"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derınım neyaptın doktora ya merakettım
masalcıgım gecmıs olsun cnm umarım bebegı sıkısıkı tutunur:Saruboceq:
askmeskcıgım bende regl oldum cnm yalnız degılsınboshayallersmile
makbus regl oldum cnm yıne 34.günde sılersın cnm benı lısteden

of kimseler yok yine derin doktor sonucun ne cicim hadi ver hayırlı haberi..
richi oldunmu sende olsun napacan bir dahaki aya artık..
masal allah arkadaşının yardımcısı olsun inşallah bebeği düşmez..
bende bugün kardeşimle oğluşu için alışverişe çıktık hava yağmurluydu ama bize vız gelir :umursamaz:
ay ne güzel şeyler vaaar valla hele kızlar için içimiz gitti ikimizinde kardeşim diyorki..
şu kız elbiseleri için kız doğurmaya değer bilmiyorumkismile
evet allah dilerse olur ama kimileri için çok kolay inşallah hepimizin yakında bebekleri olurda bizlerde onlara ciciler alırız..
neyse kimse yok bende gezeyim bari...

kızlar ben adet oldum maalesef(((((( ilk deneme başarısız kısmet ikinci denemeye aartık:)))
canım üzülme olurmu daha yolun başındasın inşallah fazla bekletmez
Slm kizlar moralim bozuk ya.size gecen bahsetmistim arkadasim hamile diye.kanaması baslamıs.ilkbebeğinide kanama ile kaybetmhsth

canım yaa inan çok üzüldüm büyük geçmiş olsun arkadaşına Rabbim meleğini ona bağoşlasın..dualarımda olucak canım :teselli:

nan karu sana silmicem demiştim demiiiii boşuna sil demeeeealsanaalsanasmile

oooo dün gece kim gelmiş buraya kadının msajlarını okudumda delimi ne ya yok allah melekleriyle rahmine meleğini indirsin ateşim falan var o ne ya kaçırmışım cümbüşü sizde kızın hevesini kırmışınız onun anladığı dilden konuşasaydınız ya..
neyse bunlar erkekmi yoksa kafayı kırmış kadınmı anlamadım bide dualarla kendini öne çıkarmak istiyorlar..

canim allahim yardimcisi olsun inss yavrusunu kucagina alir sag saglim canimmm innss hersey yoluna girer inss olumunekankayizsmile

canlariimmm nerdesiniz ayoollll kimsecikler yok gercek topigimize nazar degmis ne güzldi kimsecikler yok simdi neyse aksam gelmeye calisirim inss hepinizi öptüm derinim iyi haberle gel bacim inss öpüyorum byee

kızlar ben adet oldum maalesef(((((( ilk deneme başarısız kısmet ikinci denemeye aartık:)))
canım üzüldüm yaa artık testlere gerçekten güvenim kalmadı.neyse inşallah gelecek aya minişin gelir.
Slm kizlar moralim bozuk ya.size gecen bahsetmistim arkadasim hamile diye.kanaması baslamıs.ilkbebeğinide kanama ile kaybetmhsth
canım yaa çok geçmiş olsun arkadaşına umarım düşmez bebişi .çok zordur iyi bilirim ogünleri.
kıslar ögle yemegine geldim bi bakayım dedim..
askmeşkcim üzüldüm cnm ya ama sıkma canını lütfen (

masal deme yaa off inşallah kötü bişy yoktur..geçmiş olsun.
derinim bişey yazmamışsın inşallah doktordan güzel haberler aldın tatlım.öpüyorum seni gece görüşürüz..
merhaba kızlar surekli giriyorum ama kimse olmuyor
sevilim nasılsın canım ?oğluşun nasıl?
canım gelmiş senin kırmızılar hayırlısı olsun yaa.üzülmedin değilmi?
ah nurcum hiç sorma yaa bende bitiyorum kız elbiselerine inşallah nasip olurda bizde süsleriz kızımızı.
sen nasılsın karşılaşamıyoruz hiç..

arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah .ben bugün çok yoruldum temizlik yaptım .şimdide yemek yapıcam .başlamadan bakıyım dedim..

ebrar valla ya karşılaşamıyoz siz gece buralardasınız ben gece giremiyom inşallah canım ya alıp alıp kenara koyasım var ama ne bileyim elim almaya gitmiyor..
işini bitirde laflayalım bacım ya:)

Son düzenleme:

tmm cnm çok saol hemen yapmaya başlıycam inş düzelirim bende bu arada bugün olmam gerekiyodu ama olmadım hadi hayırlısı inş bebiş vardır kızlar dua edin

slm kızlar nhb kimseler yok galiba.bizde kociş ve annemle oturuyoruz çay içiyoruz bir girip bakayım dedim

asumancım inş hamilesindir.bu arada derinimin dediği gibi soğan kürü gayet iyi geliyor.bende biliyorsun kimyasal gebelik geçirdim.o yüzden bu ay günde 2 tane incir kurusu yiyorum belki etkisi olur

asuman inşallah ya hamilesindir..
masal nasılsın? bizimde uydunun kumandası çalışmıyo düşüre düşüre bozmuşum eyvahedigeldismile daha tvyi şimd iaçtım anaa basmıyo stara talılı kaldı yaprak dökümüde başladı eşime dedim gelirken al diye oda kızdı bu ekmekmi sabah niye demedin diye adam haklı neyseki kardeşime çıkayımda orda izleyeyim..
herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere..

asumancım inş hamilesindir.bu arada derinimin dediği gibi soğan kürü gayet iyi geliyor.bende biliyorsun kimyasal gebelik geçirdim.o yüzden bu ay günde 2 tane incir kurusu yiyorum belki etkisi olur

saol cnm bende deneyim inciri geçen ay bende kimyasal geçirdim çok üzücü yaa (

inş cnm heyecandan yerimde duramıyorum bakalım daha hiç belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…