selamm canlarımopuyorumnanaktan
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:asigim:
Allah eşlerinizle ömür boyu tatlı muha bbetler versin,birbirinize olan sevginiz hiç solmasın hep artsın..kocişlere iyi bakın kıslar onla bize lazımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3canımız onlar bizim..bebişkolarımızın babişi olcekler oyyy yirimm yirimmmmkaydirigubbakcemile3
makbuşum kıyamam canım ya ordan oraya yordun kendini dün tabi.minibüste tutunduysan falan ondan kasma ypmış olabilir mi?geçmiş olsun cnm benim.
ebrarım misafirleri ugurladın gelmişsin ama ben kaçırdım seni ya

ama iyi uyumuşum canım 1 gibi en geç uyumuşumdur yani..10 buçukta da uyandım kocişi yolladım.
baş agrım çok şükür bugün çok hafif yok gibi.bakalım gün içinde neler olacak öptüm canım.Şeniz
gökçemm canım ayy heveslenmeye başladım gene:)inşallah miniş yoldadır yaaaa:Saruboceq: biz yinede bu konunun üstünde çok durmayalım da varsa sürpriz olsun dimi...inşallah ya Rabbimmmmmm:Saruboceq:
lilyumcum valla inş gelmez canım ya.şaşmıyosa sende daha bi umutlanabiliriz..yarın inşallah kırmızıyı görmicen canım.iyi etmişsin dedigin gibi kırk kere para mı vericen.
eger olursan ki inş olmazsın,o zaman bakarsın ne yapılacaksa..
kızlar az sonra hazırlanıcam bi bakayım dedim.
bu arada bitoş ablam çok sagol seninde sevgililer günün kutlu olsun..eşinle çocuklarınla bi ömür mutluluk diliyorum canım benimopuyorumnanaktan