoşgelmişsiniz canlarım..
ayrıca yine bizi hazmedemeyenler olmuş bizim muhabbetimiz kimi ilgilendiriyorsa artık..ben bu topici böyle münasebetsizlerin girmesi için açmadım sevgili kazenin bilgisi doğrultusunda açtım ve bu güne kadar muhabbetimiz hakkında tek kelimede söylenmedi hoş bebeği leylekler getirdi hikayesi mazide kaldı.her neyse uzatmak istemiyorum bir kez daha aynı şekilde yorum yapılırsa direk yetkiliye bildiricem
datlum hoşbuldum sende hoşgeldin.
gerilmiyelim cano hele sen hiç gerilme biz bugüne kadar hep böyle muhabbet ettik tek bir editör tarafındanda uyarı filan almadık .bundan sonrada olmuycak.çünkü burda gerçek dostluk var..kaydirigubbakcemile5
belki de canım yaa herşey olabilir..
geçen magazaya bi bayan geldi..geçen demiştim ya daha yeni ögrenmiş 1 aylık hamile diye..onunla yavaş yavaş sohbeti koyulaştırdık..ilki dış gebelik olmuş..ikincisini de doktor muayenede görmemiş düşün ve ilaç vermiş üstüne..emin olamamış kızda başka doktora gitmiş ki bi bakmış hamile...
ohhh ne güzel yaa .tam süpriz işte .benim arkadaşta öyle olmuştu.ilaç bile içti söktürücü ama sonuçta hamiş çıktı..

canım allah gönlüne göre versin umarım tez zamanda kavuşursun bebişine .sorun nedir anlatmak istersen dinleriz ?buarada topicimize hoşgeldin

haklısın derinim boşver yaa fazla kalamıcam kızlar kaçmam lazım malum sabah okul var erkenciyim bebişte huzursuz bu akşam nedense..ebroşumm yarın daha erken gel yaaa özledim senide
öpüldünüz fıstıklar iyi geceler

Back
X