"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bişey sorcaktım az önce atlamışım bilginiz vardır umarım benim bugün hormon değerimde e2 denilen değer 160 çıktı bu neyin nesi bege kalmaya engel bişeymi
asucum e 2 riçinde dediği gibi yumurtlama olup olmadığını gösteriyor şu an pek hatırlamıyorum nette araştırırsan daha iyi öğrenirsin
makbercim üzülme canım inşallah bişey olmaz aklına kötü şeyler getirme..
miğde bulanmaların normal benim kardeşim bizde yani annemlerde yerdi kendi evine geçerken merdivenlarde af edersin çıkarırdı yani o derece bişey de yiyemezdi öğürmekten bebeği düşürcek diyordum ama 3 ayı geçince normale döndü..
yorulma dinlen bu günlerin keyfini çıkar..
canım çok sağol haklısın 3 aydan sonra geçti bulantım ama bu sabah uyandığımda bi başladı taki şu ana kadar devam etti bide ağrım olunca korktum :(( şindi çok şükür bişeyim yok.kardeşin içinde çok sevindim canım Rabbim meleğini ona bağışlasın
nur peyker mı dogurdu ben göremedım kız kaydirigubbakcemile3
makbercıgım aklına kötü seyler getırme cnm normaldır bence bebiş zorluyo senıaklinialirimsmile
sağol riçimmm haklısın galiba büyüyor büyüdükçede ağrılarım oluyor

selam datluşlar bugün evde değildim yeni geldim .hepiniz iyisinizdir umarım.
makbuşum bulantın ve ağrın varmış dikkat et kendine bitanem.endişelenme allahın izniyle herşey yolunda..
asumancım üzülme tatlım inşallah enkısa zamanda bebişin seninle olur..
lilyumcum geçmiş olsun bende müjdeyi verirsin diye beklemiştim neyse sağlık olsun sen iyi olda bebişde gelir inşallah..
derinim demek geç kaldın bugün gece çok konuştuk yaa.bugünde yaptınmı ovalasyon?öpüyorum seni..
gökcem senide kaçırdım .oldunmu cano?öptüm senide..
ya sevalimi merak ediyorum inşallah iyidir..
ayşende uğramadı nezamandır delü karı niye uğramıyosun?
nurum sen nasılsın canım?herşey yolundamı?
bersumda uğramamış bugün .datlum öptüm senide..
richim sen nasılsın canım . öpüyorum...
turkuaz sen nasılsın?cee diyip gidiyosun uğrada muhabbet edelim.

neyse hepinizi çok öptüm iyi geceler..ben yarında yokum anneannemin hastane işi var onunla ilgilenicem.akşam gelmeye çalışırım..

ıyıyım ebrarım yıne gece kusuyum saat 3 oldukaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
:dance::dance::dance::dance::dance:
:dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kaydirigubbakcemile4

iyi akşamlar kızlar kimseler yok ama bi bakayım dedim fena üşütmüşüm bademciklerim şişmiş akşama kadar yattım bi bakayım geçmişte neler olmuş..
canım ya geçmiş olsun..bahar gelsede şu üşütmelerden kurtulsak dimi..çok öptüm seni nurcum görüşürüz...
canım üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş..derinin dediği gibi erken yaptırman daha iyi oldu..istersen doktorunla görüş sanada yumurta takibi başlasın

kızlar ben bugün baya kötüyüm yaa sabahtan beri garip bi bulantım var yetmiyomuş gibi ağrılarda yoklamaya başladı :((( neden kaynaklanıyor bilmiyorum yorulmadımda oysa..dua edinde kötü bişey olmasın canlarım
canım korkma hemen riçin dedigi gibi bebiş büyüyor ondan oluyo kuşum..bulantıda normal biliyosun ki...bebişko saglıklı o yüzden bulantılar oluyor:))
ya kızlar benim bu doktor güyaaa yumurtlama takibi yapıyor ama aslında yapmıyor gibi geldi bana çünkü iğneden sonra falan çatlama olup olmadığına bakmadı burda yazılanları okuyunca iyice şüphelendim doktormu değiştirsem napsam aslında çok iyi bi doktor olduğunu söylüyolar tüp bebekle bebişi olmayanların bile bun doktorun yaptığı aşılama sı tutmuş hastalarından öğrenmiştim hayırlısı bakalım adet olunca kist olmuşmu oluşmamışmı ona bakacakmış öyle dedi artık bekleme sürecim başladı yine :(((
canım bende anlam veremedim şimdi..benim olaya benzemiş..okumuşsundur.bende gittim ya dün doktora,ikinci takipti ve bi daha çagırmadı.adet olunca gelicen dedi..klomen kullanıcan dedi ve de yazmadı bile klomeni..işe gidince aradım doktoru bi ara ugra yazarım dedi..bu ne şimdi yaaa...sanki insanla dalga geçiyorlar..benim doktor iyice unutkan...hee bide en önemlisi spermiyogram testi istedi ve hiçbir şekilde açıklama yapmadı...yani ben bilmesem doktorun bişey ögretecegi yok...psermiyogram 4 gün perhizle oluyor biliyosundur belki..ama bu sadece yazdı gönderdi..ne sacma dimi..napıcaz bu doktorlarla asuş yaaa...valla sen bilirsin tatlı iyice arastır bunu da bırakma şimdilik tabi ama,iyi bi doktor bulursan degiştir neden olmasın.
kk da sorun var galibaaa yaa boş sayfa çıkıyo neyse umarım msj gelir kızlar iyi geceler
datlumm kaçırdım gene...öptüm gökçem görüşürüzopuyorumnanaktan
selam datluşlar bugün evde değildim yeni geldim .hepiniz iyisinizdir umarım.
makbuşum bulantın ve ağrın varmış dikkat et kendine bitanem.endişelenme allahın izniyle herşey yolunda..
asumancım üzülme tatlım inşallah enkısa zamanda bebişin seninle olur..
lilyumcum geçmiş olsun bende müjdeyi verirsin diye beklemiştim neyse sağlık olsun sen iyi olda bebişde gelir inşallah..
derinim demek geç kaldın bugün gece çok konuştuk yaa.bugünde yaptınmı ovalasyon?öpüyorum seni..
gökcem senide kaçırdım .oldunmu cano?öptüm senide..
ya sevalimi merak ediyorum inşallah iyidir..
ayşende uğramadı nezamandır delü karı niye uğramıyosun?
nurum sen nasılsın canım?herşey yolundamı?
bersumda uğramamış bugün .datlum öptüm senide..
richim sen nasılsın canım . öpüyorum...
turkuaz sen nasılsın?cee diyip gidiyosun uğrada muhabbet edelim.

neyse hepinizi çok öptüm iyi geceler..ben yarında yokum anneannemin hastane işi var onunla ilgilenicem.akşam gelmeye çalışırım..
hee cano geciktim hem ne gecikmebilmiyorumkismilesabah kocişi gönderince kestiriyorum hep 1 saat kadar.ama bu sabah uyanammadım bi uyandım 10:35kaydirigubbakcemile3
sen naptın canikom anneannenin hastane işi mi var hayırdır?neyse yarın kısmetse konusuruz..öptümopuyorumnanaktan
hee bu arada bugün yapmadım ovulasyon...ama inat ettim çalışmaları kesmedim:kedi:veeeee kıslarr afedersiniz açık yazdıgım için ama bu akşam ilk olarak presedi kullandım..hadi hayırlısı..doktor yumurtlama yok desede içimden kullanmak geldi...ama ikincisini iyice ikinci çizgi hemen çıkınca kullanıcam...doktorun beni takip edecegi falan yok ben kendim yapıom takibimikaydirigubbakcemile3
ıyıyım ebrarım yıne gece kusuyum saat 3 oldukaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
:dance::dance::dance::dance::dance:
:dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kaydirigubbakcemile4

riçççiiiiimmmmmmŞenizgece kuşu oldun yine he..off off iş olmasaydı takılırdım bende sana...zaten yinede geciktim sabah inş kalkabilirim..öptüm senide fıstıkımŞeniz

günaydın kızlar hepimizin cuması mübarek olsun..Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin ve en kısa zamanda anne eylesin bizleri...

derin sana katılıyorum bu doktorlar neden böyle yaa :( banada hiçbiri yumurta takibi yapalım sana demedi baktılar bişey yok dediler gönderdiler..
ama dokuz eylülden çok memnun kalmıştım ilk muayenede smir alalım bakalım dediler ama eşimin yüzünden yarım bıraktım :tomato: :oklava: valla biz onlara güveniyoz ama para için baştan savma yapıyorlarsa allah sorsun, bizim dermanızızı rabbim gözükmesinden versin, bi sebep kılsın inşallah ben çok yoruldum valla hem eşime şunu ye bunu iç demekten hemde yastık koyup saatlerce dikilmekten rabbim bu gün hürmetine bizlere ve nerede varsa hayırlı evlatlar nasip etsin...

hayırlı cumlar olsun kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
makbuş agrın varmış inş herşeyyolundadır korkma büyüyo ondandır agrı..
derinim karşılaaşaamadık datlum ya gene yumoş yokmuş ayy dr lar da adamı deli ederler yaa ama gene sen çalış bol bol belli mi olur belkim gelir minigin canım benim
ebroşum ben iyiyim datlum demek gene yogunsun neyse akşam inş görüşürüz daha adet olmadım
nuruncum bademciklerin agrıyomuuş çokk geçmiş olsun kib canım
liilyumcum sanada geçmiş olsun taatlım ya idrar yollarıda iltihapda zordur hep yanma yapar neyse inş bi dahak i aya gelir minigin canım
asumancım seninde dr net bişey dememiş ama inş adet olmassın yaa bebegin vardır inşş
richim canom sen neler yapıyosun bigün msn konuşsaydık ya rastlamadık bi türlü kib özledim seni
bersummmmm sen napıyon bacım yaa tatil bitti yogunlaştın galiba gene kolay gelsin bitanesi
günüm sendeugramadın inş herşey yolundaadır
sevalimde uzun zamandır yok onuda özledim bende yaa

ya bide unuttugum kızlar varsa kusura bakmasınlar yazısını okuduklarıma bişeyler yazmak istedim hepinizi öpüyorum güzeller

selam kıslar cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun inşlhhhhhhhhh

ebuşum canikom yoktum canımcım gelincede sen olmuyon msn yide açmıyon bacım boshayallersmile

ah canım nurum sıkma cnm ya rabbım mukafatını verıcek hayırlısıyla cnm benım
gökcem bende özledım senı fıstıgım ya karsılasırız ıns.bıgün
derınım gecmı kaldın cnm oy kıyama sabahları erken kalkmak ne zordur vallah
kızlar nerdesınız kendınıze ıyı bakın ben kactım

gökçe çok sağolasın sıpa gribi oluyom galiba :)
zor sen nasılsın görüşemiyoz..
richi ne var ne yok fıstıkım :)
bugün cumaya gittimde bi kız vardı ne zamandır bebek istiyorlardı ama olmuyorsu bizler gibi duymuşum kız tedavi görüyor ama inkar ediyorlardı ??? nedense..
herneyse dün test yapmış hamileeee
ay onun adına çok sevinsemde kendi adıma çok üzülüyom yolda annemle konuşuyom bak işte oda hamile kaldı buda hemen sus isyan etme diyor :( isyan etmiyomki üzülüyom napayım..
sağlık sıhhat gibi dilimde hep bebek için dua ediyorum inşallah bigün bizimde dualarımız kabul olur aklinialirimsmile

richi evet haklısın bilen ve inanan kullarız ama çok kötü oluyom bazen diyomki sen hiç anne olamıyacaksın yaşasan ne olur yaşamasan ne olur hep şeytandan bu sözler amma gelde kalbime aklıma söz geçir..

kızlar hepiniz iyi akşamlarrr bu gün 1 günüm geçmişti bende duramadım beta hcg yaptırdım sonuç 2085 yani hamileyimmm ama hala inanamıyorummm.kızlar dua edin nolurr bu sefer düşmesin bu sefer hayırlısıyla rabbim kucağıma almayı nasip etsinnn isteyen herkese versin allahımmmm boynumuzu bükük bırakmasınn

kızlar kimse yokmuuu.
nurunaynım canımm benim seni cok iyi anlıyorumm bende cok geçtim o evrelerden ne zamn bi hamile duysam kendime kızardımm onların hakkında kötü düşünmezdim ama yinede bak oda hamile kalmışş ben kalamıcam derdimm herzamn
hem benim derdim hamile kalmaklada bitmiyor düşük yapıyorumm sürekli acı cekiyorumm cok zor inan rabbim kimselere yaşatmasın
sende metanetli ol rabbime bol bol dua et canımm elinden düşürme eminimki mükafatlarımızı alıcaz er yada geç

kızlar hepiniz iyi akşamlarrr bu gün 1 günüm geçmişti bende duramadım beta hcg yaptırdım sonuç 2085 yani hamileyimmm ama hala inanamıyorummm.kızlar dua edin nolurr bu sefer düşmesin bu sefer hayırlısıyla rabbim kucağıma almayı nasip etsinnn isteyen herkese versin allahımmmm boynumuzu bükük bırakmasınn
inanmıyorum zaynom hamilesin demek ya çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..hiç korkma canım bol bol dinlen olurmu.darısı bütün can arkadaşlarımın başına inşallahhhh..halayı başlatıyorum siz gelirsiniz :)))
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:hihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:sositososito:teytey::teytey:

kızlar haber vermek için geldim annemden kaçta çıkarız bilmiyorum gece geçte olsa uğramaya çalışıcam gelmezsemde darılmayın emi öptüm sizi kocaman opuyorumnanaktan

Back
X