tamam canım hadi iyi geceler çok öptüm.opuyorumnanaktankızlar sohbet hoş ama benim kociş uyumaya gitti diger odadan bana çagrı atıp duruyo delü adam gidiyim ben yarıngörüşürüz inş kib öptm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ya gerçekleri diyom fıstıkımm sefiyom seni napiimmm:))))ınsallah ebrosum ozaman gelsın ben adımı kazıcam ya ınsallah:lepi:
derınım utandım yavrum ya sagol fıstıgım:kedi:
tmm birazdan yatıcam kısmetse:))kopabilsem sizdenkaydirigubbakcemile3emoş hoşgeldin canım .nasılsın?
asuman sende hoşgeldin tatlım..
derinim yat tabi canım doktora gidiceksin inşallah çok güzel haberler alırsın bitanem..
sagolun canlarim valla sizlerle konusmak bana iyi geliyo asacam ben bu yasagi rahatliyorum gercekten....... neyse inns derinim canim rabbim hepimize o günü hayirla yasatsin inss.....
gökcem sagol canim rabbim sizlerede nasip etsin
ebrarim hic sorma büyüdüde artik tekmeliyo hanfendi
sagol makbusum vereliniortak sana da gecmıs olsun dıyım ama arkana donup bakma sen bak melegın senınle saglıkla dunyaya getırırsın ınsallah cok zor sureclerden gecıyoruz degerlerını cok ıyı bılıcez :kedi:ayyy kimler gelmişş eximm hoşgeldin canım nasılsın
canım sendemi dış gebelik geçirdinn ya nasıl benim gözümden kaçmış bu büyük geçmiş olsun((benimde ilk tecrübem malesef dış gebelikti ama geç kalındığı için yani doktor farkedemediği için iç kanamayla yattım tek tüpüm alındı..Allah kimselere yaşatmasın
haklısın tatlım arkaya dönüp bakmamalı artık önümüze bakıcaz..aminn inşallah Allahım dualarımızı kabul edersagol makbusum vereliniortak sana da gecmıs olsun dıyım ama arkana donup bakma sen bak melegın senınle saglıkla dunyaya getırırsın ınsallah cok zor sureclerden gecıyoruz degerlerını cok ıyı bılıcez :kedi:
exüm kaçıyon demek öptüm senide yiğenimide iyi geceler canımmŞenizgüle güle kizlaarrr allah rahatlik versin derinim inss hayirli haberlerle gel bacim...........
valla kusuruma bakmayin ancak bu kadar dayaniyorum yatayim cok yoruldum bugün dinlenmek lagzim öpüyorum sizleri allahima emanet olun inss kacar kacar geliriz artik opuyorumnanaktan hepinizi cookkk seviyoruzzz
sagol aglamacım inşallah canım iyi geceler tatlı rüyalar sanaopuyorumnanaktan
ooo asuşş yarın büyük gün desene ayy inşallah gelmez seninki yaaa...
evet canım gel sık sık..çok kalmak sakıncalı ama ugra en azından içini dök rahatla kuşum öptüm seni..hadi git yat gecikme...evet derinim cok haklisin inss girecem artik valla biraz piskolojim bozuluyo gibi bi konusacak insan ariyorum sizden ayri baskada kimsem yok ayyy neyse daha cok dertlesiriz..........
makbuuuuussss dur anaamm sabirsiz olma bacim böyle daha tatli ögrenince heycan azaliyo birde isim derdi basliyo biz ne koycaksak herkes bisey diyo valla kafam karisti
ne gelecek gibi neden gelmeyecek gibi benim adetim 3 ayda bi oluyo çünkü((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?