"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar nasılsınız
nurum kızmam meraketme gez sen bakemklava::roflol:
derınım bacım sen cok gec gelıyosun galıba ah bacım ya sen cık su ısten gel gündüzlerıde:roflol:saka bıyana yakalıca senı bıgünolumunekankayizsmile
buarada su preesed hakkında banada bılgı verın ya bı yan etkısı falan oluyomu
asumancıgım hosgeldın cnm aramıza umarım burası sana ugur getırıra.s.
gökcem nyapıyosun bacım sende ıyısındır umarım martta yanına gelcem ha gezı varmıs sızın orayaboshayallersmile
makbus ıslerın varmıs beklıyorum seker senı ısımız var senle sen anladın onudelikafaduldenopuyorumnanaktan
bıde kızlar bısıy sorcam ben 2 3aydır 34 günde bır regl oluyorum anormal bı durummu sızce
doktora gıtmeme gerek varmı öncede 30 yada 31 gunde bır oluyodum

Kızlar slm uzun süredir giremedim ablamin dügünü vardi.herkes bizdeydi neyse gecmisi okuyamadim kizlar telden yaziyorum.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.kizlar öptÜm hepinizi.

slm güzellerr bende kociş gelmeden bakiyim dedim kimse yok
makbuşuda kaçırdım kolay gelsin sanada canım
ay tatlımm ben çıkmışım sen gelmişsin yaa özledim delü karu senle muhabbeti
riçim anladım o dediğini canım şimdi annemdeyim ancak akşam girerim sanada haber ederim emi
Kızlar slm uzun süredir giremedim ablamin dügünü vardi.herkes bizdeydi neyse gecmisi okuyamadim kizlar telden yaziyorum.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.kizlar öptÜm hepinizi.
canım özlettin kendini bundan sonra daha sık gel
selamlar kizlarrrrrropuyorumnanaktan
sanada selam ablacımmm iyisindir inşallahopuyorumnanaktan

richi bu aralar ev süsüne çok düştüm bende ev topiclerine bakınıyom:)
bende 30 31 günde adet oluyorum merak etme önemli olan zaten düzenli olman ben öyle biliyorum sitrestende gecikebilir bi kaç gün sıkma canın bu arada ben oluyom galiba çok sancım var kırılıyom bide miğdem bulanıyo feci zaten bıktım artık bu bebek olayında hiç bişeyden zevk alamaz oldum napayım benimde kaderim bu olsa gerek..
preseed tpiğine bak şikayeti olan kimse okumadım şu ana kadar bu ay bende alacam hep öyle diyorum ama eşim bi aksilik çıkarıyo araştır içine sinerse al derim ben..
yine kimseler yok ben gezineyim bari bide elektirik fatuası geldi 196 lira eyvahedigeldismile gerçi iki aylık fatura ama yinede çok yaz bi gelseydi hemencecik..

makber beni yaz canım yeni tarihim 10 mart şuna bak filmden sonra nasıl sapıttı günüm

hoşbulduk tşk ederim inş dediğin gibi uğur getirir

off ya canım sıkıldı richi zoor siz varsınız galiba aşşağıda öyle gözüküyor nasılsınız ne var ne yok

slm kıslarr nurcum naptın cnm geldimi kırmızılar cnm yaa. olsun üzülme sakın yola devam:)

makber beni yaz canım yeni tarihim 10 mart şuna bak filmden sonra nasıl sapıttı günüm
tamam canım ekliyorum yeni tarihini..ayrıca bende hamiş kalmadan 4 ay önceden günlerim değişmişti inşallah seninkide böyle sonuçlanıropuyorumnanaktan

güzeller yeni eve geldik yemekten sonra geniş aileyi izleyip burdayım öpüldünüz

makbercim bilemiyom ya valla dedim ya ben çok bunaldım artık dua ediyorum başka yapacak bişey gelmiyor elimden..
kimselerde yok herkese iyi akşamlar..

allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi

masalcım hayırlı olsun tatlım.nasılsın?herşey yolunda inşallah.iş değişikliği yaptınmı?
nurcum demek dekorasyonu takip ediyosun .iyi yapıyosun tatlım kafan dağılır biraz.bende biara baya takılıyodum..
demek faturan kabarık .ya bizimki 1 aylık doğalgaz 150tl geldi .kışında biteceği yok allahım dışarda olanların yardımcısı olsun..
slm kıslarr nurcum naptın cnm geldimi kırmızılar cnm yaa. olsun üzülme sakın yola devam:)
zor nasılsın canım karşılaşamıyoruz.öptüm seni..
allah razı olsun inşallah bebişler sağlıkla gelir .
iyi geceler kızlar kımler var ?

iyi geceler canım nasılsın?

kızlar ben geldim uzun süredir yoktum ablamın düğünü vardı ankarada tabi bizim ev kız evi olduğu için tüm adanadan akrabalar bizdeydi.o yüzden giremedim.geçmişi okuyamadım yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.öptüm hepinizi

lilyumcum hoşbulduk canım .nasılsın ?sende heyecan dorukta galiba..
masalcım sende hoşgeldin canım napıyosun bakıyım?
asumancım sende burdasın nasılsın?

Allah'a şükür iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
hoşbuldum cnm sen de hoşgeldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…