Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar çok kötüyüm ya dişim felaket ağrıyor ve benim bugünlerde yumurtlama günüm ne yapacağım ben yaaaa.yarın dişçiye gideceğim sabahda yumurtalara bakacak doktorum.inşallah diş için antibiyotik vermezler yaaa![]()
selam ben geldim.
asucum herneye sıkıldıysan boşver cnm ya...belkide sıkıntıdan erken gelmiştir bazen öyle de oluyor.
masalcım tam tedavi üstü iyi olmamış ama naapcan canım inş dedigin gibi antibiyotik vermez yaa..geçmiş olsun diş agrısı berbat bişy(
makbuşum inşallah canım.inanki çok üzüldüm(
sen naptın canom?
ebuşla gökçem de ugramadı..
riçim bersum nerdesiniz kıslar.
canım benım bıldıgım de senınkı gıbı once adetın ucuncu gunu hormonlara bakmayla baslar neden dırek 4ncu gun gel kıst var mı bakalım dedı anlamadım kaydirigubbakcemilekızlar her zamanki gibi bişey sorcam yine bugün doktorumu aradım adet oldum diye hastaneye çağırmadı 4.cü gün gel kist oluşmuşmu ona bakcam dedi 5 ci gün klomene başlayacaksın dedi şimdi soracağım şu kızlar ilk tedaviye başladığındaki adetin 3 günü yapılan tetkikler yapılıyomu yapılmıyomu yani tedavi böylemi devam edecek
ohaoldumsmileya geldi demek..kıss üç ayda geliyodu hani:)erken gelmesi iyi bişey o zaman..belki düzene giriyorsundur asuş hadi hayırlısı bakalım.
aminnnn ablacımopuyorumnanaktan
canım benim belli olmaz belki ilaçtan degildir..inşallah Allahım büyük..belki de vardır bişeyler..:Saruboceq:
amin hayırlısı inşallah canım.
evet sayfaları sorma..nerdeyse sabah bıraktıgım gibi((
kızlar bugün hiç iyi degildim hala da degilim..
zaten biliyosunuz kaç gündür baş agrılarım ve mide bulantım var,malum pko için kullandıgım şeker hapları böyle yapıyor..bide ablama üzülüyom hala...
üstüne bide bugün bir müşterim çok üzdü beni...kadıncagız üçüncüye falan geliyor arada ugruyor çok tatlı bir insan...özel egitim veriyormuş ögretmen yani..sakat çocuklara ve annelerine...herneyse konu bebişten açıldı..kız çocugu için kıyafelere baktı durdu..almıcam ama dedi yinede boş gitmiyim bi saç bantı alayım canım o benim falan diyo...gidiyim koklayım biraz falan derken bende sordum kimin bebegi dedim,komşusununmuş...çok seviyorum onu dedi...Allah bagışlasın dedim..amin Allah hepimize versin inşallah dedi.
sizin yok mu çocugunuz dedim var oglum var dedi.
kızımda vardı ama dedi dügümlendi konuşması bogazındamafoldumben
nasıl yani dedim..geçen yıl vefat etti dedi...çok üzüldüm o anda..ismi de tuanaydı tuana ismini de çok seviyorum dedi((6 aylık dogum yapmış ve 5 ay yaşatabilmişler
((
çok ama çok üzüldüm..aglarken bana sordu sen evli misin çocugun varmı diye..dedim böyle böyle...ikimiz karşılıklı duygulandık konuştuk sohbet ettik..ögütler verdi..ama o aglayışı aklımdan gitmiyor...kız çocugu kıyafetlerine bir bakışı var anlatamam...
mafoldumbenbende agladım tabi..zaten agrıyan başım daha beter oldu üzüntüden.
resmen sarıldım kadıncagıza üzülmeyin nolur diye:çok üzgünüm:
Allahım böyle sınamasın kimseleri.hayırlısını versin hepimize inşallah.:Saruboceq:
neyse canlarım şimdi kaçıyorum ben...gelebilirsem gelirim yine..öptüm hepinizi.
ovulasyon testı yapıp preseed kullanmıstım bu ay aslında ben umıtlıydım cunku salı ve carsamba çok çok az koyu kahverengı kan gelmıstı ıdrar yollarımda usutmusum persembeydı doktora gıttıgım... bunu soyledım o da reglın baslıyor olabılır mı demıstı.. ama ben onu aslında yerlesme kanamasına yormustum... cunku yok denıcek gıbıydı... Persembe oglen lh yukselmesı oldu buyuk ıhtımal cuma catladı yumurta bızde persembe cuma ustuste preseedle calısma yaptık salı carsambaya kadar sayıyorum 5veya 6ıncı gune denk gelıyo o kahverengımsı hafıf kanın benden gelmesı yerlesme de dollenmeden 5-10 gun arasında gerceklestıgını okumustum netten...Cok umıtlenmıstım ama doktorum ıhtımal bıle vermedı reglın baslıyo olabılır dedı ve bı hesap yapıp benı cumartesı tahlıle cagırdı... adet olucam gıbı hıssedıyorum ben ama arkadaşlar tum belırtılerım her aykı reglı belırtılerım.Bu arada doktora gıttıgım gun eger dollenme olmussa bıle en fazla 6veya 7gunluktu dıye tahmın edıyorum anlaşılmaması olağanmıdır kı doktor tarafından :S ayyy kafam cok karıstı hesap yapıyorum varsa bıle bıseyler bugun ancak 10gunluk fılandır ... 10gunluk seyde ıdrarda cıkmaz test de yapamıyorum oylee beklıycem artıksempatiksalakcinniselam lilyumcum canım hiç belli olmaz doktor rahimin kalınlaştığını görebilir anca kanama başlasa zaten gelir tatlım.derinimde yazmıştı sanki olmuycaksın gibi geliyo diye banada öyle geliyo tatlım sanki hamişsin ümitlendirmekte istemiyorum ama hayırlısı inşallah olmazsın..
hoşgeldin tatlım iyidir sen nasılsınnn:hulya:slm güzellerrrr nasılsınız bakimmmm