evet canım gel sık sık..çok kalmak sakıncalı ama ugra en azından içini dök rahatla kuşum öptüm seni..hadi git yat gecikme...
yaaa.senin de ben gibi demek yaaa..öyle çok zor valla..ne yumurtlama gününü bilebiliyom ne bişey...ama sogan suyu kullandıktan sonra en fazla 25 gün gecikiyo artık..tavsiye ederim sanada..ben polikistikoverim bide.
asuman seninle aynıyız canım regl konusunda çbunu daha sonra detaylı konuşalım olurmu şimdi çıkıyorum.iyi geceler canım sanada..
tamam ebrarım görüşürüz bitanem öptüm..
ohh asuş hanım işe gitmicek tabi gece kuşu olcen dimiii:)))eskiden bende öyleydim gece kaçlara kadar takılırdım ahh ahh:))
makbuşum msn yi söylemiştim bitanem kaçırdın gözden sanırım..valla bende kaçırıp yazamadıgım olduysa özür dilerim kızlar..çok iyi sohbet oldu özlemişim çok hemde...yine toplaşalım böyle..
hadi Allaha emanet olun hepiniz..öptüm canlarımŞenizŞeniz Şeniz Şeniz
tamam kuşum seni görürüz inşallah:)))delü..aaa herkeşler kaçıyoo bende kaçıyom artık midemden garip garip sesler geliyor bi tanecik kekmi yesem acaba kaydirigubbakcemile3
neyse hepiciğinizi kocaman öpüyorum iyi geceler Allaha emanet olun rüyanızda beni görün emiiii :))) şaka şaka bebişlerinizi görün inşallah
makbuş kaçarrrrrrr
derinnn takıl nan arkama
tamam canım öptüm opuyorumnanaktanvalla hepimiz kaçıyoruz derinim için rahat etsin .
hadi topicin gülleri hepimize tatlı uykular..
ebroşda kaçarrr
amin canım benim...Allah hayırlı evlatlar versin isim ne ki dimi ama...allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin dileyen bütün dostlara kismet nasip etsin makbusum bu kadar olduya rabbim neyi dilerse bizde o ismi koyariz yeterki allahim sevdigi ismi dilimize biraksin inss biz cok kararsiziz ben kesin kur-an da gecsin istiyorum herkes bi yanda bilmiyorum yani inss hayirli bi isim bulurumki benden sikayetci olmasin neyse kactim ben kisss
tamam kaçmadan anlatayım canım...nasıl yapcam anlatsana cnm bendede pko var
arkadaşlar herkese ıyı geceler ben de cıkıyım yarın ders var :) görüşürüz öpüyorum hepınızı tatlı ruyalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?