"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar doktorum aradı bebiş yokmuş hormonlarım yüksek çıktı her an kanaman olur dedi moralim çok bozuk ağlamaktan bi hal oldum

asumancıgım hayırlısı olsun cnm sakın aglama üzme kendını önümüzdekı ay ınsallah olucak cnm benımkaydirigubbakcemile5

lılyumcugum gecmıs olsun cnm bebişte gelır ınsallah bu ay bız güçlü olalım yeter

herkese gunaydın!!!
doktordan sımdı geldım kızlar alttan muayne oldum bırkac gun ıcınde regl olursun dedı doktor o da zaten yıne 15subata tekabül edicek allahtan adet duzenımde bı sıkıntı yok ama sıkayetlerım ıdrar yollarımdan ıltıhap olmusum bır suru fıtıl ılac vs yazdı reglı ol bıtınce kullan bunları dedı bol bol sıvı tuketmem lazımmıs bır de cumartesı gunu hormon tahlıllerıne cagırdı sabah erkenden =( bebiş yok
canım ya çok geçmiş olsun valla..bebiş de inşallah önümüzdeki aya gelir datlum üzme kendini sakın çok öptüm canım.
kızlar doktorum aradı bebiş yokmuş hormonlarım yüksek çıktı her an kanaman olur dedi moralim çok bozuk ağlamaktan bi hal oldum
asuşş üzülme canım yaa..bi bakıma hemen test yaptırman iyi de oldu bence..bak adetim çok uzun sürede geliyo diyosun..yaptırmasaydın hergün var mı yok mu diye düşünüp duracaktın..şimdi en azından bişeyler yapıp adetini getirirsin..yani sogan kürünü diyorum..başla bence canım madem bebiş yok...adetlerin düzene girer inşallah.

kıslar işten yeni geldim bi bakıyım dedim naptınız diye...aşkı memnu başlamadan gezeyim azıcık:)

canım ya çok geçmiş olsun valla..bebiş de inşallah önümüzdeki aya gelir datlum üzme kendini sakın çok öptüm canım.

asuşş üzülme canım yaa..bi bakıma hemen test yaptırman iyi de oldu bence..bak adetim çok uzun sürede geliyo diyosun..yaptırmasaydın hergün var mı yok mu diye düşünüp duracaktın..şimdi en azından bişeyler yapıp adetini getirirsin..yani sogan kürünü diyorum..başla bence canım madem bebiş yok...adetlerin düzene girer inşallah.

kıslar işten yeni geldim bi bakıyım dedim naptınız diye...aşkı memnu başlamadan gezeyim azıcık:)

saol cnm doğru diyosun en azından meraktan kurtuldum zaten umudumda yoktu hayırlısı herşey allahtan geliyo rabbim hepimize verecek bi gün inşallah

saol cnm doğru diyosun en azından meraktan kurtuldum zaten umudumda yoktu hayırlısı herşey allahtan geliyo rabbim hepimize verecek bi gün inşallah

evet asumancım aynen öyle canım...bak ne dicem belki de benim gibi geç yumurtluyosundur...adet bu kadar geç oluyorsa ovulasyon da geç oluyodur muhtemelen...
yinede sen günleri boş geçirme ne zaman tutacagı belli olmaz..bak doktor bana yumurtlama yok dedi yolladı ama ben yılmıyorum çalışmalara devam:)))

ya off kimseler glemedi yaa.neyse dizim başlıyo artık kaçıyom ben kıslar..birazda uzanayım...gece gelemeyebilirim..sabah dükkanı çok geç açtım geciktim valla..ama girdigimde de sizi bırakamıyom nolcak benim bu halim:))öptüm hepinizi...

iyi akşamlar kızlar kimseler yok ama bi bakayım dedim fena üşütmüşüm bademciklerim şişmiş akşama kadar yattım bi bakayım geçmişte neler olmuş..

kız derin ne yapacan pihteri dövecenmi?
asuman üzülme ya bu ay olmazsa birdahaki ay olur bu arada kaç yıllık evlisin allah sağlığımızı bozmasın..

canım üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş..derinin dediği gibi erken yaptırman daha iyi oldu..istersen doktorunla görüş sanada yumurta takibi başlasın

kızlar ben bugün baya kötüyüm yaa sabahtan beri garip bi bulantım var yetmiyomuş gibi ağrılarda yoklamaya başladı :((( neden kaynaklanıyor bilmiyorum yorulmadımda oysa..dua edinde kötü bişey olmasın canlarım

ya kızlar benim bu doktor güyaaa yumurtlama takibi yapıyor ama aslında yapmıyor gibi geldi bana çünkü iğneden sonra falan çatlama olup olmadığına bakmadı burda yazılanları okuyunca iyice şüphelendim doktormu değiştirsem napsam aslında çok iyi bi doktor olduğunu söylüyolar tüp bebekle bebişi olmayanların bile bun doktorun yaptığı aşılama sı tutmuş hastalarından öğrenmiştim hayırlısı bakalım adet olunca kist olmuşmu oluşmamışmı ona bakacakmış öyle dedi artık bekleme sürecim başladı yine :(((

kızlar bişey sorcaktım az önce atlamışım bilginiz vardır umarım benim bugün hormon değerimde e2 denilen değer 160 çıktı bu neyin nesi bege kalmaya engel bişeymi

makbercim üzülme canım inşallah bişey olmaz aklına kötü şeyler getirme..
miğde bulanmaların normal benim kardeşim bizde yani annemlerde yerdi kendi evine geçerken merdivenlarde af edersin çıkarırdı yani o derece bişey de yiyemezdi öğürmekten bebeği düşürcek diyordum ama 3 ayı geçince normale döndü..
yorulma dinlen bu günlerin keyfini çıkar..

asumancıgım e2 sanırım bana doktor demıstı yumurtanın catladıgını gösterıyo o cnm

nur peyker mı dogurdu ben göremedım kız kaydirigubbakcemile3
makbercıgım aklına kötü seyler getırme cnm normaldır bence bebiş zorluyo senıaklinialirimsmile

Back
X