öyle deme canım benim ya..belli mi olur.illa tüple olcak degil ya duymamış olayımalsanaalsanasmilelilyumcum rahim tersligi var kan pıhtısı var genetik bozuk kocişte sperm bozuk:) var oglu var yani
ebroşum inş bebektendir ama hislerim yok dio yaaaa
derinim sanmıyom ama inş rabbim yüzümüzü güldürür de gleir minigim ama zor gibi bu kadar sorunla tüplede olmadı kendisi zor gelir
evet yok yapmadım çagrı canım:)aaa hıc dıkkat etmemısım cnm ya öğretmenmıssın ne guzel ben de öğretmen adayıyım Rabbımın ıznıyleopuyorumnanaktan
sorun yoksa super cnm bebıstendırrrrrrrrrolumunekankayizsmilebebıstenaklinialirimsmile
elleme makbusu yavrucum uyuyodur belkım de :kedi: toplasırız yıne bu arada makbus yazmıstı gerılerde kalmıstır lıstedekı arkadaslar tarıhlerını verıceklerdı herkesın tarıhı bos kızlar beklenmeyen regl tarıhlerınızı yazın boshayallersmile
bız 13 aydır beklıyoruz tatlım mınısı ıns daha da fazla beklemeyızzz
derinim bence eşini dinle onlar kendini düşünüyo sende düşün cano .bu devirde karını bileceksin hem daha rahat olacaksan orayı düşün derim.
5 haftalıktı cnm ılk kan verdım 47ydı degerım bır hafta sonra 500lere cıkmıstı sonra ıkıncı kan testının sonrakı gunu hafta sonuna denk geldı kanamam basladı ıkı gun sonra gıdebıldık doktora kana baktılar deger dusmustu kanamam da artmıstı yapılacak bısey kalmamıstı yanı :gitme: ıgne yapıldı sonra 5-6gun daha surdu kanama ve bıttı bebıs de benı terk ettımafoldumbencnm lılyumcugum sen düşükmü yasadın bılmıyordum gecmıs olsun cnm ya kac aylıktı hamıs oldugunu bura yazmısmıydın
oyy masalım sağol tatlımm öyle böyle geçiyor günlerim işte çok şükür bi sorunum yokcanım çok güzel geçti düğün biliyorsun biz adanalıyız orda düğün olmadı damat buralı olunca burda yaptılar anlayacağınız tüm sülale bizdeydi.perşembe iş başı yapacağım o günde yumurta takibine başlıyoruz tekrarhayırlısı bakalım güzel hamişimiz makberin günleri nasıl geçiyor acaba kendine dikkat etsin
kız delü sen hala olmadın demek bak gör senden en kısa zamanda alıcaz müjdeyisanırsam yok derınım ya bgn 33.günüm beklıyorum bakalım
tatlım geldimmm abimlere kadar gittikte o nedenle gelemedimmakbuşda gelmedi yine uyuya kaldı galiba..
bu arada asıl soruya cevap vermeyı unutmusum cnm yazmamıstım buraya bu ay katıldım lıstenızecnm lılyumcugum sen düşükmü yasadın bılmıyordum gecmıs olsun cnm ya kac aylıktı hamıs oldugunu bura yazmısmıydın
saol cnmcım. Rabbım kımseye yasatmasın cok kotu bı tecrubelilyumcum geçmiş olsun canım yaa .sende yaşamışsın zor günler..allahım birdaha yaşatmasın..
olsun cnm ya Allah buyuk onun mucızelerınden sual olunmaz en azından gulumseyerek anlatabılıyosun senın moralın cok daha onemlılilyumcum rahim tersligi var kan pıhtısı var genetik bozuk kocişte sperm bozuk:) var oglu var yani
ebroşum inş bebektendir ama hislerim yok dio yaaaa
derinim sanmıyom ama inş rabbim yüzümüzü güldürür de gleir minigim ama zor gibi bu kadar sorunla tüplede olmadı kendisi zor gelir
sen hıc hamıs kaldınmı cnm dusuk fılan yok dımı yanı spermıyogram fılan yaptırmısmıydınızlılyumcugum aynıymısız benımkıde okadr oldu ılk baslarken hıcbırımızın aklına gelmezdı beklemek:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?