"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ben baya olmus topıge gelmeyelı sen dort aylık olmussun bıle en son bıraktıgımda daha bebıs nazlanıyordu bıraz anlatırmısın nasıl oldu nasıl ogrendın neler yasadın :)

anlatıyım canım kurban bayramında geldi minişim o ay tedaviye başlıcaktık sözde eşimden dahi kaçmıştım nasıl oldu bilmiyorum işte mucizem gelmiş..5 gün geçmişti derinin ısrarları sebebiyle o sabah test yaptım silik çıktı inanmadım kanda baktırdım pozitif..sonra keseydi kalp atışıydı derken bu zamanlara kadar geldik 12 gün sonra cinsiyetimiz belli olucak Allahın izniyle teyzesi

ayyy ne guzel allah saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp etsın senın adına cok sevındım cnm yaopuyorumnanaktan darısı benım de basıma ınsallah ben de gecen ay dusuk yaptım bı kere hamıle kalmayı basarabıldım o da saglıksız oldu maalesef sımdı bu ay preseed kullandım beklemedeyım ınsallah olmustur yıne

ve bir itiraf daha bazen hala hamiş olduğumu unutuyorum :)))
:jeyyar:karnın yavas yavas cıkmaya baslamıstır bıraz daha buyusun o zaman hamıle oldugunu tam manasıyla hıssedersın nasıl bulantıların fılan ne dereceydı senı cok zorladı mı annesı mınıs

ayyy ne guzel allah saglıkla dunyaya getırmeyı nasıp etsın senın adına cok sevındım cnm yaopuyorumnanaktan darısı benım de basıma ınsallah ben de gecen ay dusuk yaptım bı kere hamıle kalmayı basarabıldım o da saglıksız oldu maalesef sımdı bu ay preseed kullandım beklemedeyım ınsallah olmustur yıne
aminnn canım benim...
ya senin adına üzüldüm geçmiş olsun ama vardır bunda da bir hayır değilmi..inşallah bu ay gelmiştir meleğin:Saruboceq:opuyorumnanaktan

:jeyyar:karnın yavas yavas cıkmaya baslamıstır bıraz daha buyusun o zaman hamıle oldugunu tam manasıyla hıssedersın nasıl bulantıların fılan ne dereceydı senı cok zorladı mı annesı mınıs
evet canım büyüdü valla :))) ya bulantılarım aşırı oldu çok zorladı beni ama geçti çok şükür inşallah sizler daha hafif atlatırsınız

aminnn canım benim...
ya senin adına üzüldüm geçmiş olsun ama vardır bunda da bir hayır değilmi..inşallah bu ay gelmiştir meleğin:Saruboceq:opuyorumnanaktan

evet canım büyüdü valla :))) ya bulantılarım aşırı oldu çok zorladı beni ama geçti çok şükür inşallah sizler daha hafif atlatırsınız

ay kurban olurum ben onların verdıgı acılaraopuyorumnanaktan gelsınler de baska bısı ıstemem gelsın bı daha terketmesın benı de:sinifsinif:

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

ŞUBAT AYI LİSTEMİZZZ......

richberry...............8 şubat
aysen_34...............13 şubat
Lilyum....................15 şubat

zorxx......................16 şubat
zehsel.....................?
bersuuu..................?
Derinsu...................?
GokceRana23........?
özçeliksena............?
nurunayn...............?
sevalemre..............?
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?

HAMİŞLERİMİZZZ....

nazarboncugum....:nazar:

MAKBER..................:nazar:

rapunzel_82............:nazar:

betty0.....................:nazar:

semafatih...............:nazar:

sevilim...................:nazar:

aglama...................:nazar:

ummahan_d............:nazar:

butterflydsd........... :nazar:

caneylom.............. :nazar:

cssa........................:nazar:

halidedip...............:nazar:

eylul......................:nazar:

ynlz........................:nazar:

ya kızlarrr listemiz bile güncelliğini kaybetti herkes yeni tarihini versin bana ekliyimalsanaalsanasmile

canım ben kaçıyorum müsadenle acık uzanıcam..öptüm seni..
kızlar bekledim ama gelmediniz ilerleyen saatlerde gelirim belkim öpüldünüz

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

ŞUBAT AYI LİSTEMİZZZ......

richberry...............8 şubat
aysen_34...............13 şubat
Lilyum....................15 şubat

zorxx......................16 şubat
zehsel.....................?
bersuuu..................?
Derinsu...................?
GokceRana23........?
özçeliksena............?
nurunayn...............?
sevalemre..............?
ceylan83................?
ebrar_53.................?
tüliny......................?
gundogmadan......?

HAMİŞLERİMİZZZ....
nazarboncugum....:nazar:

MAKBER..................:nazar:

rapunzel_82............:nazar:

betty0.....................:nazar:

semafatih...............:nazar:

sevilim...................:nazar:

aglama...................:nazar:

ummahan_d............:nazar:

butterflydsd........... :nazar:

caneylom.............. :nazar:

cssa........................:nazar:

halidedip...............:nazar:

eylul......................:nazar:

ynlz........................:nazar:

ya kızlarrr listemiz bile güncelliğini kaybetti herkes yeni tarihini versin bana ekliyimalsanaalsanasmile
hepimize ugurlu olsun inşallah ayy daha bır haftam var nasıl gecıcekbilmiyorumkismile

Back
X