ay tatlımm ben çıkmışım sen gelmişsin yaa özledim delü karu senle muhabbetislm güzellerr bende kociş gelmeden bakiyim dedim kimse yok
makbuşuda kaçırdım kolay gelsin sanada canım
riçim anladım o dediğini canım şimdi annemdeyim ancak akşam girerim sanada haber ederim emislm kızlar nasılsınız
nurum kızmam meraketme gez sen bakemklava::roflol:
derınım bacım sen cok gec gelıyosun galıba ah bacım ya sen cık su ısten gel gündüzlerıde:roflol:saka bıyana yakalıca senı bıgünolumunekankayizsmile
buarada su preesed hakkında banada bılgı verın ya bı yan etkısı falan oluyomu
asumancıgım hosgeldın cnm aramıza umarım burası sana ugur getırıra.s.
gökcem nyapıyosun bacım sende ıyısındır umarım martta yanına gelcem ha gezı varmıs sızın orayaboshayallersmile
makbus ıslerın varmıs beklıyorum seker senı ısımız var senle sen anladın onudelikafaduldenopuyorumnanaktan
bıde kızlar bısıy sorcam ben 2 3aydır 34 günde bır regl oluyorum anormal bı durummu sızce
doktora gıtmeme gerek varmı öncede 30 yada 31 gunde bır oluyodum
canım özlettin kendini bundan sonra daha sık gelKızlar slm uzun süredir giremedim ablamin dügünü vardi.herkes bizdeydi neyse gecmisi okuyamadim kizlar telden yaziyorum.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.kizlar öptÜm hepinizi.
sanada selam ablacımmm iyisindir inşallahopuyorumnanaktanselamlar kizlarrrrrropuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız
nurum kızmam meraketme gez sen bakemklava::roflol:
derınım bacım sen cok gec gelıyosun galıba ah bacım ya sen cık su ısten gel gündüzlerıde:roflol:saka bıyana yakalıca senı bıgünolumunekankayizsmile
buarada su preesed hakkında banada bılgı verın ya bı yan etkısı falan oluyomu
asumancıgım hosgeldın cnm aramıza umarım burası sana ugur getırıra.s.
gökcem nyapıyosun bacım sende ıyısındır umarım martta yanına gelcem ha gezı varmıs sızın orayaboshayallersmile
makbus ıslerın varmıs beklıyorum seker senı ısımız var senle sen anladın onudelikafaduldenopuyorumnanaktan
bıde kızlar bısıy sorcam ben 2 3aydır 34 günde bır regl oluyorum anormal bı durummu sızce
doktora gıtmeme gerek varmı öncede 30 yada 31 gunde bır oluyodum
tamam canım ekliyorum yeni tarihini..ayrıca bende hamiş kalmadan 4 ay önceden günlerim değişmişti inşallah seninkide böyle sonuçlanıropuyorumnanaktanmakber beni yaz canım yeni tarihim 10 mart şuna bak filmden sonra nasıl sapıttı günüm
masalcım hayırlı olsun tatlım.nasılsın?herşey yolunda inşallah.iş değişikliği yaptınmı?Kızlar slm uzun süredir giremedim ablamin dügünü vardi.herkes bizdeydi neyse gecmisi okuyamadim kizlar telden yaziyorum.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.kizlar öptÜm hepinizi.
nurcum demek dekorasyonu takip ediyosun .iyi yapıyosun tatlım kafan dağılır biraz.bende biara baya takılıyodum..richi bu aralar ev süsüne çok düştüm bende ev topiclerine bakınıyom:)
bende 30 31 günde adet oluyorum merak etme önemli olan zaten düzenli olman ben öyle biliyorum sitrestende gecikebilir bi kaç gün sıkma canın bu arada ben oluyom galiba çok sancım var kırılıyom bide miğdem bulanıyo feci zaten bıktım artık bu bebek olayında hiç bişeyden zevk alamaz oldum napayım benimde kaderim bu olsa gerek..
preseed tpiğine bak şikayeti olan kimse okumadım şu ana kadar bu ay bende alacam hep öyle diyorum ama eşim bi aksilik çıkarıyo araştır içine sinerse al derim ben..
yine kimseler yok ben gezineyim bari bide elektirik fatuası geldi 196 lira eyvahedigeldismile gerçi iki aylık fatura ama yinede çok yaz bi gelseydi hemencecik..
zor nasılsın canım karşılaşamıyoruz.öptüm seni..slm kıslarr nurcum naptın cnm geldimi kırmızılar cnm yaa. olsun üzülme sakın yola devam:)
allah razı olsun inşallah bebişler sağlıkla gelir .allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi
iyi geceler kızlar kımler var ?
Allah'a şükür iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktanmasalcım hayırlı olsun tatlım.nasılsın?herşey yolunda inşallah.iş değişikliği yaptınmı?
nurcum demek dekorasyonu takip ediyosun .iyi yapıyosun tatlım kafan dağılır biraz.bende biara baya takılıyodum..
demek faturan kabarık .ya bizimki 1 aylık doğalgaz 150tl geldi .kışında biteceği yok allahım dışarda olanların yardımcısı olsun..
zor nasılsın canım karşılaşamıyoruz.öptüm seni..
allah razı olsun inşallah bebişler sağlıkla gelir .
iyi geceler canım nasılsın?
hoşbuldum cnm sen de hoşgeldınkızlar ben geldim uzun süredir yoktum ablamın düğünü vardı ankarada tabi bizim ev kız evi olduğu için tüm adanadan akrabalar bizdeydi.o yüzden giremedim.geçmişi okuyamadım yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?