"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim adetin 3.günü başlıyosun bazısı karından vuruluyo benimki kalçadandı acıtmıyo.ben tüpde karından vuruldum.onları düşünme canom şimdiden bakarsın kendiliğinden düşer göbüşüne..

canım ya heves ettirmek istemem ama bencede hamile olabilirsin sen..Allahım inşallah yaaa...o kadar wc ye taşınılırmı ki..hamilelik belirtisi bu..üşütüncede oluyo gerçi ama rahmin niye acısın öyle..yerleşme lekelenmesi de olabilir o gelen..sen yinede dikkat et kendine cnm..

lilyumcum tatlım dur hemen telaş yapma yarın burdan haykırırsın inşallah hamişim diye .öyle değilsede sıkma canını herşeyin çözümü var.sistitte çok değişik oluyo inanılmaz yanma yapıyo varmı sende yanma canım?

canlarım esım de suphelenıyor hatta o dedı bence hemen yarın dktora gıdelım dıye ama ben heves etmesını hıc ıstemıyorum fazla ınanmıyorum bu ay olduguna yarın benım dogum gunum bır de oyle bır haber alırsam heralde hayatımda hıc unutamayacagım dogumgunu hedıyesı olur banaboshayallersmile ama gercekten bılmıyorum ılk kez basıma boyle bısey gelıyo gece ınanırmısınız tam 6kere uyandım tuvalete gıtmek ıcın uykum bölük pörçük oldu uykumu da alamadım zaten:sinifsinif: ay ne bılıyım yaa

derıncım cnm kusura bakma habıre kendımden konusuyorum ama hepımızın derdı baska baska cnm senın ıcın de bır gonul kırıklıgı yaratmıs doktor ama gercekten Rabbmın oyle mucızelerı var kı

neyse kızlar ben cıkıyım yatıyım yarın sabah erken kalkıcaz öpüyorum hepınızı yarın yazarım sonucu buraya =(

derinim adetin 3.günü başlıyosun bazısı karından vuruluyo benimki kalçadandı acıtmıyo.ben tüpde karından vuruldum.onları düşünme canom şimdiden bakarsın kendiliğinden düşer göbüşüne..

anladım canım..bende o zaman kalçadan vurunurum napalım..karından olmaz yaa korkarım:((((

derıncım test yaptım bı saat once fılan cıkmadı bısey zaten cıkmasını da beklemıyodum acıkcası cunku dollenme olduysa ya gecen hafta persembe yada cuma olmustur o zaman yumurtladım zaten

canım kusura bakma pc çok yavaş bide msn e daldım şimdi yazabildim...
inşallah hayırlı bi gün olur senin için..dogum günün de kutlu olsun..bakarsın ilk hediyen minişin olurŞeniziyiki dogdun canım...
yatıyosun sanırım Allaha emanet ol çok öptüm seni lilyumcum...

herkese gunaydın!!!
doktordan sımdı geldım kızlar alttan muayne oldum bırkac gun ıcınde regl olursun dedı doktor o da zaten yıne 15subata tekabül edicek allahtan adet duzenımde bı sıkıntı yok ama sıkayetlerım ıdrar yollarımdan ıltıhap olmusum bır suru fıtıl ılac vs yazdı reglı ol bıtınce kullan bunları dedı bol bol sıvı tuketmem lazımmıs bır de cumartesı gunu hormon tahlıllerıne cagırdı sabah erkenden =( bebiş yok

selam fıstıklar..sabah gelemedim midem bulanıyordu uzun bir aradan sonra:(( kocişime kahvaltıda hazırlayamadım...şimdide bi duş alıp geldim..
lilyumcum geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm aynı bela bende de vardı bi ara sakın ihmal etmede ilerlemesinopuyorumnanaktan

slm kızlar dün adet olmadım bugün doktorumu aradım olmadım diye hastaneye çağırdı testleri yapalım diye kan verdim sonuç akşam belli olcak inş bebiş var der heyecandan yerimde duramıyorum

Back
X