Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asumancıgım hayırlısı olsun cnm sakın aglama üzme kendını önümüzdekı ay ınsallah olucak cnm benımkaydirigubbakcemile5
canım ya çok geçmiş olsun valla..bebiş de inşallah önümüzdeki aya gelir datlum üzme kendini sakın çok öptüm canım.herkese gunaydın!!!
doktordan sımdı geldım kızlar alttan muayne oldum bırkac gun ıcınde regl olursun dedı doktor o da zaten yıne 15subata tekabül edicek allahtan adet duzenımde bı sıkıntı yok ama sıkayetlerım ıdrar yollarımdan ıltıhap olmusum bır suru fıtıl ılac vs yazdı reglı ol bıtınce kullan bunları dedı bol bol sıvı tuketmem lazımmıs bır de cumartesı gunu hormon tahlıllerıne cagırdı sabah erkenden =( bebiş yok
asuşş üzülme canım yaa..bi bakıma hemen test yaptırman iyi de oldu bence..bak adetim çok uzun sürede geliyo diyosun..yaptırmasaydın hergün var mı yok mu diye düşünüp duracaktın..şimdi en azından bişeyler yapıp adetini getirirsin..yani sogan kürünü diyorum..başla bence canım madem bebiş yok...adetlerin düzene girer inşallah.kızlar doktorum aradı bebiş yokmuş hormonlarım yüksek çıktı her an kanaman olur dedi moralim çok bozuk ağlamaktan bi hal oldum
canım ya çok geçmiş olsun valla..bebiş de inşallah önümüzdeki aya gelir datlum üzme kendini sakın çok öptüm canım.
asuşş üzülme canım yaa..bi bakıma hemen test yaptırman iyi de oldu bence..bak adetim çok uzun sürede geliyo diyosun..yaptırmasaydın hergün var mı yok mu diye düşünüp duracaktın..şimdi en azından bişeyler yapıp adetini getirirsin..yani sogan kürünü diyorum..başla bence canım madem bebiş yok...adetlerin düzene girer inşallah.
kıslar işten yeni geldim bi bakıyım dedim naptınız diye...aşkı memnu başlamadan gezeyim azıcık:)
saol cnm doğru diyosun en azından meraktan kurtuldum zaten umudumda yoktu hayırlısı herşey allahtan geliyo rabbim hepimize verecek bi gün inşallah
canım üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş..derinin dediği gibi erken yaptırman daha iyi oldu..istersen doktorunla görüş sanada yumurta takibi başlasınkızlar doktorum aradı bebiş yokmuş hormonlarım yüksek çıktı her an kanaman olur dedi moralim çok bozuk ağlamaktan bi hal oldum