"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aaaaa kimseler uğramamışş dağıtıcam valla topici haaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu derineeeealsanaalsanasmile
bu ebroşaaa kaydirigubbakcemile
bu gökçeyeee :mymeka:
bu riçeee ve diğer kaçak olan hatunlar :oklava:

ben burdayım makbus amasempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ebros gökcem nerdeler hakkaten ya
ya bızım topık neden boş ya:oklava::a015:
sevalıde merak edıyorum:uhm:

hıc sorma makbusum ya üzülüyorum gercekten tatlım sen gıt ha ben tutmum senı yrn erkencıymıssın

ay bilsem onlar gezgin karular mutlaka evde değillerdir :)))
sevalde annesinin yanındaydı en son onu yazdı gelmedi daha

valla mecburen riçimm kociş eski okuluna geri döndü takımının pantolonu varmış bu saatte başıma onu çıkardı ütüle diye :oklava:ee bide kahvaltı istiyor sabaha el mahkum 7buçukta ayaktayım artık

riçim kızma bana olurmu kaçtım ben bitanem nöbeti sana devrediyorum gelen olursa kes cezasını :)) öptüm seni kocaman iyi geceler

tmm cnm ne kızması gıt tabı gelen olursa pataklarım ben onlarıalsanaalsanasmile
kib cnm öptüm ıkınızıdea.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kacım barı ya kızlar yrn gelcem bakalım kac sayfa ılerlemısbilmiyorumkismile
toplasalım artık özlettınız kendınızı öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

aman cnm bosver ya hıc kendını uzmene degmez bence bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

derıncım hu hu nasılsın sekercım ay ılk hamıslıgım senın sayende ogrenmıstım ya sen demeseydın ben yapmadım suphelenmezdım ole gıderdı :) ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BITANEM

ınsallah bu ay 1 martta kırmızıları gormem ALLAHIN IZNIYLEEEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile5
mızmızcımm canım ya amin inşallah 1 martta gelmez adetin tatlım...yine seni zorlarım test yap diye ve bu defa hiç gitmemek üzere kalır bebişin seninle canımopuyorumnanaktan
tatlım sitemim sana değilkiii hepimiz gün içinde uğrayıp selam verip çıkıyoruz dediğin gibi kimsecikler olmuyor..can sıkan durumda bu ya eskisi kadar muhabbetimiz kalmadı inşallah kısa zamanda eskiye döneriz ne diyimki:çok üzgünüm:

nan delüüü doktora gittin demek oh hadi tedavin hayırlı olsun inşallahhhh bebişin gelir hemencik sana..
ayrıca diğer konu hakkında bişey yapmamız lazım olmadı yönetime şikayet ederim yarası varki hala gocunuyor..çekemeyenler çatlasın demi derinimmmzemuszemus
sagol kuşum...Şeniz inşallah canım..ya zaten kalıcam ben bu ay görürsünkaydirigubbakcemile3presedim sagolsunsırnaşık şeydaha dogrusu semoşum:)
evet o şahsın ismini bile duymak istemiyorum...boşverelim gitsin..çok komik bi insan sadece.hala laf söyleme geregi duyuyo.oysaki ben onun varlıgını bile unutmuştum tesdüfen okudum yazısını..amann sallaaaa:teytey:
derın cnm bosver sen öyle sevıyesız ınsanlarısempatiksalakcinni bız böyle mutluyuz kımseyı ılgılendırmez ne halı varsa görsünalsanaalsanasmile
buarada cnm benım tedavın hayırlı olsun cok sevındım ınsallah güzel sonuclar olucaka.s.
ah derınım ya test yapmayı özlücekmıs :roflol:ben o testlerı 9ay boyunca yapıp karsısına gecıp gülücem sen mısın buzamana kadr benle dalga gecen dıye ınsallah
cnm benım hamıs olalımda özleyelım bosver senzemuszemus
makbusum haklısın cnm ama düzelıcek ınsallah bız elımızden geldıgı kadar yalnız bırakmayalım topıgımızı:lepi:
aynen canım boşverdim zate.yanlızca okuyunca sinirlerim attı yine o kadar...çok yazık hala dedikodu yapıyo.
sagol fıstıkım inşallah hepimizin minişleri bekletmez bizi artıkŞeniz
mrb ben geldim gene kimse yokkkkkkkkkkkkk
derinim tedaviye başlamışsın hayırlı olsun rabbim bu kez göndersin inş canım
aminnn gökçemm..seni çok özledim ben ama kızz..gezmekten gonuşamıyon bizle delü karıııııııalsanaalsanasmileolsun olsun sen mutlu ol da kuşum gerisi önemli degil gez tozbayanssulusmile
kızlar adet oldum :(
ama ben bu bebeği çok istiyordum
canım ya üzülme lütfenn.Allahım çok bekletmez inşallah bi daha ki aya kalırsın tatlımŞeniz
canım tedaviye başlamışsın hadi bakalım allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz... :CüvCüv:
sagol aşkmeşkim ya Allah razı olsun..sen neler yaptın canım iyisin inşallah?klomene başladın dimi?
ayyy ne guzel allah saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp etsın senın adına cok sevındım cnm yaopuyorumnanaktan darısı benım de basıma ınsallah ben de gecen ay dusuk yaptım bı kere hamıle kalmayı basarabıldım o da saglıksız oldu maalesef sımdı bu ay preseed kullandım beklemedeyım ınsallah olmustur yıne
canım yaa çok geçmiş olsun...geçmiş olsun dileklerimi presed topicinde yazacaktım ama burada yazmak daha uygun geldi..inşallah 15 inde senin de adetin gelmeyecektir canım..bu defa inş herşey güzel olacak lilyumcum...bende presed kullanıcam yakında.ovulasyon gerçekleşsin dezemuszemus
aaaaa kimseler uğramamışş dağıtıcam valla topici haaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aaa karıya bak dövdü beni ben sana kıyamam ama şimdi naapıcazzzzŞeniz hamile olmasan pataklardım da neyse:)))kız kaynanam geldi biliyon delü söyledim ya telde aklın nerde mannak karı:))))
bende kacım barı ya kızlar yrn gelcem bakalım kac sayfa ılerlemısbilmiyorumkismile
toplasalım artık özlettınız kendınızı öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

aaa kaçtın mı fıstıgım yaaa:((neyse kaç barim haklısınız kimseler yok napcanız boş topici...seni de çok öptüm riçim Allaha ament ol tatlımŞeniz

ebrarımmm bugün ugramamışsın cano nerelerdesinnnnn...aaa ama sen bikaç gün giremicem demiştin galiba yaa.unutkanlıgım geldi gene..neyse öptüm seni de cano inş ugrarsın ben çıkmadan.

aaa iyi insan lafının üzerine gelirmişşşşşşş ebroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşŞeniz

aa bersum da geldi kızlar hoşgeldiniz yaa mutlu oldum sizi görüncezemuszemus

selammm benim biricik arkadaslarımŞeniz
evet riçim ve makbuşcum topicin hali içler acısı..eski muhabbetleri geçtim onun yarısı bile yok artık bende çok üzülüyorum bu duruma:((((işten çıkayım da gündüzleri bari hareketlendiriyim topicikaydirigubbakcemile3derrmişimmm....

ebroşum haklısın canım biliyorum kendi haline bıraktın..Allahım büyük.inşallah ugraşmadan kendiliginden gelir senin miniş.amin :Saruboceq:
nurcum sagol canım,inşallah gelişmeler şimdilik iç açıcı degil ama neyse:/

semoşşşşşŞenizhoşgelmişsin datluş napıyosun minişler nasıllar:emir_bebek: :emir_bebek:
yazdıkların çok ama çok dogru..ne yapıyosak kendimize...pozitif düşünmeliyiz ki herşey iyiye gitsin..ümidimizi kaybetmemek en güzeli...ben eskisinden çok daha rahatım..her ay acaba diye düşünmek çok heyecanlandırıyor..bigün hamile kalırsam test yapmayı özleyebilirim:lepi:

kızlarrr ben bu sabah doktora gitim ovulasyon takibim için...ama malesef yumurtlama yokmuş bugün.normalde gün aşırı çagırıyorlar ya takip için,benim yumurtlama geç oldugundan çarşamba çagırdı bi daha..bakalım neler olacak..bu ay klomen kullanacagım yumoşlar gelişirse...şeker haplarını kullanmadıgımı itiraf ettim doktoraohaoldumsmileolmaz dedi onları bırakmıcaksın.her seferinde söylüyo kadın ama bende kabahat..en çok içmem gereken ilacı bırakıyorum..sebep midemi bulandırması:((çok salagım yaa o kadar tedavi olmak istiyorum ama içmem gereken hapı ihmal ediyorum..bundan sonra bırakmıcam kısmetse..folik de sürekli içicen dedi...spermiyogram istedi...ondan sonracıgımaaa,artık tedavine adam akıllı başlayabiliriz dedi.klomenden sonra olmazsa ne yapılacagını söylemedi.aslına bakarsanız daa önce klomenle denemiştik olmadı,bu defa kullanmayı hiç istemiyorum pko olayında çok yumurta gelişiyo klomnle ama saglıklı olmuyor...belli de olmaz bakalım Allah büyük...böyle işte kıslar.akşam annişkom bendeydi kaynattık öyle..kociş geldi yemekti ortalıgı toplamaktı bulaşıkları toplamk çamaşır asma derkennn bu saat oldu..eee bide kavak yellerini seyrettim:))
kimsecikler kalmamış zaten çok da gelen olmamış:((
çok uzattım biliyorum hepiniz çok öptüm Allah rahatlık versin..bol müjdeli günler inşallah canlarımŞeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım tedavin hayırlı olsun inşallah .yumurtlamayoksa neden çift çizgi çıkmıştı cano yoksam hamişmisin sen?hayır olur inşallah.dotorunu dinle ilacını iç bitanem herşey bebiş için napalım katlanıcaz yaa..inanıyorum buay minişin seninle olucak çünü sen çok inanarak başladın tedaviye.özledim cano biara kaynatırız inşallah..
iyi geceler tatlı rüyalar datluşlar
bugünlerde gene benim gezme krizim tuttu gece gündüze misafirlikteyim akşamda kocişle gittik gene gezmeye hepinizi kaçırdım yaa neyse görüşürüz kib
seni gezgin karuuu alsanaalsanasmile
zaten evde dursan şaşardım .kahve içe içe kararacaksın kaydirigubbakcemile3
neyse boşver kafanı dağıt .bakarsın bu vesileylede miniş süpriz yapar.öptüm seni çok özledim bidenem..
oyy makbuşum bugün gelemedim kızma yaa .valla misafir vardı hiç fırsatım olmadı .akşamda alışverişe gittik.sonra kocişe yardım ettim dükanda yani çok yoğundum ayrıca çokda yorgunum.kaçırdım sizi yaa .ben yine hergün geliyorum sen gelmiyenleri patakla öptüm seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ebros gökcem nerdeler hakkaten ya
ya bızım topık neden boş ya:oklava::a015:
sevalıde merak edıyorum:uhm:

richim nasılsın bitanem keyfin yerinde inşallah.valla ben geliyorumda karşılaşamıyoruz malesef .özledim yaa uzun muhabbetleri.neyse sende gitmişsin öptüm şeker senide..opuyorumnanaktan

derinim naber cano ?valla yazmışsın ben geldim.kalp kalbe karşıymış .gerçi çok kalamıycam valla kocişten kavga ederek aldım.buara taktı okey oynuyo bende deli oluyorum..

Back
X