canım üzülme olurmu daha yolun başındasın inşallah fazla bekletmezkızlar ben adet oldum maalesef(((((( ilk deneme başarısız kısmet ikinci denemeye aartık:)))
Slm kizlar moralim bozuk ya.size gecen bahsetmistim arkadasim hamile diye.kanaması baslamıs.ilkbebeğinide kanama ile kaybetmhsth
canım yaa inan çok üzüldüm büyük geçmiş olsun arkadaşına Rabbim meleğini ona bağoşlasın..dualarımda olucak canım :teselli:Ya çok sevdıgım arkadasim rapor aldi sımdı.yatak ıstırahatı verıldı sadece tuvalete kalkıyor.progesteron alıyor arkadaslar lütfen dua edin özellikle makbercim ve aglamacım.hamilelerın duaları kaBul olurmus.allahım kucagına aldırsın ınsallah.
nan karu sana silmicem demiştim demiiiii boşuna sil demeeeealsanaalsanasmilederınım neyaptın doktora ya merakettım
masalcıgım gecmıs olsun cnm umarım bebegı sıkısıkı tutunur:Saruboceq:
askmeskcıgım bende regl oldum cnm yalnız degılsınboshayallersmile
makbus regl oldum cnm yıne 34.günde sılersın cnm benı lısteden
Ya çok sevdıgım arkadasim rapor aldi sımdı.yatak ıstırahatı verıldı sadece tuvalete kalkıyor.progesteron alıyor arkadaslar lütfen dua edin özellikle makbercim ve aglamacım.hamilelerın duaları kaBul olurmus.allahım kucagına aldırsın ınsallah.
canım üzüldüm yaa artık testlere gerçekten güvenim kalmadı.neyse inşallah gelecek aya minişin gelir.kızlar ben adet oldum maalesef(((((( ilk deneme başarısız kısmet ikinci denemeye aartık:)))
canım yaa çok geçmiş olsun arkadaşına umarım düşmez bebişi .çok zordur iyi bilirim ogünleri.Slm kizlar moralim bozuk ya.size gecen bahsetmistim arkadasim hamile diye.kanaması baslamıs.ilkbebeğinide kanama ile kaybetmhsth
derinim bişey yazmamışsın inşallah doktordan güzel haberler aldın tatlım.öpüyorum seni gece görüşürüz..kıslar ögle yemegine geldim bi bakayım dedim..
askmeşkcim üzüldüm cnm ya ama sıkma canını lütfen(
masal deme yaa off inşallah kötü bişy yoktur..geçmiş olsun.
sevilim nasılsın canım ?oğluşun nasıl?merhaba kızlar surekli giriyorum ama kimse olmuyor
canım gelmiş senin kırmızılar hayırlısı olsun yaa.üzülmedin değilmi?derınım neyaptın doktora ya merakettım
masalcıgım gecmıs olsun cnm umarım bebegı sıkısıkı tutunur:Saruboceq:
askmeskcıgım bende regl oldum cnm yalnız degılsınboshayallersmile
makbus regl oldum cnm yıne 34.günde sılersın cnm benı lısteden
ah nurcum hiç sorma yaa bende bitiyorum kız elbiselerine inşallah nasip olurda bizde süsleriz kızımızı.of kimseler yok yine derin doktor sonucun ne cicim hadi ver hayırlı haberi..
richi oldunmu sende olsun napacan bir dahaki aya artık..
masal allah arkadaşının yardımcısı olsun inşallah bebeği düşmez..
bende bugün kardeşimle oğluşu için alışverişe çıktık hava yağmurluydu ama bize vız gelir :umursamaz:
ay ne güzel şeyler vaaar valla hele kızlar için içimiz gitti ikimizinde kardeşim diyorki..
şu kız elbiseleri için kız doğurmaya değer bilmiyorumkismile
evet allah dilerse olur ama kimileri için çok kolay inşallah hepimizin yakında bebekleri olurda bizlerde onlara ciciler alırız..
neyse kimse yok bende gezeyim bari...
tamam kuşum seni görürüz inşallah:)))delü..
takıldım bilem bırak beni eve hadi...alsanaalsanasmile
tamam canım öptüm opuyorumnanaktan
amin canım benim...Allah hayırlı evlatlar versin isim ne ki dimi ama...
tamam kaçmadan anlatayım canım...
bak her sabah ve akşam aç karnına yemeklerden 10 dkk önce yapıyorsun...
iki bardak klorsuz suyu kaynat kaynayan suya 1 baş soganı soyup dörde bölüp at tam 5 dakika kaynat canım..sonra bardaga süz sogumasını bekle ve burnunu kapayıp iç..ilkten biraz zor oluyor ama alışıyosun ve gün içinde mideni de rahatsız etmiyo kesinlikle...
adetle birliktede içebilirsin..adetine 10 gün kala da başlayabilirsin..ilk kür 15 gün..daha sonraki 2 ay adete 10 gün kala...
bende kaçtım tatlım öptüm iyi geceler...
asuşş şimdi gidiyom ama merak ettigin bişey varsa ibrahim saraçoglunun sitesine gir sogan kürünü oku canım..detaylı görürsün..öptüm seni.
asumancım inş hamilesindir.bu arada derinimin dediği gibi soğan kürü gayet iyi geliyor.bende biliyorsun kimyasal gebelik geçirdim.o yüzden bu ay günde 2 tane incir kurusu yiyorum belki etkisi olur
asuman inşallah ya hamilesindir..
masal nasılsın? bizimde uydunun kumandası çalışmıyo düşüre düşüre bozmuşum eyvahedigeldismile daha tvyi şimd iaçtım anaa basmıyo stara talılı kaldı yaprak dökümüde başladı eşime dedim gelirken al diye oda kızdı bu ekmekmi sabah niye demedin diye adam haklıneyseki kardeşime çıkayımda orda izleyeyim..
herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?