"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk güzeller
derinim gezemedim bugün hava çok soguktu senin işler nasıl gidiyo
ebroşum iyiyim datlum sagol sen nasılsın
richim gelince beklerim inş görüşümek nasip olur canım yaa

cnm 30günde bır oluyodum
hımm bılemıyorum kı neden uzamıstıreyvahedigeldismile benım de sureklı 29-30 gunde bır olan reglım son 7-8 aydır duzenlı olarak 26-27gune dustu uzun zaman aralıklarında belkı olabılır boyle seyler cunku yakın zamanda jınekolojık muayne oldum smear da aldırdım sorun yoktu..fazla kafanda buyutme herhangı bı sıkayetın yoksa derım ben

evet riçim iltahap da uzatır diye biliyorum ben canım..ama inşallah bebiştendir yaa..bak bide biliyosundur belki ama söyliyim yine,adeti şaşmayan bi kadının hamile kalacagına yakın bi kaç ay şaşırırmış hadi inşallah canım...

gökçem seninde günün bugün dimiii ayy inşallah vardır bişeyler cano yaaa.

evet lilyumcum çok tuhaf biri dimi...

richim inşallah bebiştendir canım biliyosun çok okuduk burda okadar ümitsizken mucizesine kavuşan seninde öyle olur inşallah.stres yapma kalbinin sıkışması ona bağlıdır cano..
bersum öyle valla uzun zaman oldu toplaşmıyalı..
derin ve gökce sesiniz çıkmıyo tatlışlar..

yok be lilyumcum sanmıyorum benim sorunlar var ya ondan geldigini samıyorum tüpten sonra zaten dengem degişti benim gecikiyo heep

kızlaar iyi diyelim iyi olalım ama biraz canım sıkkın okulda işler karışık bi öğretmen atanıp gitti onun boşluğunuda doldurmak bana kaldı 3 .sınıftan 5. sınıfa geçiş yaptım alışmak çok zor hemde 41 kişiler önceki sınıfım 21 kişiydi kalabalıkta ses mes kalmıyo ama ne yapayım kaderrrr

yok lılyumcugum ben gıderım hemen hemen her ya nerdeyse doktora:kedi:ama bakalım daha fazla uzarsa yıne gıderım hayırlısı artık

baya uzun zaman olmuştu böyle toplanmayalı hepinizi çok özledim ben ya
evet canım yaa bende çok özledim valla..makbuşada çagrı atıcamda bu saatte rahatsız etmiyim diyom yaabilmiyorumkismile
hoşbulduk güzeller
derinim gezemedim bugün hava çok soguktu senin işler nasıl gidiyo
ebroşum iyiyim datlum sagol sen nasılsın
richim gelince beklerim inş görüşümek nasip olur canım yaa

iyi be cnm nasıl olsun bildigin gibi işte..bugnüde izin yaptım işte...

hee bu arada kıslar eşimle bugün çok gerginlik yaşadık..bu çalıştıgım yeri istememye başladı..emegine karşılık alamıyosun üzülüyorum diyo...biliyosunuz çok az alıyorum..bende diyorum çok rahatım elleme beni...dayanamıyorum diyo diyo..daha iyi bi işte çalışmanı istiyorum diyo kafam çok karışık(

allah yardımcın olsun bersum ya cok zordur emınım
gökcem umarım bebktendır cnm benım hersy allahtan hayırlısı ben cnm

derinim aslında haklı eşin ama alıştında galiba çalışmaya .endoğru kararı sen verirsin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…