"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar sohbet hoş ama benim kociş uyumaya gitti diger odadan bana çagrı atıp duruyo delü adam gidiyim ben yarıngörüşürüz inş kib öptm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam canım hadi iyi geceler çok öptüm.opuyorumnanaktan
ınsallah ebrosum ozaman gelsın ben adımı kazıcam ya ınsallah:lepi:
derınım utandım yavrum ya sagol fıstıgım:kedi:
canım ya gerçekleri diyom fıstıkımm sefiyom seni napiimmm:))))
emoş hoşgeldin canım .nasılsın?
asuman sende hoşgeldin tatlım..
derinim yat tabi canım doktora gidiceksin inşallah çok güzel haberler alırsın bitanem..
tmm birazdan yatıcam kısmetse:))kopabilsem sizdenkaydirigubbakcemile3

ama girr yaa boşverr madem iyi geliyo:))az da kalmış şurda ne kaldı doguma dimi..salla gitsin:))

sagol makbusum vereliniortak sana da gecmıs olsun dıyım ama arkana donup bakma sen bak melegın senınle saglıkla dunyaya getırırsın ınsallah cok zor sureclerden gecıyoruz degerlerını cok ıyı bılıcez :kedi:

güle güle kizlaarrr allah rahatlik versin derinim inss hayirli haberlerle gel bacim...........

valla kusuruma bakmayin ancak bu kadar dayaniyorum yatayim cok yoruldum bugün dinlenmek lagzim öpüyorum sizleri allahima emanet olun inss kacar kacar geliriz artik opuyorumnanaktan hepinizi cookkk seviyoruzzz

sagol aglamacım inşallah canım iyi geceler tatlı rüyalar sanaopuyorumnanaktan

ooo asuşş yarın büyük gün desene ayy inşallah gelmez seninki yaaa...

sagol aglamacım amin ccanım
hadi gökcedoşşşşşşş kaçarrrrrrrrrrr yoksa kociş topuklardan vurcek haaaakaydirigubbakcemile3

tatlırüyalar aglamacıgım
sagol derınım bende senı sevıyorum cnm benım:1hug:

haklısın tatlım arkaya dönüp bakmamalı artık önümüze bakıcaz..aminn inşallah Allahım dualarımızı kabul eder
exüm kaçıyon demek öptüm senide yiğenimide iyi geceler canımmŞeniz

evet derinim cok haklisin inss girecem artik valla biraz piskolojim bozuluyo gibi bi konusacak insan ariyorum sizden ayri baskada kimsem yok ayyy neyse daha cok dertlesiriz..........

makbuuuuussss dur anaamm sabirsiz olma bacim böyle daha tatli ögrenince heycan azaliyo birde isim derdi basliyo biz ne koycaksak herkes bisey diyo valla kafam karisti

gökcem ve ağlamacım iyi geceler hanımlar tatlı rüyalar.kendinize ii bakın..
valla kızlar bende bugün yetişemedim hiç.inşallah gözden kaçırdığım olmamıştır.

anammm kızlar yavaşşşşş bı elma çayı aldım geldım sayfalar gecmıs yazımdan karıstı okuyamadım bana bısı yazan varsa kacırmıs olabılırım vallakaydirigubbakcemile3

kızlar bende müsadenızı ıstıyorum cok güzeldı sohbet kendınıze ıyı bakın olurmu
allahım tüm dualarınzı kabul etsın ınsallah:Saruboceq:a.s.

kızlar yaa saati 1 ediyorum yine..ufaktan kaçayım..sizide bırakamıyom yaa..
siz bana numaradan bizde kaçalım deyin de içim rahat etsinsırnaşık şey

haklısın aglamacım yaa ama kociş kız olursa ismini hilal koyucaz diyor bende çok seviyorum o ismi ama mutlaka ikinci ismi ömür olcak :))) erkek için düşünmedim hiç

sagolun canlarim bugün cok yürüyüs yaptim bacaklarim agridi dinleneyim bi an önce kociste yok nasilsa ooohhhh rahat bi uyku cekelim kaydirigubbakcemile3 hadi allah rahatlik versin kactim bu defa byeee

hanımlar bende kaçıyorum yaa .biraz boğazlarım ağrıyo .kocişte rahatsız oda yatalım diyo.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere datluşlar .iyi geceler..

evet canım gel sık sık..çok kalmak sakıncalı ama ugra en azından içini dök rahatla kuşum öptüm seni..hadi git yat gecikme...
ne gelecek gibi neden gelmeyecek gibi benim adetim 3 ayda bi oluyo çünkü((

yaaa.senin de ben gibi demek yaaa..öyle çok zor valla..ne yumurtlama gününü bilebiliyom ne bişey...ama sogan suyu kullandıktan sonra en fazla 25 gün gecikiyo artık..tavsiye ederim sanada..ben polikistikoverim bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…