"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

asumancım belirtilerin varmı yoksa adet olmadan önce hep agrın olurmu karnında? umarım bebektendir
ebroşum izledim delü oluyom eyşana zate yaa sinir karuu kenoşa yakışmıyo hiç
aa bide kızlar benimde ya bugün yada yarın adet günüm bakalım olcam mııııııııı belirti yok ama:=)

benim her adete 1 hafta kalınca göğüslerime dokunamazdım çok acırdı ama şu an hiçbişey yok sadece karnım ağrıyo dün değerim 1.36 çıktı ama anlamadım

asuman hayırlısı inşallah .allahım gönlüne göre versin..
gökcem hadi hayırlısı inşallah olmazsın bidenem benim..

benim her adete 1 hafta kalınca göğüslerime dokunamazdım çok acırdı ama şu an hiçbişey yok sadece karnım ağrıyo dün değerim 1.36 çıktı ama anlamadım

sen geçen ay da bu ay da kan testi mi yaptırdın neden acele ediyosun ki eger 1 ise gebelik yoktur canım

evet canım çatlatmada öyle çıkarabiliyomuş inşallah bebiş vardır ondandır.beklemekten başka çare yok galiba..

ya ebroş bugünlerde çok su içiyom gerçi adet öncesi bol su içerim durmadan wc ye giderim 5 dk da bir off sinir oldum bi gelsede rahatlsam

anladım asumancım hayırlısı olsun hakında inş umarım ilacın faydası olur sanada gelmez adetin minigin senledir

asumancım senin galiba hızlı çalışıyo tiroit .gökcemle benim az çalışıyo.
inşallah ilaç şifa olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…